• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۶۷۵۴
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۰
سیاسی » مجلس
با ارسال چند پیام به آقای قالیباف

ادامه تبریک رؤسای مجالس کشورها به قالیباف

رؤسای مجالس ونزوئلا، کوبا و بلاروس با ارسال پیام هایی، انتخاب آقای قالیباف را به سمت ریاست مجلس شورای اسلامی به وی تبریک گفتند.

ادامه تبریک رؤسای مجالس کشورها به قالیبافبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل فرهنگی و روابط عمومی مجلس، رئیس مجلس ملی موسسان ونزوئلا در پیامی انتخاب آقای قالیباف به ریاست مجلس شورای اسلامی را در برهه حساس و مهم مبارزه با تحریم‌های ظالمانه آمریکا تبریک گفت.


متن کامل پیام دیوسدادو کابیو به این شرح است:


جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف
رئیس محترم مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران
دوست عزیزم


بدین وسیله مفتخرم بهترین و صمیمانه‌ترین مراتب تبریکات خود را به مناسبت انتخاب جنابعالی به منصب عالی ریاست مجلس شورای اسلامی ایران در این برهه حساس خدمت شما تقدیم نمایم.
اطمینان کامل دارم که جنابعالی در دوره ریاست در مجلس شورای اسلامی تلاش دو چندانی در دفاع از حاکمیت کشورتان که مورد حملات ظالمانه امپریالیسم آمریکایی و هم پیمانانش در منطقه قرار دارد و همچنین در جهت توسعه مردمسالاری در ایران خواهید نمود.


انتصاب جنابعالی به عنوان رئیس مجلس شورای اسلامی در برهه حساس مبارزه با تحریم‌های ظالمانه اقتصادی آمریکا، تهدید به جنگ افروزی دولت ترامپ و ترور رهبرانی همچون سردار شهید سلیمانی، صورت پذیرفته است.
به جنابعالی اطمینان خاطر می‌دهم که در این مبارزه همواره از همبستگی و حمایت کامل انقلاب بولیواری و ملت ما برخوردار خواهید بود.


همچنین از این فرصت بهره گرفته و مراتب تشکر و قدردانی خود را به خاطر حمایت جنابعالی از مبارزات ما علیه تعرضات امپریالیسم آمریکا و به ویژه حمایت در خصوص ارسال محموله‌های بنزین و مواد اولیه مورد نیاز برای تولید سوخت ابراز می‌دارم. این حمایت، نظام استکباری آمریکا را به چالش کشید و یک بار دیگر نشان داد که هیئت حاکمه و ملت ایران در دفاع از اصول و حمایت از برادران ونزوئلایی خود شجاعانه عمل می‌کنند.


ما علاقه داریم که روابط بین ملت‌ها و مجالس دو کشور همچنان توسعه و گسترش یافته و شاهد افزایش هرچه بیشتر همکاری‌ها در تمامی سطوح باشیم.
به زودی شخصاً برای تشکر و قدردانی به خاطر حمایت‌ها و همچنین تقویت و تحکیم پیوند‌های مجلس شورای اسلامی ایران و مجلس ملی موسسان ونزوئلا به کشور جنابعالی سفر خواهم کرد.


فرصت را مغتنم شمرده احترامات فائقه خود را خدمت حضرتعالی و جمهوری اسلامی ایران تجدید می‌نمایم.


«میهن یا مرگ؛ پیروز خواهیم شد»
دیوسدادو کابیو
رئیس مجلس ملی موسسان ونزوئلا

پیام تبریک رئیس مجلس کوبا به قالیباف

رئیس مجلس کوبا در پیامی با تبریک انتخاب آقای قالیباف به ریاست مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد: پیوند‌های دوستی و همبستگی میان مجالس دو کشور و روابط میان دو ملت و دولت تحکیم شود.
استبان لازو هرناندز رئیس مجمع ملی قدرت مردمی کوبا با صدور پیامی به مناسبت انتخاب آقای محمد باقر قالیباف به ریاست مجلس شورای اسلامی بر تقویت هرچه بیشتر پیوند‌های دوستی و همبستگی میان دو مجلس تاکید کرد.
در متن این پیام آمده است:


جناب آقای محمد باقر قالیباف
رئیس محترم مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران
عالیجناب.


افتخار دارم از جانب خود و نمایندگان مجمع ملی قدرت مردمی (پارلمان کوبا) انتخاب جنابعالی به سمت رئیس مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران را صمیمانه تبریک عرض نمایم.
با اغتنام از فرصت، آمادگی و تمایل کامل جهت تقویت هرچه بیشتر پیوند‌های دوستی و همبستگی میان دو مجلس و در نتیجه آن مساعدت در تحکیم هر چه بیشتر روابط دو ملت و دولت را اعلام می‌نمایم.


عالیجناب، متعاقب اپیدمی عالمگیر که امروزه بشریت را تحت تاثیر قرار داده بر پشتیبانی و همبستگی خود با ملت، مجلس و دولت ایران در مقابله با شیوع بیماری خطرناک کووید ۱۹ تاکید می‌کنم. همچنین مخالفت قاطع خود با تحریم‌های دولت ایالات متحده آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران را بار دیگر اعلام می‌نمایم. امروزه با توجه به شرایط فعلی که در آن دولت‌ها باید با آثار اندوهبار شیوع کووید ۱۹ مقابله کنند، تحمیل اقدامات تحریمی یک جانبه، بیش از هر زمانی جنایتکارانه و غیر قابل توجیه است.


جناب آقای رئیس در پایان، فرصت را برای آرزوی موفقیت در ایفای مسئولیت جدید شما در رأس مجلس شورای اسلامی و نیز برای ابراز احترامات فائقه مغتنم می‌شمارم.


با احترام
استبان لازو هرناندز
رئیس مجمع ملی قدرت مردمی
هاوانا اول ژوئن ۲۰۲۰

پیام رئیس مجلس بلاروس به قالیباف

رئیس مجلس بلاروس با صدور پیامی انتخاب آقای قالیباف به ریاست مجلس یازدهم را تبریک گفت.
متن کامل پیام ولادیمیر آندریچنکو به این شرح است: 


جناب آقای دکتر محمد باقر قالیباف
رییس مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران
عالیجناب!


از طرف اعضای مجلس نمایندگان مجمع ملی جمهوری بلاروس و شخصاً انتخاب آن جناب به مقام ریاست مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران را به حضور محترمتان تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.
با رضایت و خرسندی خاطرنشان می‌کنم که بلاروس و ایران روابط پارلمانی نزدیکی دارند. اطمینان دارم که فعالیت شما در این جایگاه خطیر به توسعه بیشتر گفت و گوی ثمربخش میان نهاد‌های قانونگذار هر دو کشور و تحقق ظرفیت‌های قابل توجه همکاری‌های دوجانبه در جهت منافع و رفاه ملت‌های دوست کشورهایمان کمک و مساعدت خواهد کرد.


عالیجناب.
ضمن تجدید مراتب احترامات خدمت جناب عالی، برایتان تندرستی، بهروزی و موفقیت آرزومندم.
ولادیمیر آندریچنکو رئیس مجلس نمایندگان بلاروس
مینسک ۲ ژوئن ۲۰۲۰

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
خشک شدن تالاب بین المللی کانی برازان شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)