• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۱۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۹
بین الملل » مقاومت
با تاکید بر حفظ توازون نظامی ایران در منطقه

ایستادگی دربرابر توطئه‌های آمریکایی-صهیونیستی

مشاور مرکز مطالعات سیاسی و راهبردی الاهرام در قاهره، تأکید کرد: ایران در ۴۰ سال گذشته در برابر توطئه‌های بزرگی استقامت کرده است.

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، مشاور مرکز مطالعات سیاسی و راهبردی الاهرام در قاهره، تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در ۴۰ سال گذشته در برابر توطئه‌های بزرگی استقامت کرده است.
محمد السعید ادریس در مصاحبه با شبکه تلویزیونی المیادین، در پاسخ به سؤالی درباره اقدام دولت آمریکا در تشکیل اتاق عملیات به ریاست مایک پمپئو وزیر خارجه این کشور برای فرماندهی اغتشاشات در ایران گفت: ایران برای جنگ سنتی و مقابله با دشمنانش با شلیک موشک و استفاده از انواع سلاح آماده است و باید این آمادگی حفظ و حتی تقویت شود. اما ایران همچنین باید هوشیار باشد که انواع دیگری از جنگ هم وجود دارد که در واقع نسل چهارم جنگ هاست و کشور‌های مختلف با آن روبرو هستند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بیشتر کشور‌های عربی از جمله سوریه، لبنان، عراق و مصر این نوع جنگ رنج می‌برند و ایران هم از این نوع جنگ در امان نخواهد بود،
ایران از سال ۱۹۷۹ تاکنون در برابر توطئه‌های بزرگی ، ایستادگی کرده است؛ ایران درک کرده است که باید توازن نظامی وجود داشته باشد و باید به فناوری‌های پیشرفته از جمله در زمینه هسته‌ای و بالستیک دست پیدا کند، ایران به این پیشرفت‌ها رسید و توانست استقامت کند، ایران توانست توازن بازدارندگی در برابر دیگر طرف‌ها ایجاد کند، سخنان روز گذشته فرمانده کل سپاه پاسداران در این چارچوب و برای ایجاد توازن بازدارندگی بیان شد.
ادریس افزود: سؤال مهم آن است که ایران چگونه می‌تواند در این جنگ پیروز شود؟ این سؤال درباره عراق و لبنان هم مطرح است.
هوشیاری در برابر توطئه های صهیونیستی
رئیس شورای امنیت اسرائیل بر لزوم استفاده این رژیم از آنچه در لبنان رخ می‌دهد، تاکید کرد. او گفت: هر چه فشار‌ها بر ملت لبنان بیشتر شود، ملت لبنان بیش از پیش، حزب الله را مسئول این شرایط خواهد دانست؛ هدف اسرائیل فراهم کردن زمینه خلع سلاح حزب الله است، زیرا رژیم صهیونیستی از سلاح حزب الله وحشت دارد و می‌خواهد آن را از بین برد، آن‌ها می‌خواهند لبنان را به شرایط پیش از شکل گیری مقاومت بازگرداند یعنی لبنان به کشوری تبدیل شود که هر زمان که سران اسرائیل خواستند به آن حمله کنند. اسرائیل می‌خواهد به زمانی بازگردد که به لبنان حمله می‌کرد و می‌توانست پایتخت این کشور را اشغال کند، اگر مقاومت و سلاح مقاومت از بین برود، لبنان از دست خواهد رفت؛ مسئولان حزب الله باید درک کنند که اسرائیل امیدوار است ملت لبنان با دست خودش، حزب الله را خلع سلاح کند، مسئولان حزب الله باید این فرصت را از دست دشمنانشان بگیرند.
محمد السعید ادریس گفت می‌خواهند لبنان در اردوگاه سازش در منطقه قرار گیرد و از تامین امنیت اسرائیل حمایت کند؛ هدف اساسی آمریکا و نیز اروپا در منطقه خاورمیانه، تامین منافع اسرائیل است، باید از این واقعیت آگاهی کامل داشته باشیم، می‌خواهند لبنان را زیر فشار واقعی قرار دهند.
طبقه سیاسی حاکم در لبنان باید درک کند که ملت این کشور خواهان تغییر واقعی هستند و مطالبات مشروعی دارند که باید به آن‌ها احترام گذاشت؛ غربی‌ها در ظاهر پیشنهاد تشکیل دولت فن سالار در لبنان را مطرح می‌کنند، اما هدف شومی از این پیشنهاد دارند. دولت لبنان باید از افرادی تشکیل شود که در پرونده‌های فساد دست نداشته اند؛ دولت لبنان نباید دولتی باشد که در برابر رژیم صهیونیستی تسلیم شود، حزب الله به عنوان یک عامل اساسی در معادلات لبنان باید طرفی در آینده ساختن این کشور باشد، باید از حق ملت لبنان در تشکیل دولت جدید به دور از فساد حمایت کرد، شخصیت‌های سیاسی فعلی نباید در این دولت حضور داشته باشند. اما نباید چنین دولتی، مجری خواسته‌های آمریکا، فرانسه و انگلیس باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکاران بیماران خاص چهارمحال و بختیاری در مسابقات منطقه‌ای کشور
تشکیل دبیرخانه همایش وفاق ملی در داران
برگزاری سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت در توکهور و هشتبندی
قطعی برق در بروجن
آتش سوزی در مجتمع ۱۰ واحدی در خیابان آل محمد
تشییع پیکر مادر شهید فتح‌الله زمانی در گچساران
هومر عباسی به فینال ماده ۱۰۰ متر کرال پشت رسید
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام
اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
شناگر ایران در ماده ١٠٠ متر قورباغه پنجم شد
بهره برداری از دو طرح در روستای کبوتر آباد اصفهان
بهره برداری از هنرستان ۶ کلاسه در کوشک اندیکا
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در اسفراین نجات بخش چند بیمار نیازمند
قهرمانی تیم دانشگاه پیام نور ایران در بسکتبال ۳ نفره سوپرفینال روسیه
عملکرد یکساله دولت در اجرای برنامه هفتم به صحن مجلس رسید
صعود تیم تنیس روی میز مردان ایران به نیمه‌نهایی
بزرگداشت شهدای دانش آموز دفاع مقدس ۱۲ روزه در کشور
ثبت «گل رز» عربستان ربطی به «گل محمدی» ایران ندارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)