• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۵۸۷۹
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۵
بین الملل » تحلیلی
تحولات کرونایی در انگلیس

سوء استفاده نژادپرستان انگلیسی از کرونا برای افزایش اسلام هراسی

بر اساس اعلام وزارت بهداشت و درمان انگلیس تا صبح امروز دوشنبه اول اردیبهشت، شمار قربانیان بیماری کووید ۱۹ در این کشور، به بیش از ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر رسید.  

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، آخرین اخبار از تحولات کرونایی در انگلیس به شرح زیر است:
 
انگلیس از میانمار وسایل مورد نیاز کادر درمانی را وارد می کند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، دولت انگلیس اعلام کرد کمبود لباس و امکانات محافظتی پزشکان و پرستاران در مواجهه با بیماران کرونایی را از میانمارو ترکیه تامین می کند.
در حالی که شمار افراد مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در انگلیس به حدود ۱۲۵ هزار نفر نزدیک می‌شود، ریشی سوناک (Rishi Sunak)، وزیر خزانه داری و پروفسور آنجلا مک لین (Angela McLean)، معاون مشاور ارشد علمی دولت و پروفسور ایوان دویل (Yvonne Doyle)، مدیر بهداشت عمومی در انگلیس، در نشست خبری امروز به تشریح شرایط در بحران جاری پرداختند و به پرسش‌های خبرنگاران این کشور پاسخ دادند.
وزیر خزانه داری انگلیس که در غیاب بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس در نشست خبری روزانه در دفتر نخست وزیری حاضر شده بود گفت: مشکل تامین وسایل حفاظت فردی برای کارکنان بهداشت و درمان، جهانی است و همه کشور‌ها از آن رنج می‌برند.
وی افزود: تلاش دولت انگلیس برای تامین این وسایل حفاظتی، از جمله روپوش، ماسک و دستکش، از داخل و خارج کشور ادامه دارد.
به گفته وزیر خزانه داری، به علت اشکال غیرقابل پیش بینی، هواپیمای وسایل حفاظتی خریداری شده از ترکیه، نتوانست در دو روز گذشته به انگلیس پرواز کند، اما وسایل خریداری شده از جمله ۱۴۰ هزار روپوش از میانمار، با هواپیما وارد شده است.
وزیر خزانه داری انگلیس افزود: از صبح امروز، طرح دولت برای کمک به مشاغل و افراد شاغلی که در پی همه گیری کووید ۱۹، بیکار شده اند، گشایش یافت و از صبح تا ساعت ۱۶ امروز، بیش از ۱۴۰ هزار شرکت در تارنمای این وزارتخانه، درخواست کمک خود را ثبت و برای دستمزد کارکنان، کمک خواسته اند که یک میلیون نفر در شش روز آینده، کمک مورد را دریافت خواهند کرد.
 
