خوزستان؛
هشدارهای کرونایی برای رعایت اصول بهداشتی
علائم ویروس کرونا و آنفلوآنزا با تفاوتهای جزیی شبیه یکدیگر هستند .
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، سرپرست مرکزبهداشت خوزستان گفت: برای پیشگیری از آنفلوآنزا و کرونا و هر نوع بیماری ویروسی سه اصل نسخه شفا شامل شست و شوی دستها با آب و صابون، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک باید رعایت شود.
دکتر سید محمد علوی گفت : علائم ویروس کرونا و آنفلوآنزا با تفاوتهای جزیی شبیه یکدیگرهستند که شامل تب، درد عضلانی، گلو درد، تنگی نفس و آبریزش بینی است.
وی افزود: افرادی بالای ۶۰ سال، کودکان با بیماریهای قلبی، مادرزادی، آسم، زنان باردار، افراد دارای بیماریهای زمینهای شامل بیماران مزمن انسدادی ریه، نارسایی مزمن کبدی، کلیوی، همودیالیزی و دیابتیها، قلبی، عروقی، فشار خون، سرطان، مصرف کننده داروهای ضعف سیستم ایمنی در معرض خطر آنفلوآنزا و کرونا قرار دارند و حتما باید واکسن آنفلوآنزا را دریافت کنند.
وی گفت: مقدمات خرید واکسن فراهم است و به محض اینکه در اختیار دانشگاه و معاونت غذا و دارو قرار گیرد در داروخانهها توزیع و به اطلاع عموم مردم میرسد ولی از مردم تقاضا میکنیم افرادی که نیازی به دریافت واکسن ندارند مراجعه نکنند تا افراد نیازمند بدون واکسن نمانند.
علوی اضافه کرد: از آنجایی که آنفلوآنزا سالانه تغییر ماهیت میدهد حداکثر ۶ ماه ایمنی ایجاد خواهد کرد و در نتیجه تا پایان پاییز و زمستان که خطر ابتلا بیشتر است ایمن میشویم.
سرپرست مرکز بهداشت خوزستان گفت: تا زمانی که علائمی شامل سرفه و عطسه وجود داشته باشد امکان انتقال ویروس آنفلوآنزا به دیگران وجود دارد بنابراین باید نکات لازم در زمان دوره کمون بیماری کرونا را در مورد آنفلوآنزا نیز رعایت کنیم.
به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، براساس آخرین آمار موجود، خوزستان دارای چهار شهر با وضعیت قرمز، سه شهر با وضعیت نارنجی، هشت شهر با وضعیت زرد و ۱۳ شهر با وضعیت سفید از لحاظ شیوع کرونا است.
دکتر ابول نژادیان افزود: در حال حاضر وضعیت شهرهای آبادان، بهبهان، آغاجاری و امیدیه از نظر شیوع کرونا قرمز هستند که این افزایش شهرهای قرمز برای ما نگران کننده است.
مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اهواز از آغاز فصل پاییز و همزمان شدن بیماری کرونا و آنفلوآنزا ابراز نگرانی کرده اند.
به گفته سرپرست مرکز بهداشت خوزستان شیوع ۲ ویروس آنفلوآنزا و کرونا با هم میتواند اثر تشدید کننده داشته باشند و بیماری را شدت ببخشند که خطرناک است از این رو به گروههای پرخطر توصیه شده واکسن آنفلوآنزا را حتما تزریق کنند.