پخش زنده
امروز: -
مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی: مصرف روغنهای جامد و نیمه جامد، سبب رسوب اسیدهای چرب اشباع در رگ ها، تنگی و انسداد عروق قلب و سکته قلبی میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی؛مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف روغنهای جامد و نیمه جامد، سبب رسوب اسیدهای چرب اشباع در رگ ها، تنگی و انسداد عروق قلب و سکته قلبی میشود.
نسرین علیزاده افزود:مصرف روغنهای جامد و نیمه جامد به علت دارا بودن اسید چرب ترانس بالا، خطر بروز سرطان سینه در خانمها و سرطان پروستات در آقایان را افزایش میدهد بنابراین برای حفاظت از قلب خود این روغنها را مصرف نکنید.
وی با بیان این که مصرف خانگی روغنهای جامد به هیچ عنوان توصیه نمیشود، گفت: روغن جامد به علت بافت مورد نیاز شیرینی ها، عمدتاً در قنادیها کاربرد دارد.
وی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماریهای قلبی-عروقی از روغنهای مایع با منشاء گیاهی مصرف کنید چرا که چربیهای مایع، روند بروز آترواسکلروز (سفت شدن جدار عروق) را کند میکند.