• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۷۶۶۷
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۵
بین الملل » ورزشی
در شرایط درگیر بودن کشور‌ها با کرونا

باشگاه‌های بوندس لیگا در آستانه ورشکستگی

رئیس فدراسیون فوتبال آلمان درباره ورشکستگی باشگاه‌های فوتبال در این کشور ابراز نگرانی کرد.

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، در شرایطی که جهان با بیماری کرونا دست و پنجه نرم می کند بسیاری از کشورها رقابت های ورزشی خود را در همه سطوح متوقف کردند.
 
باشگاه‌های بوندس لیگا در آستانه ورشکستگی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از برلین، "فریتس کِلِر"، رئیس فدراسیون فوتبال آلمان گفت: چنانچه بحران ویروس کرونا طولانی شود ورشکستگی باشگاه‌ها را تجربه خواهیم کرد.
علت اصلی ورشکستگی باشگاه‌های فوتبال آلمان تعطیلی بوندس لیگا به خاطر بحران کرونا است.
تیم‌ها بدون درآمد از فروش بلیط حالا با هزینه‌های کلان از جمله دستمزد‌های بالای بازیکنان مواجه شده اند.
هنوز ۹ هفته تا پایان بازی‌های بوندس لیگا باقیست و همچنان لیگ تعطیل است.
گفته می‌شود احتمال دارد این بازی‌ها بدون تماشاگر از اواسط اردبیهشت به طور فشرده برگزار شود.
باشگاه‌های بوندس لیگا در آستانه ورشکستگی
  
کمک مالی فیفا به فدراسیون‌های کرونا زده
به گزارش فیفا، "جانی اینفانتینو"، رئیس فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) گفت: به کشور‌هایی که از بیماری کرونا ضرر بیشتری دیده اند، مبالغ اختصاصی بیشتری نیز پرداخت خواهد شد.
جانی اینفانتینو افزود، برای کمک به عوارض اقتصادی ناشی از شیوع بیماری کرونا بودجه کمکی یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون دلار اختصاص داده است. این کمک بر اساس پروژه موسوم به «فوروارد» به فدراسیون‌ها پرداخت می‌شود.
اتحادیه لیگ فوتبال اسکاتلند هم اعلام کرد به دنبال ادامه شیوع بیماری کرونا در این منطقه، شروع دوباره مسابقات لیگ برتر اسکاتلند تا ۱۰ ژوئن به تعویق می‌افتد. این اتحادیه قبلا ۳۰ آوریل را برای ادامه تمرینات و مسابقات مناسب دانسته بود.
در حال حاضر تیم سلتیک با ۱۳ امتیاز اختلاف در صدر جدول مرحله نخست لیگ برتر اسکاتلند قرار دارد.
"نیل لنان"، سرمربی و بازیکنان تیم سلتیک اعلام کردند به علت شرایط بد باشگاه در تعطیلی ناشی از شیوع بیماری کرونا، دستمزدهایشان را در فاصله ماه‌های آوریا تا ژوئن به میزان قابل توجهی کاهش داده اند.
باشگاه گلاسکو رنجرز نیز هفته قبل تصمیم مشابهی را اعمال کرده بود.
 
 لغو جام قهرمانان ۲۰۲۰ همزمان آغاز لیگ برتر تایوان
به گزارش سایت ورزشی گل، کریستیانو رونالدو فوق ستاره پرتغالی تیم یوونتوس در توئیتر خود با چاپ عکس‌هایی از خود با ماسکی که روی آن پرچم دو کشور پرتغال و ایتالیا نقش بسته بود نوشت: در شرایط دشوار کنونی بسیار مهم است که ملت‌ها به هم نزدیک‌تر شوند و همدیگر را حمایت کنند. ما باید برای کمک به هم بهترین توان خود را صرف کنیم.
* به گزارش پایگاه کنفدراسیون فوتبال آسیا از تایپه، در حالی که بیش از ۹۵ درصد لیگ‌های جهان به علت شیوع بیماری کرونا متوقف مانده است، لیگ برتر فوتبال تایوان از امروز آغاز می‌شود. لیگ برتر تایوان از سال ۲۰۱۷ تاسیس و جانشین لیگ دسته اول این کشور شد. تیم تاتونگ در این دوره مدافع عنوان قهرمانی است.
علاوه بر تایوان، لیگ‌های کشور‌های نیکاراگوئه، تاجیکستان، بروندی و بلاروس نیز در حال حاضر فعال هستند.

