• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۶۵۶۴
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۹
اجتماعی » جامعه و شهری
رئیس ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا تهران اعلام کرد

بازنگری شیوه نامه‌های مصادیق بستری در بیمارستان‌ها

مقرر شد شیوه نامه مصادیق بستری در بیمارستان‌ها بازنگری شود چرا که ادامه درمان بیماران خفیف کرونایی در منزل امکان پذیر است.

بازنگری شیوه نامه‌های مصادیق بستری در بیمارستان‌هادکتر علیرضا زالی در حاشیه نشست با روسا و معاونان دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا مقرر شده است فقط بیمارستان‌های خاص به پذیرش بیماران کرونایی بپردازند؟ افزود: امروز در نشست با روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی مقرر شد شیوه نامه‌ای در زمینه پذیرش بیماران کرونایی در تهران طراحی شود که معاونان درمان سه دانشگاه علوم پزشکی استان تهران تا ۴۸ ساعت آینده این شیوه نامه را تدوین خواهند کرد و به عنوان مصوبه ستاد کرونا استان تهران ابلاغ می‌شود.
وی گفت: تمایل ما این است که همه بیمارستان‌های عمومی که توان علمی و درمانی بالایی دارند بتوانند کماکان در زمینه ارائه خدمت به بیماران کرونایی مشارکت فعال داشته باشند به خصوص بیمارستان‌های دانشگاهی که در دوران اخیر نقش سازنده‌ای داشتند.
رئیس ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا کلانشهر تهران افزود: درباره بیمارستان تک تخصصی و بیمارستان‌هایی که قبلاً در زمینه کرونا فعالیت کمتری داشتند قرار شد پس از این که پذیرش ابتدایی را صورت دادند، براساس نظر ستاد هدایت هر دانشگاه متناسب با علائم و مشکلات و نیاز بیمار یا در همان بیمارستان ابتدایی ادامه درمان صورت گیرد و یا برای ادامه درمان به مراکز تخصصی تحت مدیریت ستاد هدایت ارجاع شود.
دکتر زالی گفت: بر همین اساس شیوه نامه مصادیق بستری در بیمارستان‌ها بازنگری می‌شود چرا که شاهد بودیم برخی از بیمارانی که علائم خفیف تری دارند می‌توانند در منزل ادامه درمان داشته باشند و این موضوع اضطراب خانواده‌ها را نیز کاهش می‌دهد و از همین طریق احتمال آلوده شدن در محیط بیمارستانی هم کاهش می‌یابد.
وی افزود: در جلسه امروز مقرر شد بر تعداد مراکز مراقبت سلامت ۱۶ ساعته و ۲۴ ساعته در سطح شهر تهران افزوده شود و از این طریق افرادی که به مراکز بهداشتی مراجعه می‌کنند و علائم خفیف تری دارند مراجعه شان به بیمارستان‌ها حداقل می‌شود و همین موضوع بار بیمارستان‌ها را کاهش می‌دهد.
رئیس ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا کلانشهر تهران گفت: با هدایت معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران مقرر شد نیروی انسانی بیشتری اختصاص یابد تا از طریق ارتقاء فعالیت مراکز بهداشتی بار بیمارستان‌ها کم شود.
دکتر زالی افزود: البته برای تحقق این امر مقرر شد بودجه‌هایی نیز اختصاص یابد.
وی گفت: به نظر می‌رسد با توجه به شرایط موجود، کماکان مجموعه درمانی تهران در آماده باش کامل باشد.
رئیس ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا کلانشهر تهران از عملکرد بیمارستان‌های ارتش، سپاه و نیروی انتظامی و همچنین تأمین اجتماعی در ارائه خدمات به بیماران کرونایی قدردانی کرد.
وی افزود: در جلسه امروز برخی مسئولان این بیمارستان‌ها آمادگی خود را برای ادامه خدمت به بیماران کرونایی اعلام کردند.
دکتر زالی گفت: با توجه به تغییرات در مراحل پذیرش بیمارستانی که در طول سه هفته آخر خرداد داشتیم، تصمیم گرفتیم با جلب نظر وزارت بهداشت، شیوه نامه هایمان را بازنگری کنیم تا ظرفیت سازی بیشتری در زمینه تخت‌های بیمارستانی صورت گیرد.
وی افزود: تا الان بیمارستانی که بیماران کرونایی را پذیرش نکرده باشند، نداشته ایم و اگر هم موردی بود سعی شده است از طریق ستاد هدایت دانشگاه‌ها تعیین تکلیف شود.

