• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۴۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۲
اجتماعی

جدید‌ترین رتبه بندی استان‌ها در رعایت پروتکل‌های بهداشتی

دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، رتبه بندی آخرین وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح استان‌های کشور در بازه زمانی ۲۵-۱۸ فروردین ماه امسال را اعلام کرد.

جدید‌ترین رتبه بندی استان‌ها در رعایت پروتکل‌های بهداشتیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، بابک دین پرست معاون توسعه منطقه‌ای وزیر کشور و دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، با اشاره به ارائه گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سراسر کشور، در سیزدهمین جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، میانگین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سراسر کشور، در بازه زمانی ۲۵-۱۸ فروردین ماه سال جاری را معادل ۵۸ درصد اعلام کرد.

دین پرست با یادآوری اینکه، سطح مورد انتظار رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سراسر کشور برای مهار بیماری و خروج از موج چهارم، حداقل ۹۰ درصد است خاطر نشان کرد؛ وضعیت و درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی در"مراکز ورزشی"، " تالار‌های پذیرایی"، " رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی"، "درصد موارد استفاده از ماسک در اماکن عمومی" و "رعایت پروتکل‌های فاصله گذاری در اماکن عمومی" از شاخص‌های اصلی در ارزیابی میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، ایلام و سیستان و بلوچستان را دو استانی بر شمرد که در دوره زمانی ۲۵-۱۸ فروردین ماه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح آن‌ها بین ۲۸ تا ۳۲ درصد بوده است.

وی همچنین گروه استان‌هایی که در همین بازه زمانی، رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح آن‌ها بین ۳۳ تا ۵۵ درصد بوده است، شامل آذربایجان غربی- البرز- اردبیل- چهارمحال و بختیاری- قزوین- کهگیلویه و بویراحمد- گیلان- گلستان- مرکزی- مازندران و همدان، اعلام کرد.
معاون توسعه منطقه‌ای وزیر کشور، آذربایجان شرقی- اصفهان- بوشهر- خراسان شمالی- خراسان جنوبی- خراسان رضوی- خوزستان- قم- فارس- کرمان- لرستان- کرمانشاه- کردستان و هرمزگان را استان‌هایی دانست که در این مدت، رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح آن‌ها بین ۵۶ تا ۶۵ درصد بوده است.
دین پرست همچنین استان‌هایی که رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح آن‌ها از ۱۸ تا ۲۵ فروردین ماه بین ۶۶ تا ۷۶ درصد بوده است، شامل زنجان – تهران– سمنان و یزد، معرفی کرد.
دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، با اشاره به ضرورت استمرار و تقویت روند تشدید بازرسی‌ها در هفته‌های اخیر، آخرین اقدامات مربوط به تشدید بازرسی‌ها را اعلام کرد و گفت: در این بازه زمانی؛ از کل مراکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحد‌های کارگاهی، بیش از ۸ درصد (معادل ۲۸۹۲۰۵ واحد)، مورد بازرسی واقع شده اند و در نتیجه این بازرسی ها؛ ۳۸۹۰۸ مورد منجر به دادن تذکر و یا معرفی به مراجع قضایی گردیده و ۴۴۱۶ مورد نیز پلمپ صورت پذیرفته است.
دین پرست با اشاره به مصوبات جلسه اخیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، تصریح کرد: لازم است ستاد‌های استانی در چارچوب طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت ها- مصوب ستاد ملی، کلیه اقدامات و محدودیت‌ها را متناسب با وضعیت تعیین شده، عملیاتی و اجرایی کنند.

