معدوم سازی فرآورده خام دامی در اهواز
۴۳۰ کیلو گرم فرآورده خام دامی در این شهرستان معدوم سازی شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، رئیس اداره دامپزشکی اهواز با بیان اینکه نظارت بر عرضه فرآوردههای خام دامی شامل گوشت قرمز، ماهی، مرغ و تخم مرغ از سیاستهای کلان این اداره است، گفت: طی بازرسیهای دورهای از یکی از سردخانههای محل نگهداری فرآوردههای خام دامی، حدود ۴۳۰ کیلو گرم دل و جگر تازه گاو که دچار تغییرات ارگانولپتیکی شدید شده بودند و دارای بیماریهای انگلی بوده، ضبط و پس از طی مراحل تکمیلی معدوم شدند.
او افزود: شهروندان قبل از خرید هر فرآورده خام دامی به نوع بسته بندی، شکل ظاهری، شرایط نگهداری، مشخصات درج شده روی فرآورده، تاریخ تولید و مصرف توجه خاص کرده و از مراکز بهداشتی و قابل تایید، این گونه فرآوردههای مصرفی را خریداری نمایند.
بیشتر بخوانید:معدوم سازی موادغذایی فاسد در شادگان
حفیظی اظهار داشت: در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی، کارشناسان اداره دامپزشکی بصورت شبانه روزی آماده پاسخگویی و رفع مشکلات موجود هستند.