گیلان
تولید ۳۵ برند تخصصی و استاندارد چای در کشور
برندهای استاندارد چای ایرانی با رعایت شاخص های شیمیایی و حسی تولید می شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ معاون بازاریابی و تنظیم بازار سازمان چای کشور گفت : چای خشک استاندارد باید حداقل شاخص های شیمیایی نظیر میزان عصاره آبی ، فیبر ، خاکستر ، حد مجاز فلزات سنگین و شاخص های حسی یا ارگانولپتیکی نظیر رویت ، عطر ، طعم و رنگ را داشته باشد و تولید کنندگان نیز ملزم به رعایت آن هستند.
گودرز خردادپور با بیان اینکه استاندارد چای خشک در کشور از سال ۹۲ اجباری شد افزود : سازمان چای با همکاری سازمان ملی استاندارد و معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت و درمان بستر مناسبی برای استاندارد سازی چای تولیدی کارخانه های چایسازی شمال فراهم کرد و مدیران کارخانه ها نیز از این موضوع استقبال کردند و بسیار تلاش کردند تا کالای خود را استاندارد سازی کنند.
وی اضافه کرد : تاکنون حدود 60 کارخانه چایسازی پروانه ساخت و تولید چای خشک بر اساس حداقل شاخص های استاندارد را دریافت کردند.
معاون بازاریابی و تنظیم بازار سازمان چای کشور گفت : چای سیاه خشک استاندارد با شماره 623 و چای خشک سبز استاندارد با شماره 10 هزار و 768 به ثبت رسید.
گودرز خردادپور با اشاره به اینکه بسته بندی چای علاوه بر رعایت استاندارد های تعیین شده باید جذابیت داشته باشد افزود : شکل بسته بندی برای جلب مشتری و ثبات کمی و کیفی محصول داخل آن بسیار مهم است ، بطوریکه هر بار مشتری به آن بسته بندی و برند مراجعه کند همان انتظاری را داشته باشد که در نخستین بار استفاده تجربه کرده است.
185 کارخانه چای سازی در گیلان و مازندران فعال است.