• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۴۲۱۸۲
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۸
بوشهر » سیاسی
استاندار بوشهر:

آیین‌های سنتی عزاداری اربعین برگزار نخواهد شد

 استاندار بوشهرگفت: آیین‌های عزاداری اربعین و دهه آخر صفر به‌صورت سنتی برگزار نخواهد شد و باید از ظرفیت فضای مجازی در این زمینه استفاده کرد.

آیین‌های سنتی عزاداری اربعین برگزار نخواهد شد
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ عبدالکریم گراوند روز چهارشنبه در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا افزود: مبنای برگزاری آیین‌های عزاداری همان شیوه‌نامه‎‌های ویژه دهه اول محرم است و برای برگزاری  عزاداری اربعین و دهه آخر صفر باید از ظرفیت فضای مجازی در این زمینه استفاده کرد.
 
او با اشاره به موج سوم کرونا در کشور و استان از مردم استان بوشهر خواست هم‌چنان در کنار استفاده از ماسک، پروتکل‌های بهداشتی از جمله فاصله‌گذاری اجتماعی را  رعایت کنند.
 
استاندار بوشهر گفت: هیچ واکسنی برای کرونا تجویز نشده و تنها راه مقابله با این بیماری استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی است.
 
استاندار بوشهر درباره فعالیت مهد کودک‌ها گفت: باتوجه به گزارش اداره‌کل بهزیستی درباره فعالیت مهد کودک‌ها، این اماکن در استان بوشهر با رعایت دستورالعمل و نظارت مستمر می‌توانند فعالیت خود را از سرگیرند.
 
گراوند گفت: با توجه به گزارش‌های مختلف در مورد وضعیت قرمز کرونا در شهرستان‌های مختلف استان از جمله دشتستان، امسال پیاده‌روی ولایت به‌مناسبت شهادت امام رضا (ع) در دشتستان و دیگر نقاط استان برگزار نمی‌شود.
 
او هم‌چنین گفت: دانشگاه علوم پزشکی با همکاری نیروی انتظامی و دستگاه قضا، برای پلمپ واحد‌های صنفی عرضه‌کننده قلیان اقدام کنند.
 
گراوند با بیان این‌که ادارات حق ارائه خدمت به مراجعه‌کنندگانی که از ماسک استفاده نمی‌کنند را ندارند، تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی استان همکاری لازم را با کارمندان دارای بیماری زمینه‌ای، مادران باردار، جانبازان شیمیایی و مادران کودکانی که مشکلات جسمی دارند، در زمینه استفاده از ظرفیت دورکاری داشته باشند.
 
او افزود: آشپزخانه‌های صنعتی فعال در مناطق نفتی و گازی و پارس جنوبی در صورت رعایت نکردن بهداشت و پروتکل‌های بهداشتی، به‌مدت ۲ هفته پلمپ شوند و فرمانداران این موضوع را با جدیت پیگیری کنند.
 
استاندار بوشهر درباره نظارت بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در سواحل و تفرجگاه‌ها گفت: در این زمینه حوزه اجتماعی و شهری استانداری با همکاری دانشگاه علوم پزشکی با استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد سلامت، گروه‌های مردمی برای نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سواحل و تفرجگاه‌ها  تشکیل دهند.
 
گراوند هم‌چنین بر توسعه خدمات الکترونیک برای خریدکالا و اقلام مورد نیاز در استان در شرایط کرونایی تأکید کرد.
 
او بر تشدید نظارت بر دستورالعمل‌های بهداشتی تأکید و اضافه کرد: یکی از اولویت‌های مهم تشدید نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مورد بیماری کرونا است که از همه مردم استان در بخش‌های مختلف انتظار داریم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع ۳ هزار بسته گوشت گوسفندی بین نیازمندان اصفهانی
خدمت سبز به مردم
برگزاری یادواره شهدا در شهرها و روستاهای گلستان
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
بارش برف و باران از فردا در لرستان
مقاومت، کلید تحقق آرمان‌ها است
هشدار سطح نارنجی در پی ورود سامانه بارشی
استقبال مردم از تماشای فیلم‌های جشنواره فیلم فجر
کشف ۲ تن و ۴۰۰ کیلوگرم آرد قاچاق در شادگان
برپایی جشن بزرگ خیابانی نیمه شعبان و گرامیداشت دهه فجر در نیشابور 
ایران اسلامی مرعوب هیاهوی دشمن نخواهد شد.
دستگیری تعدادی از لیدرهای اغتشاشات اخیر در گرگان
سفیر ایران در پاکستان حمله تروریستی اسلام‌آباد را محکوم کرد
انقلاب اسلامی ایران زمینه ساز ظهور
افتتاح طرح های عمرانی و اقتصادی در گالیکش و مراوه تپه
ورود سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری
جمع‌آوری ۸۹ میلیارد تومان زکات در استان
برگزاری همایش یاوران انقلاب با هدف تقویت روحیه انقلابی در سردشت
برخورد تیبا با اتوبوس در محور شاهرود–آزادشهر ۳ فوتی برجای گذاشت
آزادی۴۸ زندانی جرائم غیرعمد در اردبیل به مناسبت دهه فجر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
آزادی ۲۶ زندانی جرایم غیرعمد استان کرمان به مناسبت ایام دهه فجر
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)