• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۳۶۰۹۳
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی

الحاق ناوشکن «دنا» به ناوگان نداجا؛ نیمه اول دی

فرمانده نیروی دریایی ارتش در نشست خبری با اعلام اینکه ناوشکن «دنا» نیمه اول دی به ناوگان نداجا ملحق می‌شود، افزود: پیشرفته‌ترین تجهیزات را در اختیار داریم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری به مناسبت هفتم آذرماه روز نیروی دریایی، ضمن تسلیت و تبریک به مناسبت شهادت شهید فخری زاده و با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و به خصوص نیروی دریایی ارتش گفت: هفتم آذر ماه را می‌توان به آغاز حرکت انقلابی نیروی دریایی ارتش تشبیه کرد که تا امروز هم ادامه پیدا کرده است. پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در آغاز جنگ تحمیلی تکاوران نیروی دریایی ارتش در مقاومت ۳۴ روزه خرمشهر نقش مهمی داشتند و امتداد آن را در عملیات مروارید دیدیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

امیر دریادار خانزادی ادامه داد: اقتصاد جمهوری اسلامی هم با همراهی کشتی‌های نفتکش توسط نیروی دریایی به‌خوبی، جلو رفت و این موضوع کمک شایانی به اداره جبهه‌های هشت دفاع مقدس کرد.
وی ادامه داد: تسلط بر دریا توسط جمهوری اسلامی ایران باعث شد تا در دوران جنگ تحمیلی خاک ایران از سوی دریا تحت محاصره قرار نگیرد. نیروی دریایی ارتش از ۷ آذر ۵۹ تا کنون این حرکت امنیت ساز خود در دریا را آغاز کرد که تا امروز هم ادامه دارد. عمردهی انقلابی به تجهیزات دریایی توسط نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران دیگر کار مهمی بود که توسط متخصصان داخلی پس از انقلاب آغاز و تا امروز با موفقیت انجام شد.

نمایش دیگری از قدرت بومی سازی تسلیحات دریایی نیروی دریایی ارتش

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به الحاق دستاورد‌های جدید به ناوگان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: طی روز‌های آینده نمایش دیگری از قدرت بومی سازی تسلیحات دریایی نیروی دریایی ارتش به نمایش گذاشته خواهد شد که در پیشانی آن‌ها ساخت مجموعه‌ای از شناور‌های سطحی است که ملت ایران گوشه‌ای از آن را طی روز‌های آینده شاهد خواهد بود.
وی افزود: ناوشکن جمهوری اسلامی ایران دنا که در نیمه اول دی ماه به نیروی دریایی ارتش الحاق خواهد شد. ناو موشک انداز زره؛ دیگر شناور موشک انداز نیروی دریایی ارتش است که تمام آزمایش‌های خود را به خوبی انجام داده و آماده الحاق به نیروی دریایی ارتش است.
امیر دریادار خانزادی گفت: ناوشکن دنا ساخت وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح است که تمام مراحل ساخت آن با مشارکت و نظارت نیروی دریایی ارتش اتفاق افتاده است.

ناو موشک انداز زره

فرمانده نیروی دریایی ارتش درباره ناو موشک انداز زره نیز اظهار کرد: ناو موشک انداز زره شناوری است که به طور کاملاً بومی در کارخانجات نیروی دریایی ارتش ساخته شده و فروند پنجم از شناور‌های موشک انداز‌های شبیه خود است که در سال‌های قبل ۴ فروند از آن‌ها به ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش ملحق شده بودند.
وی ادامه داد: نیاز بود تا ناوگان شمال ما به سرعت توسعه پیدا کند، به همین دلیل شناور‌های دیگری در سال ۱۴۰۰ و پس از آن به ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش ملحق خواهد شد که ظرفیت جدیدی از توان پر سرعت دفاعی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است، همچنین در ناوگان جنوب به نیروی دریایی ارتش الحاقاتی خواهیم داشت.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به تولید ناو با استفاده از شناور‌های تولید شده از نفت‌کش‌ها در قالب ناو بندری را یکی دیگر از پروژه‌های نیروی دریایی دانست و گفت: ما به دنبال استفاده از