شمار مبتلایان به ۱۶ هزار و ۵۰۹ نفر رسید
به گفته وزیر خزانه داری انگلیس، در ۲۴ ساعت گذشته، شمار مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ به ۱۲۴ هزار و ۷۴۳ نفر و شمار قربانیان ویروس کرونا نیز به ۱۶ هزار و ۵۰۹ نفر رسید.
وی افزود: از دیروز تا صبح امروز دوشنبه اول اردیبهشت، شمار قربانیان از بیماری کووید ۱۹ در این کشور، ۴۴۹ نفر و شمار افراد مبتلای شناسایی شده، به چهار هزار و ۶۷۶ نفر رسید و همچنین دیروز از ۱۴ هزار و ۱۰۶ نفر آزمایش ویروس کرونا گرفته شد.
به گفته ریشی سوناک وزیر خزانه داری انگلیس، تاکنون ۵۰۱ هزار و ۳۷۹ ازمایش کرونا در انگلیس انجام شده است.
پروفسور آنجلا مک لین نیز در این نشست خبری، با نمایش نمودار‌های مربوط توضیح داد که ایجاد محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها در شرایط جاری، به مهار همه گیری ویروس کرونا کمک کرده است.
وی پذیرفت که به علت در دست نبودن آمار مرگ ناشی از ویروس کرونا در خارج از بیمارستان ها، مانند آسایشگاه‌های نگهداری از کهنسالان، بیماران و معلولان، آمار ابتلا و مرگ ناشی از ویروس کرونا در انگلیس، جامع نیست.
پروفسور ایوان دویل نیز گفت: کمبود وسایل حفاظت فردی همچون روپوش، ماسک و دستکش، موجب نگرانی کارکنان بهداشت و درمان شده است، اما دولت تلاش می‌کند تا این کمبود‌ها را برطرف سازد.
وی افزود: در دو روز گذشته، ۱۲ میلیون وسیله حفاظت به ۱۴۱ بیمارستان کشور تحویل شده است تا پزشکان و پرستاران به خیال راحت به درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا بپردازند.
مدیر بهداشت عمومی در انگلیس گفت ۹۰ درصد از مرگ ناشی از بیماری کویود ۱۹ در بیمارستان‌های انگلیس اتفاق می‌افتد.
این در حالی است که مرکز ملی امار این کشور پیش‌تر گزارش اعلامی دولت را دست کم ۱۵ درصد کمتر از شمار واقعی جان باختگان  
وزارت بهداشت و درمان انگلیس اعلام کرد، تا صبح امروز دوشنبه اول اردیبهشت، شمار قربانیان بیماری کووید ۱۹ در این کشور، به بیش از ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر رسید.  
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، به گزارش وزارت بهداشت انگلیس در شبانه روز گذشته حدود ۴۵۰ نفر به قربانیان کرونا در این کشور افزوده شده است که کمترین میزان در مقایسه با دو هفته گذشته است.
به علت اعلام نشدن شمار جان باختگان از ویروس کرونا در ایرلند شمالی تا ساعت انتشار این خبر، شمار دقیق قربانیان همه گیری کووید ۱۹ در انگلیس، تا ساعت ۱۵ امروز دوشنبه اول اردیبهشت، اعلام نشده است.
به نوشته روزنامه دیلی میرور، به علت دیر اعلام شدن علل و شمار مرگ در تعطیلات پایان هفته در انگلیس، آمار جدید را نمی‌توان فعلا دقیق دانست.
مرکز ملی امار انگلیس کشور اعلام کرده است از آنجایی که دولت این کشور فقط شمار قربانیان ویروس کرونا را در بیمارستان‌های دولتی اعلام می‌کند، امار واقعی جان باختگان به این ویروس، در اطلاعیه‌های دولتی اعلام نمی‌شود. این مرکز گزارش داده است در آمار وزارت بهداشت و درمان، آمار جان باختگان از همه گیری ویروس کرونا در خانه‌ها، آسایشگاه‌ها و خانه‌های سالمندان، لحاظ نمی‌شود.
مرکز ملی امار انگلیس پیش‌تر اعلام کرده بود گزارش روزانه دولت درباره شمار جان باختگان کرونا در این کشور گاهی تا ۸۰ درصد کمتر از شمار واقعی جان باختگان کرونا در این کشور است.
 
موافقت بازیکنان و کادر فنی باشگاه آرسنال با کاهش ۱۲.۵ درصدی حقوق
به گزارش خبرگزاری رویترز، باشگاه ورزشی آرسنال در بیانیه‌ای اعلام کرد، بازیکنان و کادر فنی این تیم با کاهش ۱۲.۵ درصدی حقوق به دلیل شیوع ویروس کرونا موافقت کردند.

