• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۹۴۶۳
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۶
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
معاون سازمان راهداری:

راهداران برای سامانه بارشی جدید آماده باشند

سامانه بارشی جدید فردا از غرب و شمال غرب وارد کشور می‌شود. راهداران برای مقابله با این سامانه در آماده باش کامل هستند.

راهداران برای سامانه بارشی جدید آماده باشندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، آقای حیدر مطاعی با اشاره به بارش برف، کولاک و باران سیل‌آسا طی ۴۸ ساعت گذشته در استان‌های شرقی کشور و همچنین تمهیدات سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای در قبال بارش‌ها افزود: از چهارشنبه هجدهم دی ماه سامانه بارشی از سمت شمال غرب وارد کشور شد و از بعدازظهر امروز از مرز‌های شرقی در حال خارج شدن است.
وی اضافه کرد: فعالیت سامانه بارشی در استان‌های مختلف با شدت و ضعف همراه بود به طوری که در برخی استان‌ها ۴۸ ساعت به طول انجامید که می‌توان به استان کرمان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی به لحاظ بارش برف سنگین و استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان از نظر باران‌های سیل‌آسا اشاره کرد.
معاون راهداری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: از زمان اجرای طرح راهداری زمستانی، پرسنل و ماشین آلات بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی آماده باش هستند عملیات پیش از بارش، در حین بارش و پس از بارش را انجام دهند.
مطاعی علت انسداد‌های پدید آمده در برخی محور‌های استان‌های خراسان رضوی و خراسان جنوبی طی روز‌های اخیر را کولاک شدید عنوان کرد و افزود: طبق دستورالعمل‌های بین‌المللی نیز انجام عملیات بازگشایی در زمان کولاک امکان پذیر نیست و باید تا زمان توقف وزش باد و کولاک صبر کرد.
وی با اشاره به اتخاذ تصمیمات شب گذشته در ستاد فرماندهی قرارگاه حمل‌ونقل و راهداری زمستانی گفت: خوشبختانه راه‌های تحت تاثیر برف و کولاک نیز با قرار گرفتن در اولویت کاری از خودرو تخلیه شد. برای مثال می‌توان به جاده تربت حیدریه-مشهد اشاره کرد که ترافیک سنگینی برخوردار است و آن‌هایی که در راه گرفتار کولاک بودند در نقاط امن اسکان یافتند.
معاون راهداری سازمان اضافه کرد: تا قبل از ساعت ۱۰ صبح امروز تمام راه‌های شریانی کشور به غیر از مسیر جاسک به کنارک در استان سیستان و بلوچستان، باز و تردد در آن جریان دارد.
مطاعی با اشاره به اقداماتی برای مقابله با بارش باران در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستا ن و کرمان گفت: خوشبختانه تردد در راه‌های اصلی برقرار است، اما برای راه‌های فرعی و روستایی که بنابر شدت بارش‌ها مسدود شده‌اند، پرسنل راهداری در حال آماده باش هستند تا پس از فروکش کردن آب، اقدامات لازم از جمله پاکسازی را انجام دهند.
وی با بیان اینکه «رانش‌های بزرگی در محور‌های استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان رخ داده است»، افزود: در حال حاضر وضعیت عادی را شاهد هستیم و راهداران که در پی سامان‌دهی راه‌های شریانی و اصلی بودند، حالا روانه ساماندهی راه‌های فرعی شده‌اند.
معاون راهداری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از بازگشایی همه راه‌های فرعی مسدود تا پایان امروز خبر داد و گفت: در بخش راه‌های روستایی تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم تا مشکلات هرچه زودتر برطرف شوند.
مطاعی تصریح کرد: ۱۲۳۰۰ پرسنل راهداری و ۱۰ هزار دستگاه ماشین آلات با پشتیبانی مرکز مدیریت راه‌های کشور همواره آماده انجام عملیات در نقاط مختلف کشور هستند.
وی یادآور شد: بارش برف در استان کرمان در دهه‌های گذشته بی سابقه بوده است و تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم تا فردا آب شدگی برف‌ها مشکلی ایجاد نکند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شاخص ۲۱ درصدی مشارکت اقتصادی زنان در کیش
ظرفیت بالای راهگذر قزاقستان ـ ترکمنستان و ایران
بازدید استاندار خوزستان از روند مهار آتش در شرکت جلگه دز دزفول
زنجان میزبان پویش در سایه مادر
آب سالم با همت نذر خدمت ۸ هلال‌احمر زنجان به چم‌گرداب لرستان رسید
توقیف نفتکش ونزوئلایی برخلاف موازین و قوانین دریانوردی آزاد است
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان اسلام شدند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۱ آذر ۱۴۰۴
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
آیین تجلیل از کتابخوانان در هریس
توسعه پایدار بدون مشارکت فعال زنان ممکن نیست
مسابقات جام «از محله تا قله» با یاد شهدا در استان البرز برگزار شد
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۵۰ روستا در الیگودرز
درخشش عکاسان گیلانی در جشنواره بین‌المللی ایران جوان
جان باختن دو نفر در حادثه تیراندازی در آقاسیدشریف رشت
استمرار بارش ها در سمنان
اقامه نماز جمعه در ایلام
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
ادامه بازگرداندن اتباع فاقد مدرک افغانستانی از ایران
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
حمایت از توسعه مشاغل خانگی در زنجان
توصیه‌های ایمنی پلیس راه زنجان برای رانندگی در روزهای بارانی و برفی
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۷ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)