• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۲۶۵۵
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۶
آذربایجان غربی » اقتصادی

بسیج پیشتاز توسعه و سازندگی کشور

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) گفت: این قرارگاه ۲۵۵پروژه‌ی فعال در تمامی عرصه‌های فنی و مهندسی دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان غربی، دکتر سعید محمد ، چهارشنبه شب با حضور در گفتگوی ویژه خبری صداوسیمای مرکز آذربایجان غربی با اشاره به اهمیت بسیج و تفکر بسیجی گفت: حضرت امام خمینی(ره) اعتقاد داشتند که  حرکت کشور هر کجا به کندی پیش رود می‌توان با استفاده از روحیه و تفکری بسیجی مشکل و موانع پیش رو را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه امروزه نیز در کشور تمامی مسائل و مشکلات با روحیه و تفکر بسیجی حل می‌شود ، افزود : با داشتن روحیه و تفکر بسیجی می‌توان مسائل و مشکلات را در تمامی زمینه‌های سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی و نظامی حل کرد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) با اشاره به نقش بسیج در جنگ اقتصادی گفت : دشمن به طور کلی از مسائل نظامی و عرصه‌های سیاسی نا امید شده است و اقتدار نظامی در سایه تفکر و روحیه بسیج گسترده‌تر شده است.
وی ادامه داد : دشمن با ناجوانمردی کامل به عرصه‌های معیشتی مردم حمله برده و جنگ تمام عیار اقتصادی را ایجاد کرده است.
دکتر محمد با اشاره به ماموریت اصلی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) اضافه کرد : قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) در سال ۱۳۶۸ تاسیس شد و در دوران اول قرارگاه مشغول بازسازی کشور بودیم و بعدا وارد توسعه و سازندگی زیرساخت‌های کشور شدیم و بعداز این دوران نیز دوران انحصار کشنی را تجربه کردیم .
سردار محمد به پروژه‌های در دست اجرا اشاره کرد و افزود: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ۲۵۵پروژه‌ی فعال در تمامی عرصه‌های فنی و مهندسی دارد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) ادامه داد:در حوزه نفت و گاز در بخش هایتک کشور امروز بی نیاز است.
وی ادامه داد: قرارگاه به عنوان نخ تسبیح توانسته است تمامی اجزای صنعت در کنار هم دیگر نگه دارد.
سردار محمد ادامه داد: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء تاکنون بیش از ۸۰۰کیلومتر تونل سازی و ۲۵۰کیلومتر مترو در شهر‌های مختلف کشور احداث و یا در حال احداث بر عهده دارد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) گفت: در زمینه بندرسازی ، پست اسکله‌ها و لایروبی‌ها خوشبختانه کشور خود کفا شده است.
وی با اشاره به پروژه‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در آذربایجان غربی گفت:این استان یک استان مرزی است که مردمانش در طول دوران ۸سال دفاع مقدس در کنار رزمندگان اسلام برای دفاع کیان اسلامی ایستادگی و مقاومت کرده اند و امروز وظیفه سپاه و قرار گاه سازندگی این است که در توسعه و بازسازی این مناطق نقش موثری را ایفا بکند.
سردار محمد افزود:قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) در طول ۳۰سال گذشته ، ۱۲۵پروژه در استان آذربایجان غربی اجرایی شده است که ۱۲۰پروژه‌ی آن به اتمام رسیده و ۵پروژه‌ی آن در دست اجرا است که ارزش ریالی این پروژه‌ها یک هزار و ۳۷۰میلیارد تومان می‌باشد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) بیان کرد:برای اجرای این پروژه‌ها، ۱۵۰دستگاه ماشین آلات و ۳هزار نیروی انسانی به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول فعالیت هستند.
سردار محمد با اشاره به تونل انتقال آب کانی سیب افزود:این پروژه از مهمترین پروژه‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء ( ص )  است که از ۳۶کیلومتر طول این تونل، ۳۱کیلومتر آن حفاری شده و با اتمام این طرح سالانه بیش از ۶۰۰میلیون مترمکعب آب وارد پیکره دریاچه ارومیه خواهد شد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) به منابع اعتباری این پروژه اشاره و اضافه کرد:منابع اعتباری این پروژه کمی ضعیف شده بود که در سفر دو هفته پیش معاون اول رئیس جمهور به آذربایجان غربی این قول داده شد که این منابع تامین شود.
