• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۳۴۷۱
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۲
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
شورای عالی انقلاب فرهنگی در بیانیه ای :

توافق اماراتی-صهیونیستی محکوم به شکست خواهد بود

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در بیانیه‌ای توافق ننگین اماراتی-صهیونیستی برای عادی سازی روابط را محکوم کرد و این توافق را مصداق باخت بزرگ تاریخی برای دولت امارات دانست.

توافق اماراتی صهیونیستی محکوم به شکست خواهد بودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، مشروح این بیانیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

توافق ننگین حاکم ابوظبی و دولت جعلی رژیم اشغالگر قدس برای عادی سازی روابط، خیانتی آشکار به آرمان قدس و شهدای این راه و تعرض به حقوق مردم مظلوم فلسطین و تن دادن به یک ظلم فراگیر است.
به طور حتم سرنوشت دولت امارات به سرنوشت رژیم غیر قانونی اسرائیل گره خواهد خورد و در جهان اسلام دچار انزوای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی خواهد شد.
بیش از هفت دهه از اشغال کشور فلسطین و تشکیل رژیم جعلی با حمایت جبهه استکبار به سرکردگی آمریکا و انگلیس می‌گذرد و در این سال‌ها ظلم‌های متعددی بر مردم مظلوم این کشور وارد شده است و رژیم غاصب و جنایتکار صهیونیست در این سال‌ها از هیچ جنایتی برای سرکوب مقاومت اسلامی مردم مظلوم فلسطین فروگذاری نکرده است.
کشتار و جنایت‌های فجیع آوارگان اردوگاه‌های صبرا و شتیلا، جنایت دیر یاسین، کشتار قانا، کشتار شهر‌های «اللُد» و «الرمله»، کشتار دوایمه، کشتار قبیه، جنایت‌های فجیع در غزه و هزاران ظلم و جنایت دیگر که توسط این رژیم سفاک صورت گرفته است این کشور را در زمره رژیم‌های جنایتکار تاریخ قرار داده است و عادی سازی روابط توسط یک کشور مسلمان با این رژیم جای تعجب و تامل دارد.
رژیم جعلی صهیونیست از همان ابتدا در کنار حمایت‌های جبهه استکبار غرب با کمک حاکمان خائن و افراد وابسته به غرب توانست دست به این جنایت‌ها بزند و قطعا خیانت افرادی که با سودای حمایت غربی‌ها برای بقای خود به این جنایت‌ها چشم خود را بسته اند و دست دوستی با این رژیم غاصب کودک کش داده اند در چشم مردم مسلمان و آزاده جهان فراموش نخواهد شد.
این توافق ننگین در تضاد با اراده مسلمانان جهان و آرمان بلند ایشان در دفاع از قدس شریف و مردم ستم دیده فلسطین است و دولت امارات قطعا خواهد دید که کشور‌های مستکبر غربی و رژیم جنایتکار صهیونیست پاداش این خوش خدمتی آن‌ها و خیانتشان به شهدای راه قدس را چگونه خواهند داد.
این توافق فاقد پشتوانه مردمی بوده و قلب مردم مسلمان امارات مانند سایر مسلمانان جهان با مردم مظلوم فلسطین می‌طپد و کاربران اماراتی در این روز‌ها در شبکه‌های اجتماعی مانند سایر مسلمانان جهان این رفتار حاکمان خود را محکوم کرده اند.
در صورت اعلان رسمی، این توافق ننگین این در تاریخ اسلام به عنوان روز خیانت بزرگ ثبت خواهد شد.
این توافق ننگین در تضاد با اراده مسلمانان جهان و آرمان بلند ایشان در دفاع از قدس شریف و مردم ستم دیده فلسطین است و دولت امارات قطعا خواهد دید که کشور‌های مستکبر غربی و رژیم جنایتکار صهیونیست پاداش این خوش خدمتی آن‌ها و خیانتشان به شهدای راه قدس را چگونه خواهند داد.
انتظار می‌رود که سازمان کنفرانس اسلامی و همه کشور‌های اسلامی نسبت به این اقدام خائنانه موضع گیری جدی داشته است و اقدامات لازم را برای متوقف کردن این توافق منتهی به توسعه ظلم و تبعیض علیه مردم مظلوم فلسطین صورت گیرد.
به طور حتم سرنوشت دولت امارات به سرنوشت رژیم غیر قانونی اسرائیل گره خواهد خورد و در جهان اسلام دچار انزوای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی خواهد شد.
دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با محکومیت این اقدام شرم آور دولت امارات تاکید می‌کند که این توافق اماراتی صهیونیستی نه تنها ظلمی آشکار به حقوق مردم مظلوم فلسطین و مسلمانان جهان است بلکه خیانت به آرمان تمام آزادیخواهان جهان است که محکوم به شکست خواهد بود و تاریخ نشان داده است که کشور‌های غربی و رژیم جعلی صهیونیست در نهایت چگونه با این خائنان رفتار کرده اند و امید است حاکمان امارات اسیر صحنه سازی‌های انتخاباتی و روز‌های آخر دولت مستعجل ترامپ که برای جلب حمایت لابی‌های صهیونیست این روز‌ها دست به هر اقدامی می‌زند نشده و این روند نابخردانه را هر چه سریعتر متوقف کند.
انتظار می‌رود که سازمان کنفرانس اسلامی و همه کشور‌های اسلامی نسبت به این اقدام خائنانه موضع گیری جدی داشته و اقدامات لازم را برای متوقف کردن این توافق منتهی به توسعه ظلم و تبعیض علیه مردم مظلوم فلسطین صورت گیرد.
رعایت حقوق بشر و حقوق انسان‌های مظلوم و بی پناه فلسطین اقتضاء می‌کند، نماد‌های مقاومت علیه رژیم صهیونیستی گسترش و توان صد چندانی پیدا کند و مسیر باز پس گیری سرزمین‌های اشغالی هموار شود.

وَمَا جَعَلَهُ ٱللَّهُ إِلَّا بُشْرَی لَکُمْ وَلِتَطْمَئِنَّ قُلُوبُکُم بِهِ وَ مَا ٱلنَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِندِ ٱللَّهِ ٱلْعَزِیزِ ٱلْحَکِیمِ.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کارگاه آموزشی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در شرکت آب و برق کیش
دستگیری سارق اماکن دولتی در هشترود
روایت برنامه‌های روز کیش با ویژه برنامه تلویزیونی در دل دریا
تاسیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری در آذربایجان شرقی
گشایش سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران در تهران
مراسم بدرقه تیم ملی فوتسال بانوان برگزار شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۱ آبان ۱۴۰۴
وزش باد شدید در سمنان
کشف ۱۱ تن مرغ قاچاق در صومعه سرا
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در بیستم آبان ماه
آب؛ کیمیایی که باید در مصرفش، صرفه جویی کرد
رونمایی از طرح مسکن خدمتی در روز کیش
بسته خبر‌های کوتاه ۲۰ آبان در یک نگاه
بارش پاییزی هفته آینده مهمان اصفهان می‌شود
احتمال مجازی شدن مدارس رشت و شروع با تاخیر فعالیت ادارات
پیام تسلیت آیت الله کعبی در پی درگذشت جوان اهوازی
تخفیف ۲۰ درصدی بلیت هواپیما برای دارندگان کارت کیشوندی
آغازبکاردومین مرکز سلامت روانی ـ اجتماعی در شهرکرمان
روند اجرای طرح‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های رفسنجان و کرمان
بازبینی و اصلاح فرآیند تفکیک اراضی و شرح خدمات در قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)