• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۵۷۲۲
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۹
علمی و فرهنگی
پیرحسین کولیوند:

بهره مندی ۴۷۷ هزار زائر اربعین از خدمات بهداشتی و درمانی

رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی ۹۸: در ایام اربعین امسال، بیش از ۴۷۷ هزار نفر از خدمات بهداشتی، درمانی و تیم‌های فوریت‌های پزشکی در مرز‌های کشور بهره‌مند شدند

بهره مندی ۴۷۷ هزار زائر اربعین از خدمات بهداشتی و درمانیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ آقای پیرحسین کولیوند گفت: در ایام اربعین امسال، بیش از ۴۷۷ هزار نفر از خدمات بهداشتی، درمانی و تیم‌های فوریت‌های پزشکی در مرز‌های کشور بهره‌مند شدند که از این بین، حدود ۲۸ هزار و ۹۰۰ نفر از آن‌ها اتباع سایر کشور‌ها بوده اند.

وی افزود: امسال خدمات کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی ۷۰ درصد، اعزام مصدومان و بیماران با آمبولانس‌های زمینی اورژانس ۵۵ درصد و اعزام مصدومان با آمبولانس‌های اورژانس هوایی به مراکز درمانی ۳ و نیم درصد نسبت به پارسال رشد داشت.

کولیوند گفت: امسال شاهد افزایش ۲۲ درصدی منابع انسانی و لجستیکی کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی بودیم و خوشبختانه در طول پیاده روی اربعین حسینی، هزار و ۱۰۰ دستگاه آمبولانس، ۴۴ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۵ فروند بالگرد و ۴ فروند بیمارستان هوایی، ۹ بیمارستان سیار، ۴ بیمارستان برای حوادث تروریستی، شیمیایی و میکروبی و ۲۰ دستگاه آمبولانس مجهز به تجهیزات حملات شیمیایی، میکروبی و تروریستی در مرز‌های ۴ گانه کشور اعزام شده و ۱۷ هزار نیروی عملیاتی اورژانس پیش بیمارستانی، تیم‌های مدیریت بیماری‌ها شامل ۸۴۵ نفر، ۱۶۰ تیم بهداشتی و ۵۶ مرکز درمانی سیار نیز در خدمت زائران اربعین حسینی بودند.

رئیس سازمان اورژانس کشور افزود: در طول پیاده روی اربعین حسینی، بیش از ۲۹۵ هزار نفر از زائران اربعین حسینی به مراکز درمانی ثابت و سیار مراجعه کردند که منجر به بستری شدن ۱۶ هزار و ۷۰۲ نفر و ۱۶۲ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه مراکز درمانی ثابت شد. همچنین ۹۶۶ عمل جراحی در مراکز درمانی ثابت و سیار پیش بینی شده، انجام و خدمات بهداشتی و درمانی به ۲ هزار و ۹۷۱ مادر باردار ارائه شد.

رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی ۹۸ با بیان اینکه ۵۵۴ مصدوم و بیمار اعزامی از عراق به مرز‌های ۴ گانه کشور منتقل شدند، گفت: ۳۲۵ مصدوم و بیمار توسط اورژانس پیش بیمارستانی به مراکز درمانی محل سکونت شان انتقال داده شدند. همچنین خدمات کمک‌های اولیه روانشناختی به بیش از ۴۷ هزار نفر از زائران، ارائه شد.

آقای کولیوند افزود: در این مدت، بیش از ۶۵ هزار مورد بازدید توسط تیم‌های بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در داخل خاک ایران و ۲ هزار و ۲۳۷ مورد بازدید از موکب‌ها و همچنین بیش از ۵ هزار و ۱۰۰ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع غذا در ایران و بیش از هزار و ۲۰۰ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع غذا در خاک عراق انجام شده شده که در نهایت ۵ هزار و ۸۰۰ کیلوگرم مواد غذایی مشکوک معدوم شده است.

وی با اشاره به واکسیناسیون بیش از ۱۰۱ هزار نفر از اتباع کشور‌های خارجی در ایران به منظور پیشگیری از شیوع بیماری‌های مختلف، گفت: در ایران به ۱۴۷ هزار زائر ایرانی و خارجی و در عراق به ۲۷۶ هزار نفر آموزش‌های لازم بهداشتی ارائه شده است همچنین ۲۴ هزار نفر از خادمان و مسؤولان موکب ها، آموزش‌های لازم برای پیشگیری از بیماری‌ها را فراگرفتند.

رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی ۹۸ افزود: با استقرار هزار و ۹۶۴ نفر در پایانه‌های مرزی برای کنترل سندرمیک بیماری‌های واگیر و پایش دقیق اطلاعات بهداشتی و درمانی، شاهد کنترل دقیق زائران از نظر علائم سندرمیک بیماری‌ها در کشور عراق و در مرز‌های غربی و شرقی کشور و شیوع نیافتن بیماری‌های واگیر در ایران بودیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ۴۹ درصد از خدمات درمانی ارائه شده به زائران در مرز مهران، ۱۶ درصد در مرز چذابه، ۱۰ درصد در مرز خسروی، ۴ درصد در مرز شلمچه و ۲۱ درصد خدمات نیز در سایر مرز‌ها از جمله میرجاوه و آستارا به زائران ارائه شده است.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به اعزام ۱۶۸ بیمار و مصدوم توسط ۱۵ بالگرد اورژانس هوایی به مراکز درمانی، گفت: این ۱۶۸ بیمار و مصدوم در ۹۳ مأموریت به مراکز درمانی منتقل شده اند که ۱۱۰ نفر از مصدومان مربوط به حوادث حوادث ترافیکی و ۵۸ نفر نیز مربوط به حوادث غیرترافیکی بوده است.

آقای کولیوند در پایان از همکاری معاونت‌های مختلف وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سازمان‌های تابعه این وزارتخانه و همچنین ستاد کل نیرو‌های مسلح، وزارت اطلاعات، سازمان بهزیستی کشور، سازمان تأمین اجتماعی، سازمان پدافند غیرعامل کشور، سازمان مدیریت بحران کشور، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، سازمان بسیج جامعه پزشکی، سازمان پزشکی قانونی کشور، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، سازمان دامپزشکی کشور و همچنین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی، قدردانی و تشکر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
صرف ۲۰ میلیارد تومان برای تعریض خیابان‌های پر تردد شهر مهاباد
بهره برداری از پروژه آبرسانی به روستای هولیق سراب 
مراسم بزرگداشت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
اجرای طرح‌های آبخیزداری در چرداول برای حفاظت خاک و توسعه کشاورزی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۷ آبان در یک نگاه
برگزاری چهل‌ و هشتمین اجلاس مرزی راه‌آهن ایران و ترکیه در تبریز 
دیپلماسی استانی یک دیپلماسی منطقه ای است
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
الیت در آستانه مهار کامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
بارش برف در دماوند
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)