 در خصوص فعالیت سینماها باید نظارت دقیقی صورت گیرد 
رئیس ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا کلانشهر تهران گفت: با توجه به بازگشایی سینماها باید نظارت دقیق و بهنگام در رعایت شیوه نامه های بهداشتی صورت گیرد و مانند برخی بازگشایی ها اینگونه نباشد که با گذشت زمان به تعهدات عمل نشود.
دکتر علیرضا زالی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما، در پاسخ به سوالی مبنی بر این که با توجه به این که سینماها می تواند یکی از مکان های شیوع بیماری کرونا باشد با چه ملاحظاتی اجازه فعالیت مجدد به سینماها داده شده است؟ افزود: مهمترین نقطه آسیب پذیر در کلانشهرها در زمینه گسترش بیماری های عفونی تجمعات است و ما در خصوص بیماری کرونا با سرایت پذیری بالایی مواجه ایم و حتی سطوح هم می تواند عامل انتقال باشد و بر همین اساس هرگونه تجمع می تواند موجب افزایش بار بیماری شود چرا که ما افرادی را داریم که سالم هستند اما می توانند حامل ویروس باشند.
وی گفت: طبیعتاً آزمایش های تب سنجی و غربالگری در مبادی ورودی هم نمی تواند در تجمعات مانع شیوع این بیماری باشند و ما در خصوص سینماها و فعالیت های فرهنگی تاکید می کنیم که شیوه نامه های بهداشتی باید دقیق و بهنگام باشد و بر آن نظارت شود چرا که ما وقتی با بازگشایی هایی در سطح شهر مواجه شدیم ابتدا متعهدانه وارد شدند اما در طول مسیر، آن تعهدات اولیه اجرا نمی شود.
رئیس ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا کلانشهر تهران افزود: متأسفانه سطح رعایت فاصله گذاری اجتماعی هوشمند در شهر تهران به ۱۱ درصد کاهش پیدا کرده است و درخواست ما از مردم این است که کماکان از حضور در تجمعات تا حد امکان خودداری کنند چون ما تجمعات را ایمن نمی دانیم.
دکتر زالی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که احتمال دارد زمان حضور کارمندان در ادارات نیز کاهش یابد؟ گفت: ما با استاندار تهران 16 گروه پرخطر را شناسایی کرده ایم که به این گروهها در زمینه مرخصی استعلاجی تسهیلاتی داده شود و اگر امکان دورکاری بود این امکان محقق شود که از نظر ما افراد مسن و مبتلایان به بیماری های زمینه ای مشمول این گروهها هستند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا احتمال دارد ادارات تهران به صورت یک سوم یا دو سوم در محل کار خود حاضر شوند؟ افزود: ما قرار شد تا پایان هفته آینده بررسی دقیق از ادارات استان تهران داشته باشیم و گزارشی در این خصوص به ستاد ملی کرونا ارائه کنیم.

 لزوم آمادگی بیمارستان‌ها با افزایش شیوع کرونا 
فرمانده ستاد مقابله با کرونا گفت: با توجه به افزایش شیوع مجدد کرونا، بیمارستان‌هایی که خدماتشان به بیماران کرونایی کاهش یافته بود، دوباره وارد عمل شوند.
در نشست ستاد ملی کرونا استان تهران بر آمادگی هر چه بیشتر بیمارستان‌ها برای خدمت به بیماران کرونایی تاکید شد.
در این نشست که با مدیریت دکتر زالی اداره می‌شود، رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و ایران هم حضور دارند.
در این نشست معاونان بهداشت، درمان و غذا و داروی این سه دانشگاه و تعداد دیگری از اعضای ستاد هم حضور دارند.
در این نشست نماینده سازمان تأمین اجتماعی بر توجه هر چه بیشتر ستاد کرونا به بیمارستان‌های تأمین اجتماعی استان تهران تاکید کرد.
لزوم تهیه هر چه بیشتر مواد و محلول‌های ضدعفونی کننده برای استفاده در بیمارستان‌ها با توجه به اینکه شیوع این بیماری همچنان ادامه دارد از دیگر تاکیدات این جلسه بود.
در این جلسه همچنین مقرر شد فرمانداری در تهیه مواد ضدعفونی کننده و ماسک مورد نیاز بیمارستان‌ها ورود کند و فقط به منابع وزارت بهداشت اکتفا نشود.
تجدیدنظر در کاهش حضور کارمندان در ادارات پایتخت و افزایش اختیار دانشگاه‌ها در بخش آموزش از دیگر تاکیدات این نشست است.
دکتر زالی رئیس ستاد فرماندهی عملیات بیماری کرونا کلانشهر تهران هم در این جلسه، گفت: ما فکر می‌کنیم با توجه به افزایش شیوع مجدد این بیماری نیاز است تعدادی از بیمارستان‌هایی که خدمت دهی شان به بیماران کرونایی با توجه به شرایط کاهش یافته بود، دوباره وارد عمل شوند.
 