* به گزارش رویترز، به نوشته روزنامه نیویورک تایمز آمریکا مسئولان برگزاری تورنمنت پیش فصل جام قهرمانان اعلام کردند به علت شیوع بیماری کرونا و تغییر تقویم مسابقات و نیز فاصله بسیار کم میان دو فصل کنونی و آتی، تصمیم به لغو این رقابت‌ها در سال ۲۰۲۰ گرفته اند. این تورنمنت از سال ۲۰۱۳ و با حضور تیم‌های باشگاهی بزرگ اروپا برگزار می‌شد و کشور‌های آمریکا، استرالیا و چین میزبان آن بودند.
 
گوتزه از دورتموند جدا می‌شود / فاضلی مدیر برنامه هافبک آلمانی شد
تغییر مدیر برنامه ماریو گوتزه هافبک ملی پوش آلمانی تیم بوروسیا دورتموند، حکایت از احتمال جدایی قهرمان جام جهانی ۲۰۱۴ دارد.
به گزارش گل، رضا فاضلی آژانس ایرانی نقل و انتقالات با اعلام قبول وکالت گوتزه ۲۷ ساله گفت قرارداد این بازیکن با دورتموند تا تابستان اعتبار دارد. پیش از یورگن پدر گوتزه وکالت وی را بر عهده داشت. گوتزه گفت: «پس از در نظر گرفتن ملاحظات مختلف تصمیم گرفتم تا در وضعیت آینده خود تجدید نظر کنم. اکنون زمان بسیار حساسی برای آینده فوتبال من است، زیرا تصمی گرفتم تا مسائل حرفه‌ای و شخصی خود را جدا کنم. به همین خاطر تصمیم گرفتم تا با رضا فاضلی و شرکت آی اس ام (شرکت بین المللی مدیریت فوتبال) کار کنم و تجربه او برای من راهگشا خواهد بود.»
یورگن گوتزه در سال ۲۰۱۶ مذاکرات را برای بازگشت و انتقال ۲۵ میلیون دلاری پسرش از بایرن مونیخ به بوروسیا دورتموند انجام داده بود. فاضلی در حال حاضر وکالت بازیکنان دیگری از جمله امره جان، محمود داوود و ماروین هیتز و نیز نوری شاهین - بازیکن سابق دورتموند و کنونی وردربرمن - را نیز بر عهده دارد.
گفته می‌شود باشگاه رم مشتاقانه خواهان خرید گوتزه است. وی که در باشگاه دورتموند پرورش یافته است در سال ۲۰۱۰ به تیم اصلی راه یافت و در سال ۲۰۱۳ در ازای ۴۱ میلیون دلار به بایرن مونیخ منتقل شد. گوتزه یکی از مهره‌های اصلی دورتموند در راه قهرمانی در بوندسلیگای ۲۰۱۱ و ۲۰۱۱ با هدایت یورگن کلوپ بود و در سال ۲۰۱۷ نیز قهرمانی جام حذفی آلمان را به افتخارات خود افزود. گوتزه در ۶۳ بازی ملی ۱۷ بار گلزنی کرده است و زننده گل مشهور برابر آرژانتین در فینال جام جهانی ۲۰۱۴ بود. او در فصول اخیر بیشتر با مصدومیت دست به گریبان بوده و این فصل در ۵۹۶ دقیقه در ۱۹ بازی دورتموند و اغلب به عنوان یار تعویضی حضور داشته است؛ بنابراین برای احیای خود نیاز به فضایی تازه دارد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واگذاری زمین برای ساخت شبکه تصفیه فاضلاب
فردا، آغاز مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
پیروزی آویژه صنعت مشهد مقابل علوب آمل
معرفی قهرمانان موتورسواری سوپر اندرو ایران
تعیین تکلیف ۲ هزار و ۱۵۷ پرونده مسن در نیمه نخست امسال در گلستان
حلقه‌های معرفت، سپر بصیرت در برابر جنگ رسانه‌ای دشمن
تنش آبی بزرگترین چالش شبستر
برخورد دو خودرو سواری ، هفت زن را راهی بیمارستان کرد
اعزام ۱۳۰ دانش‌آموز دختر شازندی به مناطق عملیاتی جنوب
افتتاح و بهره برداری از ۳۵۰ طرح محرومیت زدایی در استان اصفهان در هفته بسیج
مهلت استعفای داوطلبان شورا‌های روستا تا ۳۰ آبان
برگزاری نماز وحدت بخش جمعه در کردستان
تیم ملی کبدی بانوان ایران عازم بنگلادش می‌شود
هم‌صدایی مردم در انتظار رحمت آسمانی
خسارات همکاری ترامپ با اسراییل در حمله به ایران باید اخذ شود
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
برگزاری مسابقات دوچرخه سواری در سمنان
آغاز ساخت ۲ مدرسه در صدرا
نتایج هفته چهارم لیگ برتر بسکتبال بانوان
احداث سد آبریز مطالبه به حق مردم شهرستان‌های کهگیلویه و چرام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)