تولید ناو بندری

ظرفیت‌های این حوزه هستیم و به همین دلیل از ظرفیت نفتکش‌ها برای تولید ناو بندری استفاده می‌کنیم. نفتکش‌ها شناور‌های دولایه هستند که از امنیت بیشتری برخوردارند و جمهوری اسلامی از این ظرفیت استفاده خواهد کرد؛ به همین دلیل نیروی دریایی با استفاده از نفتکش‌ها ناو بندری را تولید کرده که امروز به آب انداخته شده است، این ناو توان حمل پنج بالگرد و همچنین از پهپاد‌های دریایی پلیکان و سیستم دفاعی بسیار خوبی برخوردار است.
وی ادامه داد: این ناو بندری ظرفیت خوبی برای حمل سوخت، آب و تجهیزات را دارد و می‌تواند با یک بار سوخت‌گیری بین ۷ تا ۱۰ بار دور کره زمین بچرخد، البته این به معنای آن نیست که ما بخواهیم در اقیانوس‌ها به ماموریت بپردازیم. ماموریت ما در اقیانوس هند است. این ناو امکانات بسیار خوبی برای استقرار تیم‌های عملیات‌های ویژه و حمل قایق‌های تندرو دارد. همچنین امکانات پدافندی بسیار خوبی در این شناور استفاده شده که در روز‌های آتی به نیروی دریایی ملحق می‌شود، این شناور می‌تواند به توان دفاعی نیروی دریایی ایران کمک کند و معادلات دفاعی را در منطقه به هم بزند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا ماموریت‌های ارتش و سپاه پاسداران با یکدیگر تداخل ندارند، اظهار کرد: نیروی دریایی سپاه و ارتش ید واحده هستند و ماموریت‌ها به صورت بسیار خوبی بین این دو نیرو تقسیم شده است و پیوستگی امنیت با اتحاد میان دو نیروی دریایی برقرار می‌شود. در دریایی که نیرو‌های دریایی کشور‌های متخاصم جولان می‌دهند این که بگوییم نیرو‌های دریایی در ایران در آن حوزه چه کار می‌کنند حرف نادرستی است؛ قطعاً این دو نیرو با حضور در آب‌های آزاد، امنیت و اقتدار را برای کشورمان به ارمغان می‌آورند.
امیر دریادار خانزادی در پاسخ به سوالی دیگر درباره اینکه آیا برگزاری رزمایش‌های مشترک با سایر کشور‌ها در دستورکار نیروی دریایی ارتش قرار دارد یا خیر، اظهار کرد: این رزمایش‌ها نتیجه تعامل‌های گسترده میان کشور‌ها است و بر همین اساس نیرو‌های دریایی کشور‌های مختلف در کنار هم قرار گرفته و یک رزمایش را برگزار می‌کنند. سال گذشته ما میزبان یک رزمایش مرکب میان ایران، روسیه و چین بودیم. البته تعامل نیرو‌های دریایی همچنان در دوران کرونا هم حفظ می‌شود؛ از این رو برنامه‌ریزی‌های ما به این شکل است که رزمایش در سال جاری برگزار شود، البته این بستگی به نوع پیشرفت بیماری کرونا دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
برگزاری جشنواره سرود و تئاتر دانش آموزی در کیش
جلوگیری از پسماندسوزی در شهرستان اشنویه
تسهیل فرایند‌های تجاری و خدماتی در مناطق آزاد
وصول یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال مالیات در بوکان
گشایش جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز
تکریم و معارفه سرپرست جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌شرقی
قاچاقچی سابقه‌دار چوب در جنگل‌های بابل دستگیر شد
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
استقبال از قهرمان کشتی فرنگی المپیک ناشنوایان در کوهدشت
شعله‌ور شدن دوباره یک نقطه از جنگل‌های نمنق در اثر باد
درگذشت مادر شهید سید موسی سید آموزنده در فومن
بسیج، ستون فقرات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
کشف بیش از ۳ تن گوشت فاسد در نقده
آغاز برداشت کدو آجیلی در شهرستان اقلید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
آتش سوزی در یک واحد مسکونی یک مصدوم بر جای گذاشت
افت شدید منابع آبی استان، کاهش ۹۲ درصدی بارش‌ها در زنجان
درخشش کشتی گیران البرزی در المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۵ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار دستگاه قضا درباره کلاهبرداری با وعده ارزهای دیجیتال
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)