• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۵۹۷۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - ۰۰:۴۳
اجتماعی » جامعه و شهری
گفتگوی ویژه خبری شبکه ۲ سیما

تشریح آخرین وضع مناطق سیل‌زده

مدیرکل بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی: کار ۷۱ هزار واحد مسکوني نیازمند مرمت در مناطق سیل زده به پایان رسیده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، آقای مجید جودی در استودیو گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما افزود: در بررسی‌های اولیه حدود ۶۵ هزار واحد احداثی که نیازمند بازسازی بودند شناسایی شد حدود ۳ هزار واحد از این تعداد شهری و بقیه را واحد‌های روستایی تشکیل می‌داد. البته در این بین حدود ۸۰ هزار واحد هم نیازمند مرمت و تعمیر بود.
او ادامه داد: از ۸۰ هزار واحد نیازمند مرمت حدود ۷۸ هزار واحد شروع به کار شد که کار حدود ۷۱ هزار واحد به اتمام رسیده است.
در حال حاضر هیچگونه مشکلی برای بازدید و تخصیص منابع به واحد‌های آسیب دیده احتمالی نداریم و هرکس نیازمندی واحدش را اعلام کند برای بازدید اقدام خواهیم کرد.
آقای جودی از پرداخت نکردن تسهیلات بانکی به سیل زدگان از سوی برخی بانک‌ها همچون ملت و تجارت خبر داد و افزود: تا این لحظه حدود ۷۰ هزار نفر میان بانک‌ها پاس کاری می‌شوند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای گودرز امیری معاون استاندار لرستان گفت: در حال حاضر حدود ۱۲۷ نقطه استان نیازمند لایروبی است که طی اعتبارات تخصیص یافته، ۳ نقطه را بنیاد مسکن قبول زحمت کرده و درمنطقه پل دختر با تامین اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان از پیشرفت خوبی برخوردار بوده، درمنطقه بابازید هم طرح لایروبی در حال اجراست البته یک طرح هم در چم میرمی باشد که اعتبارات مالی این ۳ طرح روی هم رفته حدود ۱۶۰ میلیارد تومان است.
او تصریح کرد: برای این ۱۲۷ نقطه نیازمند لایروبی، تاکنون ۱۶۰ میلیارد تومان از طریق بنیاد مسکن ابلاغ شده و ۴۵ میلیارد تومان هم از طریق وزارت نیرو و هیات دولت مقرر گردید، ولی در مجموع ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای همه ۱۲۷ نقطه نیاز است البته قول‌های مساعدی از سوی رئیس جمهور داده شده است.

