• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۶۷۷۱۵
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۸
خوزستان » اجتماعی

رد احتمال ورود کرونای برزیلی به خوزستان + فیلم

حیاتی : تاکنون موردی از کرونای برزیلی در استان مشاهده نشده و این موضوع ما را تهدید نمی‌کند، اما کنترل کشتی‌ها باید انجام شود تا با چالش دیگری مواجه نشویم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد کرونا خوزستان گفت: تمام مقرراتی که دانشگاه علوم پزشکی مطرح می‌کند باید در بندر امام خمینی رعایت شوند و هر کشتی که وارد بندر می‌شود باید مراقبت‌ها و احتیاط‌های لازم درباره آن انجام شود. 
رد احتمال ورود کرونای برزیلی به خوزستان + فیلم
ولی الله حیاتی افزود:کشتی‌هایی که از کشور برزیل در بندرامام پهلو گرفته اند ۴۰ روز پیش از این کشور حرکت کرده اند و آن هنگام، موضوع کرونای نوع برزیلی مطرح نبود لذا نباید در مصاحبه‌ها موضوعی مانند این مطرح شود و بی دلیل یک بار روانی برای مردم استان ایجاد کند.

وی همچنین گفت: بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا، مدیر دستگاهی که نسبت به اجرای دستورالعملهای بهداشتی بی تفاوت باشد بار اول تذکر کتبی دریافت می کند و در صورت تکرار، تذکر کتبی با درج در پرونده و برای بار سوم انفصال از خدمت و بار چهارم اخراج از مجموعه را برای وی به همراه خواهد داشت.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد کرونا خوزستان گفت: در آزمونی که قرار است در شهرستان‌های اهواز و ماهشهر برگزار شود اصل بر اجرای رعایت دستورالعملهای بهداشتی است و برگزاری این آزمون باید با همکاری دانشگاه علوم پزشکی انجام شود.

وی ادامه داد: موظف به اجرای مصوباتی که در سطح ملی تصمیم‌گیری می‌شود هستیم، اما اگر دانشگاه علوم پزشکی نیاز به خدماتی داشته باشد، درخواست آن‌ها را انجام می‌دهیم. مبنای کار ما نظر کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی است و بر این اساس حرکت می‌کنیم.

حیاتی عنوان کرد: ساعات کاری ادارات تا ماه مبارک رمضان از ۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰ است همچنین مصوبه به کارگیری ۱۰ درصد نیرو‌ها لغو شده و اکنون حضور کارکنان بر مبنای رنگ شهر‌ها است.

وی ادامه داد: در شهرستان‌های قرمز یک سوم نیرو‌های اداری باید در محل حاضر باشند همچنین در شهرستان‌های نارنجی یک دوم و در شهرستان‌های زرد، ۲ سوم کارکنان باید در محل حضور داشته باشند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد کرونا خوزستان با اشاره به اینکه بیمارستان‌ها باید از تحویل جنازه افرادی که احتمال برگزاری مراسم برای آن‌ها وجود دارد، خودداری کنند گفت: بعضی از افراد که عقبه اجتماعی بالایی دارند بعد از فوت، اجتماع بزرگی برای تدفین آن‌ها شکل می‌گرفت که مصوب کردیم پیکر این قبیل متوفیان تحویل نماینده فرمانداری و نیروی انتظامی داده شود تا با حداقل افراد مراسم خاکسپاری انجام شود.

وی عنوان کرد: در شهرستان اهواز، سازمان آرامستان‌ها تنها با تایید فرمانداری می‌تواند جنازه را به صاحبان عزا تحویل دهد. قطعا اگر اجتماعی در این خصوص شکل بگیرد و مصوبه ستاد استانی اجرا نشود با فرمانداران برخورد می‌کنیم همچنین لازم است دانشگاه علوم پزشکی به مراکز بهداشتی که خلاف مصوبه عمل می‌کنند تذکر جدی دهد.

حیاتی در خصوص اجرای طرح شهید سلیمانی در استان گفت: لازم است که اعضای قرارگاه تا فردا پیشنهاد‌های خود را در خصوص نحوه اجرای طرح به قرارگاه ارائه دهند تا در ستاد استانی تعیین تکلیف شوند.

وی افزود: به هر صورت باید مواردی را در استان بومی سازی کنیم همچنین برای جلوگیری از ازدحام در اداره ها، بازار و بانک‌ها تصمیم‌های جدی تری لحاظ کنیم. همچنین نتیجه بازرسی‌ها در رابطه با نصب اپلیکیشن ماسک و رعایت دستورالعملها در ادارات و تبلیغات محیطی هر چه سریع‌تر انجام شود.
 
بیشتر بخوانید : بستری هزار و ۸۳۸ بیمار کرونایی در خوزستان

در حال حاضر ۹ شهرستان استان در وضعیت قرمز و ۹ شهرستان نارنجی هستند لذا اعمال محدودیت‌ها و اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی همچنان ادامه خواهد داشت. همچنین در خصوص برگزاری مراسمات ماه رمضان منتظر تصمیمات ستاد ملی هستیم.

گفتنی است تردد خودرو‌ها در شهر‌های قرمز و نارنجی از ساعت ۲۲ تا سه بامداد ممنوع است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)