• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۵۹۹۹۸
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۲
اجتماعی » جامعه و شهری

مانعی برای جریمه افراد بدون ماسک وجود ندارد

معاون استاندار تهران: هیچ مانعی برای اجرای دستورالعمل اعمال جریمه متخلفان و افرادی که ماسک نمی‌زنند وجود ندارد.

مانعی برای جریمه افراد بدون ماسک وجود نداردآقای گودرزی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: هیچ مانعی برای اجرای دستورالعمل اعمال جریمه متخلفان و افرادی که ماسک نمی‌زنند وجود ندارد و با کسانی که سلامت مردم را به خطر می‌اندازند برخورد جدی خواهد شد.
معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران گفت: ستاد ملی کرونا مصوباتی خاص در خصوص استان و شهر تهران اعمال کرد که لازم بود برای اجرای این دستورالعمل‌ها هماهنگی بیشتر صورت گیرد.
وی گفت: دستورالعمل‌هایی که در ستاد ملی کرونا داده شده به راحتی قابل اجرا و اعمال قانون است. در بخش اصناف مشخص شده است که چقدر باید متخلفان اعمال جریمه و اعمال قانون شوند و در بحث ادارات نیز در صورت رعایت نکردن پروتکل‌ها مدیر مربوطه بازخواست خواهد شد و در حمل و نقل عمومی نیز در صورت نقض شیوه نامه، اعمال جریمه‌ها مشخص شده است.
معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران افزود: این اعمال قانون و جریمه‌ها به حساب وزارت بهداشت واریز خواهد شد که در همان بحث پیشگیری از کرونا هزینه خواهد شد.
وی گفت: انتظار داریم مردم استان تهران با توجه به وضعیتی که استان و شهر تهران دارد ضوابط و قوانین و مقررات را رعایت کنند به ویژه که کادر بهداشتی درمانی به شدت زیر بار فشار ناشی از بیماری کرونا قرار دارند و از این موضوع خسته شده اند بنابراین مردم رعایت کنند.
آقای گودرزی ادامه داد: در خصوص ادارات مشخص شده که حراست و روسای بخش‌ها بر رعایت پروتکل‌ها نظارت کنند و افراد خاطی را جریمه کنند و در خصوص اصناف نیز در مرحله نخست تذکر، بار دوم ۳۰۰ هزار تومان جریمه، مرحله سوم یک میلیون تومان و در مرحله چهارم پلمب صنف صورت خواهد گرفت.
وی افزود: در بحث تاکسی ها، اتوبوس‌ها و حمل و نقل عمومی نیز در صورتی که پروتکل‌ها رعایت نشود، راننده تاکسی ۱۰۰ هزار تومان جریمه و به ازای هر مسافر نیز ۲۰ هزار تومان جریمه اعمال شده که قابل افزایش تا ۵۰ هزار تومان است.
معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران گفت: در بحث اتوبوس‌ها نیز به همین شکل اعمال قانون خواهد شد و در بحث افراد عادی نیز در صورتی که طرف مبتلا به بیماری باشد، اما رعایت نکند ۲۰۰ هزار تومان و برای افراد عادی نیز ۵۰ هزار تومان جریمه در سطح شهر و استان تهران جریمه در نظر گرفته شده است که با پایش تصویری و چهره نگاری و ثبت کد ملی این جریمه‌ها اعمال خواهد شد.
وی ادامه داد: استفاده از ماسک چه در محیط بسته و چه در محیط باز باید صورت بگیرد ضمن این که در بحث خودرو‌های شخصی و تاکسی‌ها اعمال قانون بسیار آسان است و از طریق پلاک خودرو جریمه می‌شوند.
گودرزی افزود: قبل از بحث اعمال قانون و جریمه مردم به خاطر سلامتی خودشان رعایت کنند. اما اگر رعایت نکردند هیچ مانعی برای اعمال قانون و برخورد جدی وجود ندارد و ملاحظه هیچ کس را نخواهیم کرد چرا که سلامت مردم اولویت دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)