• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۰۴۵۲
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۹
گیلان » اجتماعی

4 ماموریت ارتش برای مشارکت در مهار کرونا در گیلان

سرتیپ دوم حسن علیپور معاون نیروی زمینی ارتش گفت : راه اندازی ایستگاه های غربالگری ، سنجش سلامت مردم در سطح شهر ، گند زدایی اماکن عمومی و راه اندازی نقاهتگاه 4 ماموریت نیروی زمینی در مهار کرونا در گیلان است.

4 ماموریت ارتش برای مشارکت در مهار کرونا در گیلانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛  معاون آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش امروز ستاد مقابله و پیشگیری از کرونا گیلان از خدمت رسانی به گیلانیان در راستای ابلاغ فرمانده کل قوا و تصمیمات ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا خبر داد و گفت : باتوجه به اینکه محوریت مقابله با کرونا به فرمانده نیروی زمینی ارتش محول شده و درخواست استاندار گیلان از وی ، استان گیلان در اولویت قرارگرفته است.
امیر سرتیپ حسن علیپور با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش در قالب 3 تیپ لشکر ۱۶ زرهی قزوین در گیلان4 ماموریت اجرا می کند : با راه اندازی گیت رفع آلودگی در محور قزوین - رشت ، تمام خودروها را کنترل می‌ شود که علاوه بر ضدعفونی کردن خودروها، سرنشین ها با دوربین حرارتی پایش شده و از ورود و خروج افراد آلوده جلوگیری خواهد شد.
وی تجهیز نقاهتگاه به 500 تا هزار تخت در گیلان اشاره کرد و افزود : استقرار ایستگاه‌های تشخیص سرپایی بیماری در شهر های  به ویژه شهرهای غرب گیلان بخش دیگری از ماموریت نیروی زمینی ارتش در گیلان است.
معاون آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش گفت : با استفاده از امکانات و تجهیزاتلشکر زرهی قزوین اماکن عمومی  گیلان هم گند زدایی  می شود. 
امیر سرتیپ حسن علیپور در پایان خاطر نشان کرد : تلاش می شود تا علاوه بر اینکه مردم در صحت و سلامت باشند، بزودی شاهد قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا و بهبودی بیماران باشیم.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دریافت
 
استاندار گیلان با اشاره به اینکه طبق توافقات صورت گرفته نیروی انتظامی و هلال احمر  محورهای غرب و شرق استان را نظارت می کنند گفت : غربالگری در محور قزوین- رشت با استقرار گیت توسط نیروهای لشکر 16 زرهی نزاجا انجام می‌گیرد.
ارسلان زارع با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش در 5 نقطه از شهر رشت و نیز 5 مکان دیگر در شهرستان‌های غرب گیلان ایستگاه‌های تشخیص سرپایی برپا می‌ کند افزود : این نیرو معابر برخی از شهرستان‌ های استان نیز را ضدعفونی خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه بر اساس برنامه ‌ریزی‌های دانشگاه علوم پزشکی 2 هزار و 150 تخت به عنوان نقاهتگاه باید تعبیه شود که تا کنون 500 تخت مهیا شده است گفت : باتوجه به اعلام آمادگی نیروی زمینی ارتش برای استقرار هزار تخت برای نقاهتگاه، در گام نخست 500 تخت در مراکز اعلامی دانشگاه علوم پزشکی مستقر و در گام دوم نیز این میزان به هزار تخت خواهد رسید.
استاندار گیلان خاطرنشان کرد: از ظرفیت خوب نیروی زمینی ارتش در کنار نیروهای سپاه ، دریایی ارتش و شهرداری‌ها در نیمه اول فروردین ماه با هماهنگی آموزش و پرورش برای ضد عفونی کردن مدارس نیز استفاده می شود.
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دریافت

امیر سرتیپ جلالی فرمانده لشکر زرهی قزوین نیز گند زدایی اماکن عمومی شهرها و روستاهای گیلان را از برنامه های نیروی زمینی ارتش در گیلان اعلام کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان هم گفت : آمار ابتلا به کرونا در استان هنوز کاهش نیافته است و مبارزه با این بیماری تا کنترل کامل ویروس ادامه دارد.
ارسلان سالاری بار دیگر از مردم خواست با ماندن در خانه هایشان و رعایت موازین بهداشتی  به کادر درمانی گیلان در  کنترل ویروس کرونا کمک کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دریافت
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتخاب برترین‌های مسابقات دوی صحرانوردی چهارمحال و بختیاری
هشدار نارنجی آلودگی هوا در خراسان رضوی
ابلاغ قانون اصلاح یکی از قوانین بانک مرکزی
کشف ۲۳ دستگاه ماینر غیرمجاز در آمل
تأکید معاون استاندار یزد بر جلوگیری از فعالیت واحد‌های آلاینده بدون ضابطه
«بیستا برمه» (گریه بی صدا) و «باغ رز»، از قاب تلویزیون
قطعی گاز فردا در برخی مناطق الیگودرز
هفته نخست لیگ برتر والیبال ساحلی؛ پیکان بندر دیر قهرمان گروه دوم
­صعود گل‌گهر به مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی
شاخص کیفیت هوا در ۱۷ ایستگاه هواشناسی در وضع قرمز
تعطیلی مدارس ابتدایی تکذیب شد
بازار تاریخی را حفظ کنیم
ضرورت همراهی همه دستگاه‌ها و مردم در اجرای برنامه‌های عفاف و حجاب
تأمین ۶۰ هزار دوز واکسن تب برفکی در چهارمحال و بختیاری
هشدار کم‌آبی در استان همدان؛ صرفه‌ جویی تنها راه عبور از بحران
دستاوردهای پژوهشی اولویت های استان و جنبه کاربردی داشته باشند
شهید طالب ابراهیمی الگوی دانش‌آموزان در حوزه‌های مختلف است
پایداری جوی در استان تا ۱۰ روز آینده
وصول ۳۶ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی با گزارش‌های مردمی
فرصت‌های جدید برای سرمایه‌گذاران در حال شکل‌گیری است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)