وی ادامه داد: پروژه‌ی دیگر قرارگاه، نیروگاه سردشت بود که در نقطه صفر مرزی احداث شده و بیش از ۳۸۰میلیون مترمکعب آب را می‌تواند ذخیره و ۱۵۰ مگاوات برق را تولید کند.
سردار محمد افزود: این پروژه هدیه به مردم مظلوم و عزیز سردشت بود که در جنگ تحمیلی صدمات بسیار شدیدی را متحمل شدند.
سردار محمد به اقدامات قرارگاه در حوزه محرومیت زدایی گفت: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا ( ص ) در آذربایجان غربی بیش از ۱۷۰میلیارد ریال پروژه محرومیت زدایی اجرا کرده است.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ( ص ) افزود:برای توسعه زیرساخت‌های عمرانی و صنعتی آنچه شدیدا نیازاست یک خودباوری و عدم نگاه به غرب است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استقلال ایران در اداره کشور، امنیت و اقتصاد برای دشمنان قابل تحمل نیست
تامین آب آشامیدنی سالم شهرستان باوی با اجرای طرح‌های آبرسانی
آغاز فعالیت سامانه بارشی از فردا در سمنان
مدیر تیم هندبال مس کرمان: اتفاق خاصی رخ نداده و به پایان خوب امیدواریم
شکستی دیگر برای چوکا تالش اینبار در قلعه عقاب‌ها
افتتاح جمعه بازار در منطقه تفریحی و گردشگری بندری دوساری عنبرآباد
دیدار رئیس اشراف فرماندهی کل انتظامی با خانواده شهید حمید مومنی
تصادف مرگبار در شهرستان لالی
فتنه دی ۱۴۰۴ سنگین‌ترین شبه‌کودتا علیه جمهوری اسلامی بود
جشن خانوادگی جوان و وصال شیرین در شهر کیان
دیدار مسئولان آستانه‌اشرفیه با خانواده‌های معظم شهدای دوران دفاع مقدس
آمادگی دولت و بانک مرکزی برای تامین نقدینگی مضاعف واحد‌های صنعتی
تکذیب تعطیلی مدارس مازندران در روز شنبه ۲۵ بهمن
عاملان هتک حرمت به قرآن، امامزادگان و مساجد از داعش بدتر هستند
جلسه شورای فرهنگ عمومی ماسال با محوریت ماه رمضان
پاسخگویی معاون دادستان مرکز خوزستان به مطالبات مردمی
خبر‌هایی از برگزاری دوره های جهاد تبیین در شاهرود
پایان کنگره ملی شعر قبای سوخته در دزفول با معرفی برگزیدگان
هشدار راهداری خوزستان نسبت به اختلال تردد همزمان با تقویت سامانه بارشی
نامزدها ثبت‌نام را به روزهای پایانی موکول نکنند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
تردد در چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع بعدی ممنوع شد
تأکید معاون رئیس‌جمهور بر لزوم اصلاح دیوان سالاری برای پیشتازی اصفهان در هوش مصنوعی
پیش بینی بارش های پراکنده در مناطقی از غرب کشور
پیام تبریک وزیر امور خارجه روسیه به آقای عراقچی
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
ایران نایب‌رئیس کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان‌ملل‌متحد شد
قدردانی عراقچی از پیام تبریک پادشاه بحرین
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست
۴ مرحله کالابرگ رفع سوء تغذیه به صورت یکجا تمدید اعتبار شد
ریزش یک تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا
معرفی برترین‌های ۵ وزن نخست کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی ایران
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
وزش باد در همدان ادامه دارد
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۴۷ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
کاهش ۷۰ درصدی تقاضای پروانه ساختمانی انبوه‌سازان در همدان  (۱ نظر)