بازگشایی مجلس انگلیس با رعایت فاصله گذاری اجتماعی
سخنگوی مجلس انگلیس به نمایندگان اعلام کرد: از فردا که مجلس این کشور پس از تعطیلات بهاره بازگشایی می‌شود، فاصله گذاری را در نشست‌های این مجلس رعایت کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، لیندسی هویل (Lindsay Hoyle)، گفته است در شرایط همه گیری ویروس کرونا، سیاستمداران این کشور بهتر است در خانه‌ها باقی بمانند و با سفر به لندن برای شرکت در نشست‌های مجلس، جان خود را به خطر نیندازند.
به نوشته دیلی اکسپرس، براساس تمهیدات مقامات مجلس انگلیس، نمایندگان مجلس می‌توانند از خانه هایشان و با استفاده از امکانات فضای مجازی، پرسش‌های خود را از وزیران دولت بپرسند.
سخنگوی مجلس پس از مشورت با نمایندگان احزاب سیاسی اجازه داده است حدود ۵۰ نفر از نمایندگان، در ساختمان مجلس حاضر شوند و در صحن مجلس عوام که جزو متراکم‌ترین مجالس جهان است، به بررسی لوایح و طرح‌ها بپردازند. مقامات مجلس دستور داده اند با ایجاد نشانگان دیداری، حدود دو متر فاصله در ساختمان مجلس، رعایت شود.
دیلی اکسپرس به نقل از مقامات مجلس انگلیس نوشت هشت صفحه نمایش بزرگ نیز در ساختمان مجلس تعبیه شده است تا نمایندگان بتوانند پرسش هایشان را به صورت ویدئو کنفرانس، از وزیران دولت بپرسند.
نمایندگان مجلس انگلیس می‌توانند هم در صحن مجلس و هم از طریق وسایل ارتباطی همچون لپ تاپ و آی پاد، از خانه پرسش هایشان را از وزیران مطرح کنند. نشست پرسش نمایندگان از نخست وزیر نیز قرار است در فضای مجازی برگزار شود.
روزنامه دیلی اکسپرس نوشت پس از ابتلای مت هنکوک (Matt Hancock)، وزیر بهداشت و بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس به ویروس کرونا در ماه پیش، مقامات مجلس تصمیم گرفتند مقررات بیش تری برای مهار این بیماری در مجلس وضع کنند.
سخنگوی مجلس انگلیس با هماهنگی مقامات بهداشت و درمان تصمیم گرفته نمایندگانی که قرار است در صحن مجلس حضور یابند، تست کرونا بدهند تا از سلامت آنان اطمینان حاصل شود.

افزایش شمار تلفات کرونا در انگلیس به ۱۶۵۰۹ نفر
شبکه تلویزیونی الجزیره لحظاتی پیش در خبری فوری گزارش داد، وزارت بهداشت انگلیس از ثبت ۴۴۹ مورد جدید مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در این کشور و افزایش تلفات آن به ۱۶ هزار و ۵۰۹ نفر خبر داد.  
وزارت بهداشت انگلیس افزود: شمار مبتلایان به کرونا در این کشور نیز با ثبت چهار هزار و ۶۷۶ مورد جدید، به ۱۲۴ هزار و ۷۴۳ نفر رسیده است.

سوء استفاده نژادپرستان انگلیسی از کرونا برای افزایش اسلام هراسی
افراد و گروه‌های راست افراطی در انگلیس، با انتشار شایعات و اخبار نادرست، مسلمانان را مسئول ادامه همه گیری بیماری کووید ۱۹ در انگلیس معرفی می‌کنند تا احساسات مردم را علیه اسلام و مسلمانان برانگیزند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، گروه فعال در مبارزه با نفرت علیه مسلمانان (Anti-Muslim Hatred Working Group (AMHWG)) در انگلیس نوشت: افراد و گروه‌های راست افراطی، به شکل خطرناکی در صددند تا با انتشار تئوری‌های توطئه، مسلمانان را ناقض مقررات محدود کننده فعالیت‌ها و مخالف قرنطینه ساختن در انگلیس و افزایش تلفات کرونا در این کشور معرفی کنند.
براساس این گزارش، نژادپرستان انگلیسی با انتشار تصاویری قدیمی مدعی اند مساجد مسلمانان هنوز باز است در حالی که از ابتدای این همه گیری، مساجد و مراکز اسلامی، به منظور کمک به مهار این همه گیری، تعطیل شده اند.
ایندیپندنت به نقل از پروفسور عمران عوان (Imran Awan)، استاد جرم شناسی در دانشگاه بیرمنگهام و یکی از نویسندگان این گزارش نوشت افراد و گروه‌های راست افراطی، در صددند مردم را به ویرانی مساجد و حملات بیش‌تر به مسلمانان در این کشور، ترغیب کنند.
وی افزوده است شمار اخبار دروغ و شایعات بی اساس علیه مسلمانان انگلیس، به نحو خطرناکی افزایش یافته است، اما به علت محدودیت در ترددها، فعلا حملات فیزیکی به مسلمانان، دیده نمی‌شود، اما با پایان یافتن محدودیت‌های جاری، انتظار می‌رود بر میزان اسلام هراسی در این کشور افزوده شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (چهاردهم آذر ۱۴۰۴)
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)