جدید‌ترین رتبه بندی استان‌ها در رعایت پروتکل‌های بهداشتی
دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، همچنین خواستار معرفی متخلفین و ناقضین پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی، به منظور برخورد قانونی به مراجع ذیربط پیش بینی شده در مصوبات ستاد ملی و مراجع قضایی شد.
معاون وزیر کشور تصریح کرد: بر اساس مصوبات قرارگاه، همچنین مقرر شد؛ تا زمان عادی شدن شرایط شهر‌های قرمز و نارنجی جلسات ستاد استانی روزانه برگزار و دستگاه‌های ذیربط استانی و ستاد‌های استانی مدیریت بیماری کرونا ضمن رصد آخرین وضعیت، نسبت به اجرای قاطعانه و کامل طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌ها اقدام کنند.
دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، همچنین تصریح کرد: سیزدهمین جلسه قرارگاه، همچنین، اتخاذ تدابیر ویژه‌تر برای اعمال منع تردد از / به شهرستان‌های دارای ممنوعیت قرمز و نارنجی را با پشتیبانی همه جانبه از نیروی انتظامی استان مورد تصویب قرار داد.
دین پرست در پایان خاطر نشان کرد: در مصوبات جلسه اخیر قرارگاه به دستگاه‌های مختلف و ستاد‌های استانی ابلاغ شد با تشکیل تیم‌های نظارت ویژه با مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی استان و شهرستان و حضور نیروی انتظامی، هلال احمر، بازرسی اتاق اصناف و بسیج، به صورت روزانه و مستمر بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی و اجرای الزامات طرح محدودیت‌های هوشمند در سازمان‌های دولتی و سایر بخش‌های پنج گانه طرح، دقیقاً نظارت و به فوریت با هر گونه تخلف برخورد کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زلزله پیاپی بیش از ۴ ریشتری در عسلویه
ایران با ایمان، هوش و انسجام ملی در برابر نظام سلطه ایستاده است
دیوان پروین اعتصامی ۹۰ ساله شد!
زمین لرزه ۴.۱ ریشتری فین بندرعباس را لرزاند
زلزله بیش از ۴ ریشتری در فین هرمزگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ بهمن ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مدارس زنجان
۹۹.۲ درصد خانه‌های زنجان به شبکه گاز متصل شدند
استقلال ایران در اداره کشور، امنیت و اقتصاد برای دشمنان قابل تحمل نیست
تامین آب آشامیدنی سالم شهرستان باوی با اجرای طرح‌های آبرسانی
آغاز فعالیت سامانه بارشی از فردا در سمنان
مدیر تیم هندبال مس کرمان: اتفاق خاصی رخ نداده و به پایان خوب امیدواریم
شکستی دیگر برای چوکا تالش اینبار در قلعه عقاب‌ها
افتتاح جمعه بازار در منطقه تفریحی و گردشگری بندری دوساری عنبرآباد
دیدار رئیس اشراف فرماندهی کل انتظامی با خانواده شهید حمید مومنی
تصادف مرگبار در شهرستان لالی
فتنه دی ۱۴۰۴ سنگین‌ترین شبه‌کودتا علیه جمهوری اسلامی بود
جشن خانوادگی جوان و وصال شیرین در شهر کیان
دیدار مسئولان آستانه‌اشرفیه با خانواده‌های معظم شهدای دوران دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
پیش بینی بارش های پراکنده در مناطقی از غرب کشور
تأکید معاون رئیس‌جمهور بر لزوم اصلاح دیوان سالاری برای پیشتازی اصفهان در هوش مصنوعی
تردد در چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع بعدی ممنوع شد
پیام تبریک وزیر امور خارجه روسیه به آقای عراقچی
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
۴ مرحله کالابرگ رفع سوء تغذیه به صورت یکجا تمدید اعتبار شد
قدردانی عراقچی از پیام تبریک پادشاه بحرین
ایران نایب‌رئیس کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان‌ملل‌متحد شد
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست
ریزش یک تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا
وزش باد در همدان ادامه دارد
برگزاری دادگاه رسیدگی به اقدامات آمریکا در تأسیس ساواک در خراسان رضوی
معرفی برترین‌های ۵ وزن نخست کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی ایران
پیام رهبر انقلاب اسلامی به کنگره ملّی «شهدای غریب اسارت»
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۴۷ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
کاهش ۷۰ درصدی تقاضای پروانه ساختمانی انبوه‌سازان در همدان  (۱ نظر)