• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۹۳۵۱
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۰
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
در دوازدهمین همایش سکته مغزی ایران مطرح شد

۲۵ تا ۳۰ درصد سکته مغزی مربوط به زیر ۵۵ سال

حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد ابتلا به سکته مغزی در سنین کمتر از ۵۵ سال به وقوع می‌پیوندد و ابتلا به فشارخون و بیماری‌های قلبی احتمال ابتلا به سکته مغزی را افزایش می‌دهد.

حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد موارد ابتلا به سکته مغزی در سنین زیر ۵۵ سال استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی انجمن سکته مغزی ایران؛ آقای دکتر مسعود مهرپور رئیس انجمن سکته مغزی ایران در آستانه برگزاری دوازدهمین همایش سکته مغزی گفت: این همایش ۱۴ تا ۱۶ اسفند در سالن همایش‌های کتابخانه ملی ایران با حضور استادان و صاحب نظران برجسته این حوزه برگزار می‌شود و جدیدترین دستاورد‌های علمی و نوین در زمینه سکته مغزی مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت.
وی افزود: درکشور‌های در حال توسعه سکته مغزی دومین عامل مرگ و میر پس از سکته قلبی است و مهمترین علت ناتوانی و اختلال حرکتی محسوب می‌شود.
رئیس دوازدهمین همایش سکته مغزی ایران افزود: مهمترین عوامل خطر که سبب ابتلا به سکته مغزی می‌شود کم تحرکی، چاقی، استعمال دخانیات، ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و فشارخون است که شناسایی به موقع هر یک از این عوامل خطر در پیشگیری از بروز سکته مغزی بسیار حائز اهمیت است و هزینه‌های کمی را نسبت به درمان این بیماری دارد.
آقای دکتر مهرپور با اشاره به اینکه درمان سکته مغزی به دو بخش درمان کوتاه مدت و بلندمدت (توانبخشی) تقسیم می‌شود، گفت: در صورتی که بلافاصله و در زمان طلایی، درمان سکته مغزی انجام نگیرد سلول‌های مغزی نابود و دیگر امکان بازسازی آن‌ها نیست.
وی ادامه داد: هر چند که آمار دقیق از میزان ابتلا به سکته مغزی در کشور وجود ندارد، ولی بر اساس برخی از مطالعات به طور متوسط سالانه ۱۵۰ هزار مورد ابتلا به سکته مغزی داریم همچنین باید توجه داشت که سکته مغزی تنها بیماری ویژه سالمندان نیست و در حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد موارد در افراد با میانگین سنی کمتر از ۵۵ سال به وقوع می‌پیوندد.
رئیس انجمن سکته مغزی ایران با اشاره به اینکه ۳۰ درصد موارد ابتلا به سکته مغزی سبب مرگ و میر می‌شود و در ۳۰ درصد موارد نیز فرد زنده می‌ماند و درگیر عارضه‌های ناشی از این بیماری و ناتوانی است، گفت: زمانی که سکته مغزی در سنین کمتر از ۵۵ سال به وقوع بپیوندد سبب می‌شود که فرد در سن توانایی بدنی، ناتوان شود و بار اقتصادی، روانی و اجتماعی فراوانی را به همراه داشته باشد بنابراین همه این موضوعات ضرورت پیشگیری از ابتلا به این بیماری را نشان می‌دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
افتتاح خانه موسیقی تهران
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)