• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۸۷۶۶
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۵
قزوین » سیاسی
استاندار قزوین:

شکست مفتضحانه آمریکا در شورای امنیت مایه اقتدار کشور شد

استاندار قزوین گفت: آمریکا برای اولین بار در شورای امنیت سازمان ملل برای مقابله با نظام اسلامی مفتضحانه شکست خورد که پیروزی بزرگی برای ملت ایران بود و موجب اقتدار کشور شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، هدایت الله جمالی پور استاندار قزوین در نشست شورای فرهنگ عمومی که در شکست مفتضحانه آمریکا در شورای امنیت مایه اقتدار کشور شدمسجد النبی (ص) برگزار شد، افزود: همیشه آمریکایی‌ها در شورای امنیت قلدرمآبانه رفتار می‌کردند و اروپایی‌ها هم پشت سرآن‌ها بودند و حتی چین و روسیه نیز همراه می‌شدند.

وی اضافه کرد: برای اولین بار است که آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد خوار و ذلیل می‌شود و فقط یک کشور دومنیکن که کشور بسیار کوچکی است به آن رای می‌دهد و این شکست مفتضحانه برای آمریکا و پیروزی برای ملت ایران است.

استاندار قزوین افزود: آمریکا و اذناب آن‌ها بعد از خروج از برجام تلاش کردند یک اجماع جهانی علیه ایران رقم بزنند و افکار عمومی برای محکومیت ایران در این مساله هدایت کنند.

وی اضافه کرد: خوشبختانه با عنایت خداوند باری تعالی، تدبیر مقام معظم رهبری و زحمات تیم دیپلماسی کشور این نقشه‌ها نقش برآب شد و برای اولین بار بین اروپا و آمریکا اختلاف افتاد و بعد از جنگ جهانی دوم برای اولین بار اروپا از دنباله روی آمریکا دست برداشت.

جمالی پور ادامه داد: ما باید از این فرصت برای اقتدار کشور، ایجاد همبستگی و تقویت امید در جامعه استفاه کنیم و قدر پیروزی‌ها را بیشتر بدانیم و به آسانی از آن عبور نکنیم.

وی افزود: امروزه شرایط کشور ویژه است و مقام معظم رهبری در سخنرانی‌های خود به ایجاد وحدت و انسجام در جامعه پرداخته و تاکید کرده‌اند باید سطح همبستگی، وحدت و انسجام را در جامعه تقویت کنیم.

استاندار قزوین با اشاره به فرارسیدن ماه محرم و هفته دفاع مقدس، ادامه داد: این ۲ مناسبت، نماد وحدت جامعه هستند و همه عناصر سیاسی و اجتماعی در ماه محرم و دفاع مقدس کنار هم قرار گرفته و از دفاع در برابر ارزش‌های اسلامی صحبت می‌کنند.

وی با بیان اینکه امروزه به وحدت و انسجام نیاز داریم و اختلافات به جامعه ما آسیب می‌زند، افزود: هر کجا اختلافات وارد صحنه عمل شده، عزت کشور لطمه دیده است بنابراین امروز باید با بسیج همه ظرفیت‌ها برای تحقق مطالبات مردم از جمله رفاه و آسایش در سایه وحدت، انسجام و همدلی جامعه گام برداریم.

استاندار قزوین با بیان اینکه دفاع مقدس ظرفیت‌های بی بدیلی را برای کشور به یادگار گذاشته است، افزود: چند عنصر ایثار، مقاومت، اخلاق، ارزش‌های اسلامی و مردم در این دوران بسیار برجسته هستند که مهترین آنها، عنصر مردم است.

وی اضافه کرد: اگر در دفاع مقدس پیروز شدیم به دلیل حضور و پشتیبانی مردم است و ما بدون مردم نمی‌توانیم کاری کنیم.

جمالی پور گفت: اگر مردم در صحنه نباشند و همراهی و جانفشانی نکنند ما موفق نخواهیم شد آنچنانکه با حضور پررنگ مردم در دفاع مقدس و ایجاد بسیج ۲۱ میلیونی به پیروزی دست یافتیم.

وی اضافه کرد: به فرموده بنیانگذار انقلاب و مقام معظم رهبری، دفاع مقدس یک دانشگاه بزرگ بود و انسان‌هایی را تربیت کرد که بزرگترین حماسه‌ها را آفریدند و باید از آن‌ها درست ایثار و مقاومت را آموخت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حفاظت از گونه‌های جانوری شهرستان خمام با تخریب تله‌های شکار پرندگان
کناره‌گیری کرمی از عضویت در کمیته فنی فدراسیون تکواندو
صادرات نفت ایران به بالاترین میزان از سال ۲۰۱۸ رسید
مردمی‌سازی نهضت عدالت آموزشی اولویت آذربایجان شرقی
آسفالت محلات حاشیه شهر زابل به همت بنیاد مسکن
کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها جمع‌آوری نشده‌اند
اعلام زمان استعفای داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها از سمت خود
هشدار به صهیونیست‌ها: به غزه حمله کنید به جنگ بر می‌گردیم
آغاز اجرای طرح ملی «پنجره نو» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
چهارسوی فرهنگ و هنر هجدهم آبان قم
کاهش خسارت جانی و مالی تصادف‌ها در استان
مشاور وزیر صمت: ارز فولادی‌ها به تالار دوم می‌رود
واکسیناسیون دام‌های کردستان علیه بیماری تب‌برفکی
نشست شورای عالی مسکن ملی با حضور ویدئویی معاون رئیس جمهور
روایت یک «چکش» در راهپیمایی ۱۳ آبان گرگان
شناسایی فعالیت غیرقانونی فردی در پوشش پزشک در بندر انزلی
کاشت ۱۲۰ هزار بوته گل فصلی در قشم و درگهان
جوی پایدار همراه با وزش باد در لرستان
صعود مقتدرانه تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران به نیمه نهایی
ضرب‌الاجل‌های جدید برای انتقال آندسازی ایرالکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)