تولید 4 درصد گوشت مرغ کشور در کردستان
صنعت مرغداری کردستان حدود ۴ درصد از گوشت مرغ کشور را تولید میکند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمامرکز کردستان، محمد فرید سپری با اعلام این خبر گفت: با وجود شیوع ویروس کرونا و محدودیتهای ایجاد شده و تحریمهای ظالمانه، تولید در بخش کشاورزی به ویژه در استان کردستان تداوم داشته و توانستهایم با همت تولیدکنندگان و تلاش همکاران در تامین امنیت غذایی گامهای مؤثری برداشت شود.
سپری افزود: با وجود مشکلات پیش آمده در بحث تامین نهادههای دامی و طیور از ابتدای سال تا اکنون در مرغداریهای استان بیش از ۳۲ میلیون قطعه، جوجه ریزی شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش جوجه ریزی نداشته ایم.
وی گفت: با وجود اینکه در چهار ماه گذشته در کشور کاهش جوجه ریزی وجود داشت، اما مرغداریهای استان در تیر و مرداد ۸ درصد، در آبان ما ۱۴ درصد و در آذر ماه ۴ درصد افزایش جوجه ریزی داشتهاند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اضافه کرد: سامانه بازارگاه که در حال حاضر نهادههای دام و طیور از طریق آن عرضه میشود، توانست شرایط خوبی برای تولید کنندگان فراهم کند.
سپری افزود : در حال حاظر صنعت مرغداری استان کردستان حدود ۴ درصد گوشت مرغ مورد نیاز کشور را تولید میکند.
وی تاکید کرد: باید در توزیع نهادههای کشاورزی نظارت و کنترل با دقت و حساسیت بیشتری دنبال شود، چون هدف ما ایجاد عدالت تأمین نهاده بین تولیدکنندگان بخش کشاورزی به ویژه مرغداران است.
وی همچنین برهویت دار کردن دامهای استان تأکید کرد و افزود: باید واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی که درصدد دریافت نهادهها هستند دامهای خود را هویت گذاری کنند، زیرا به دامهای هویت دار نهادههای دامی داده میشود.