آقای امیری گفت: لایروبی ۱۳ منطقه حساس هم با کمک آبفای منطقه‌ای و همت شهرداری‌ها آغاز شده و در حال انجام است.
معاون استانداری لرستان افزود: در بخش آبزی پروری کشاورزی استان لرستان هم خسارات زیادی به ثبت رسیده که تا این لحظه حدود ۸۰۰ میلیارد تومان برآورد هزینه بعمل آمده است. البته طبق مصوبات هفته گذشته هیات دولت، مقرر شد به ازاء هر تن آبزی پروری سرد آبی رقم ۲۰ میلیون تومان و به ازاء هر هکتار آبزی پروری گرمابی ۵۰ میلیون تسهیلات اختصاص یابد. دربخش خسارت‌های مردمی هم به ازاء هرتن پرورش ماهی سردآبی و نیز هر هکتار گرمابی هم ۸ میلیون تاکنون پرداخت شده است.
در خصوص پرونده‌های مربوط به بخش کشاورزی تا امروز حدود ۲۸ هزار پرونده به تائید کارگروه استانی رسیده که از این تعداد حدود ۲۶ هزار پرونده به تائید سازمان پژوهشگاه فضایی رسیده و به وزارت کشور هم ابلاغ و در نهایت ۲۰ هزار پرونده در سامانه ثبت گردیده است و با تائید باقیمانده پرونده ها، صاحبان پرونده‌های خسارت دیده می‌توانند برای دریافت تسهیلات و کمک‌های بلاعوض دولتی به بانک‌ها رجوع نمایند.
آقای امیری به حدود ۲۵۰۰ کیلومتر جاده آسیب دیده استان لرستان بر اثر سیل امسال اشاره کرد و افزود: تا این لحظه توانسته ایم جاده پل دختر را بازسازیم کنیم باقی مسیر‌ها هم بطور موقت برقرار شده البته دولت مبلغ ۳۴۵ میلیارد تومان در بخش راه‌ها و جاده‌های استان لرستان اختصاص داده است که در روند اقدامات، پیمانکاران انتخاب گریدند.
این پیمانکاران در جهت مرمت ۷۰۰ پل در این استان شروع بکار کرده اند حدود ۹۰ پل در حال مرمت و بازسازی و ۷۰ پل در مرحله آغاز بکار هستند.
روی هم رفته حدود ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان خسارت به استان لرستان وارد شد که با توجه به مشکلات دولت، امیدواریم بخشی از این مبلغ امسال و بخشی دیگر هم تا ۲ سال آینده تزریق گردد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای محمد موسوی مدیرکل دفتر مدیریت بحران وزارت جهاد کشاورزی هم گفت: در بخش خسارت دیدگان کشاورزی حدود ۳۰۰ هزار پرونده به کارشناسان معرفی شد که از این تعداد حدود ۲۳۰ هزار پرونده مورد بازدید قرار گرفت و تائیدیه گرفتند تا این لحظه هم ۱۷۳ هزار پرونده از تعداد کل ۲۳۰ هزار پرونده، مورد تائید سازمان پژوهشگاه فضایی قرار گرفت که در این روند حدود ۵۰ هزار پرونده به تائید کارگروه استانی رسید و ۱۰۵ هزار پرونده هم به مبلغ ۸۰۰ میلیارد تومان مشمول تسهیلات بلاعوض قرار گرفتند و تسهیلات دریافت نموده اند.
در خصوص بانک‌ها هم از ۱۲۰ هزار پرونده به ارزش ۹۵۰ میلیارد تومان تسهیلات معرفی شده به بانک‌های عامل تا امروز حدود ۳۰ هزار پرونده به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان پرداخت تسهیلات داشتیم. در این بین بانک کشاورزی ۴۵%، بانک تجارت ۳۹%، بانک توسعه تعاون ۲۷% و بانک‌های ملت و صادرات هم ۵% از مبلغی ابلاغی دولت را پرداخت نموده اند.
او درخصوص تسهیلات خسارت‌های دامی گفت: به ازاء هر واحد دامداری ۵ میلیون تومان کمک بلاعوض و ۱۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه، به ازاء هر راس سبک ۵۰۰ هزار تومان بلاعوض و ۵۰۰ هزار تومان وام قرض الحسنه با کارمزد ۴ درصد، به ازاء هر راس دام سنگین هم ۳ میلیون تومان بلاعوض و ۳ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه تصویب شد و در دستور کار کارگروه‌های استانی در حال پشتیبانی و پرداخت است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای هادی حق شناس استاندار گلستان هم گفت: تاکنون دولت ۱۳۰ میلیارد تومان برای لایروبی سد نرم آب تخصیص داده و تا این لحظه حدود ۷۶% این پرونده پیشرفت فیزیکی داشته است. درخصوص رودخانه هم باید گفت: لایروبی هر ۳ رودخانه اصلی این استان شروع شده سد وشمگیر هم ترمیم و تعمیر شده است.
او ادامه داد: در بخش راه‌ها و جاده‌ها هم، مشکل راه آهن بُرش خورده استان حل شد، براثر سیل ۹۷ نقطه جاده بُرش خورده بود که ۹۵ نقطه آن زیرسازی مجدد شد
حق شناس در خصوص اقدامات و تعهدات جهاد کشاورزی گفت: در ابتدا حدود ۱۰۰ هزار هکتار زمین خسارت دیده بود که در ارزیابی‌های بعدی به ۷۵ هزار هکتار کاهش یافت، در مرحله اول همه از تسهیلات بهره‌مند شدند، اما در مرحله دوم مشکلاتی پدید آمد، در بخش کشاورزی تاکنون ۱۰۱ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد.
مشکل طولانی شدن روند تخصیص در گلستان مربوط می‌شود به محله گمیشان چرا که فقط یک شعبه بانکی وجود دارد و این کار را کمی کُند می‌کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان هم گفت: روند تعمیرات واحد‌های احداثی استان خوزستان با افزایش همراه بوده است البته بعد از فروکش کردن آب در اراضی، کار احداث با دشواری‌هایی همراه است به این علت از تعداد قول داده شده ۱۸ هزار و ۳۶۰ واحد تاکنون ۱۷ هزار و ۵۶۰ واحد مسکونی در جریان تعمیر و پایان کار قرار دارند.
او ادامه داد: در استان خوزستان گرمای هوا در تابستان دیگر عامل تاخیر جریان ترمیم و احداث واحد‌ها بود که در ایام پیش رو سرعت کار بالاتر رفته و جبران تاخیر‌ها می‌شود.
آقای شریعتی با بیان اینکه بانک‌ها مشکلی برای تامین اعتبار ندارند افزود: تاکنون ۱۱ هزار و ۳۰۰ واحد خسارت دریافت کرده و ۱۲ هزار و ۲۳۵ واحد باقی مانده اند البته این رقم مورد تائید پژوهشگاه فضایی نبود که با بررسی‌های دوباره و تکمیل پرونده ها، حدود ۲ هزار پرونده مورد تائید پژوهشگاه قرار گرفت و حدود ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض در نظر گرفته شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
محوطه ارگ سلطانیه زنجان ، نیازمند احیا و مرمت
لرستان میزبان نشست کانون های طلاب هلال احمر
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
وداع با دده موسلوم؛ نغمه‌های فاخر آشیقی جاودانه ماند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن دانشگاه‌های استان سمنان تا پایان هفته
برگزاری همایش تخصصی سرمایه گذاری با عنوان «آینده‌ای که می‌سازیم» درقم
مصاف چوکا تالش و اسپاد تهران در ایستگاه هفتم لیگ دسته دوم فوتبال
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
کشف احتکار ۱۰۰ میلیارد ریالی در مراغه
علوی: تکلیف حضور در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی فردا مشخص می‌شود
برگزاری مسابقه نقاشی در تبریز
تمدید تعطیلی فرهنگسرا‌های کیش تا جمعه ۱۳ آذر
سال گذشته مانور پدافندی بامحوریت مراکز هسته‌ای در قم برگزار شد
بسته خبر‌های کوتاه ۱۰ آذر در یک نگاه
چاپ کتاب مجموعه بازی‌های آموزشی در آباده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشینگتن برای فشار بر کاراکاس
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
پیش بینی هواشناسی هرمزگان دهم آذر ماه
ارائه خدمات توانبخشی به سالمندان و معلولان آذربایجان شرقی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۳ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)