• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۹۸۷۶
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۴
اجتماعی » جامعه و شهری
در ارتباط ویدیو کنفرانسی مطرح کرد

ارتقای اینترنت خانگی به VDSl در دست اجراست

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ارتباط ویدیو کنفرانسی با ستاد مقابله با کرونای استان مازندران در جریان اقدامات این استان برای مقابله با کرونا قرار گرفت.

ارتقای اینترنت خانگی به VDSl در دست اجراستبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمد جواد آذری جهرمی به عنوان وزیر معین ستاد مقابله با کرونای استان مازندران، در ارتباط ویدیو کنفرانسی با ستاد پیشگیری و مبارزه با ویروس کرونا این استان، با اشاره به اقداماتی که دولت در حوزه مبارزه با ویروس کرونا انجام داده است، گفت: دولت همزمان با جنگ ویروس کرونا با تحریم‌های ظالمانه نیز در حال جنگ است.
وی با تاکید به اینکه دولت در این حوزه کار بسیار سختی برای مراقبت از سلامتی مردم دارد، افزود: با این حال در کشور برای تامین نیازمندی‌های ضروری مردم کمبودی نداریم در حالی که در کشور‌های مختلف شاهد کمبود اقلام ضروری مردم در این روز‌ها بودیم.
آذری جهرمی با اشاره به اینکه در روز‌های نخست شناسایی این ویروس در اقلامی مانند ماسک و مواد ضد عفونی کننده مشکلاتی وجود داشت، گفت: با همدلی و حرکت جهادی کمبود‌های اولیه برای کالا‌ها و مواد حفاظتی برطرف شده و هم اکنون در بیمارستان‌های استان مازندران تا ۳ روز تجهیزات تامین شده و در برخی استان‌ها تا یک هفته ذخیره شده است.
وزیر معین ستاد مقابله با کرونا در استان مازندران با اشاره به وحدت کلمه‌ای که در کشور ایجاد شده است، گفت: امیدواریم این وحدت کلمه از گزند تفرقه و اختلافات بی مورد مصون بماند و ادامه داشته باشد.
وی تدبیر تشکیل ستاد ملی مقابله با کرونا را توسط مقام معظم رهبری تدبیر مناسبی عنوان کرد که تمام دستگاه‌ها را در زیر یک چتر واحد برای مبارزه با این ویروس جمع کرده است.
آذری جهرمی با اشاره به روند مناسب درمان و پیشگیری از بیماری کرونا در استان مازندران، گفت: در استان مازندران همین طور که به اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی به صورت جدی پرداخته شده است باید از افراد بیمار چه در نقاهتگاه‌ها و چه در منازل مراقبت شود.
وی پرداختن به بحث نقاهتگاه‌ها را یکی از موارد مهم در کنترل بیماری عنوان کرد و افزود: باید تلاش شود بیماران به مدت ۲ هفته در نقاهتگاه‌ها یا خانه بمانند و در سطح جامعه تردد نداشته باشند.
وزیر ارتباطات به فشار بالایی که در این ایام به شبکه ارتباطی کشور وارد می‌شود اشاره کرد و گفت: هم اکنون پروژه ارتقای اینترنت خانگی به VDSL را با تامین اعتبار در دست اجرا داریم.
آذری جهرمی در پایان سخنان خود از استاندار مازندران خواست که مسائل و مشکلات استان در این باره را برای طرح و پیگیری در دولت منعکس کند.
همچنین در این ارتباط ویدیو کنفرانسی، احمد حسین زادگان استاندار مازندران نیز گزارشی از اقدامات انجام شده برای مبارزه با ویروس کرونا و طرح فاصله گذاری اجتماعی ارائه کرد.
وی با اشاره به اینکه ۶۷ نقطه در استان مازندران برای ورود به استان و تردد بین شهری کنترل می‌شود، افزود: در حدود ۸۰ درصد مردم از این طرح استقبال کرده اند و مصرف سوخت نسبت به روز‌های گذشته در حدود ۳۵ درصد کاهش داشته است.
حسین زادگان از کاهش ۷۶ درصدی ورود و ۷۳ درصدی خروج از استان نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در حدود ۶۰ وسیله نقیله جریمه نقدی شدند و همچنین ۱۵۸ واحد صنفی نیز پلمپ شده که نسبت به میزان واحد‌های صنفی استان مازندران عدد ناچیزی است.
استاندار مازندران در این ارتباط ویدیو کنفرانسی به مشکلات موجود برای تقویت مبارزه با ویروس کرونا در این استان نیز اشاره کرد و گفت: برای افزایش تولید کیت‌های تشخیص بیماری کرونا نیاز به اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان وجود دارد تا بتوانیم از افراد بیشتر مشکوک به کرونا تست این بیماری را انجام دهیم.
وی همچنین به تامین تجهیزات کمک تنفسی برای تجهیز ۵۰ تخت در استان مازندران نیز اشاره کرد و افزود: در حدود ۲۵۰ تخت مجهز در سطح استان وجود دارد که تاکنون در حدود ۲۰۰ تخت آن اشغال شده و با تجهیز این ۵۰ تخت نیاز‌های روز‌های آینده برای بستری بیماران کرونایی نیز تامین می‌شود.
در ادامه این جلسه ویدیو کنفرانسی، مسئولین دانشگاه‌های علوم پزشکی استان مازندران و شهرستان بابل نیز گزارشی از روند اقدامات انجام شده برای مقابل با ویروس کرونا را ارائه کردند و نیاز‌های خود را برای پیگیری در ستاد ملی مبارزه با کرونا به آذری جهرمی وزیر ارتباطات ارائه کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویت هماهنگی‌ها برای حضور مؤثر سیستان و بلوچستان در برنامه ملی ایران‌جان
انتشار فراخوان همایش بین‌المللی مکتب اجتهادی امام‌خمینی (ره)
صدور هشدار و توصیه، نسخه ثابت کارگروه اضطرار برای آلودگی این روزهای هوای اراک
قروه میزبان رقابت‌های کونگ فوی آزاد نونهالان و نوجوانان کشور 
نماینده روستای کوشک هزار ، قهرمان مسابقات مینی فوتبال بیضا
کشف سلاح شکاري غيرمجاز در سمنان
خانواده ۸ فرزندی بجنوردی برگزیده رویداد ملی جوانی جمعیت شد
مشکلات سد معبر رستوران هاو کافه‌ها
برتری فوتبالیست‌های امید شمس آذر مقابل نماینده خوزستان
ادامه پیروزی‌های یاران پارسا فلاح در لیگ NCAA آمریکا
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورود به حرفه مهندسی
موافقت با آزادی مشروط مولوی فتحی محمد نقشبندی با پیگیری مستمر دستگاه قضایی سیستان و بلوچستان
آغاز عملیات اجرایی شهرک گلخانه‌ای هیدروپونیک سراب
افتتاح نخستین کارگاه دانش‌بنیان در سیروان
رئیس جمهور بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ را ابلاغ کرد
غرق شدن چادر چند کودک فلسطینی
فردا، قطعی گاز در روستای صفحه ۲ شهرستان اهواز
نمایشگاه یار مهربان در خرم‌آباد
بیش از ۱.۵ میلیون نفر زیر پوشش پزشک خانواده در آذربایجان غربی
جشن برداشت زعفران در روستای آشنستان قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
پویش آبادان را سبز میکنیم
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)