 قدردانی دکتر زالی از خدمات درمانی بیمارستان بقیه الله در موضوع کرونا 
رئیس ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا کلانشهر تهران با قدردانی از تلاش درمانی و تحقیقاتی بیمارستان و دانشگاه بقیه الله در موضوع کرونا، گفت: این بیمارستان پس از مشهد و شیراز بیشترین میزان طرح‌های تحقیقاتی در خصوص کرونا را داشته است.
دکتر علیرضا زالی در نشست با روسای دانشگاه علوم پزشکی استان تهران و معاونان این دانشگاه، افزود: تا ۴۸ ساعت آینده بسته پیشنهادی ابلاغ می‌شود که بر اساس آن تعداد مراکز مراقبت سلامت افزایش می‌یابد.
وی گفت:​ در بحث تامین داروی بیماران کرونایی و نیاز به مواد ضدعفونی کننده هم طرحی مدنظر داریم تا ذخیره سازی مناسبی در این خصوص صورت گیرد.
رئیس بیمارستان بقیه الله هم در این نشست، افزود: ما از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون به چهار هزار بیمار کرونایی خدمت داده ایم و هم اکنون نزدیک به ۱۳۰ بیمار در بخش‌های عادی و ویژه بستری هستند.
دکتر حسین صمدی نیا افزود: باید بیماران بهبود یافته برای اهدای پلاسمایشان بیشتر از این ترغیب شوند.
وی از دکتر زالی درخواست کرد با کسانی که در خصوص درمان این بیماری در فضای مجازی فعالیت‌های غیر قانونی دارند و ادعا می‌کنند در درمان این بیماری برنامه‌های معجزه آسا دارند برخورد شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح چهار طرح در مبارکه
ضعف آنتن تلفن همراه و اینترنت درشهرک فرزان شهرستان قدس
پس گرفتن بیش از ۱۵ هزار مترمربع زمین ملی در خوزستان از متصرفان
بهره‌برداری ازطرح بزرگ آبرسانی به ۸۱ روستای میاندوآب
نقش ممتاز ابوالعباس اسفراینی در حفظ زبان فارسی 
همایش اقتدار بسیجیان در بوکان
رونمایی از تجهیز موزه‌های آذربایجان‌شرقی به کیوآرکد‌های دو‌زبانه
با دستور ترامپ مهاجرت از افغانستان به آمریکا متوقف شد
پلمپ هشت واحد آلاینده ی هوا در شهرستان ورامین
نایب قهرمانی جوادی در دسته ۷۹ کیلوگرم
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
تفکر بسیجی اثربخش‌ترین رویکرد برای حل مسائل کشوراست
خبر‌های خوش سیستان و بلوچستان از پیشرفت و آبادانی
سردار نقدی: بسیج نسخه اعجازآمیز سپاه در برابر همه توطئه‌هاست
اختتامیه مسابقات قرآنی در میامی
واردات گوشت از افغانستان انجام خواهد شد
برگزاری کارزار خدمت در رباط کریم و نمایشگاه‌های بسیج در بهارستان
خراسان شمالی ظرفیت ویژه در بخش مفاخر دارد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت‌شده گدار
مذاکرات متوازن و منصفانه را مد نظر قرار خواهیم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)