• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۳۰۹۸
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۱
اجتماعی » جامعه و شهری
از ابتدای سال

رصد مداوم وضعیت گود برج میلاد

معاون فنی عمرانی شهرداری تهران: گود برج میلاد چندبار کنترل شده و تا به حال گزارشی مبنی بر حرکت بیش از حد مجاز گزارش نشده است.

آقای صفا صبوری دیلمی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ درباره شایعه کج شدن برج میلاد گفت: در فاصله ۲۵۰ مترمربعی برج، کنار مرکز همایش‌ها، یک گود وجود دارد که قرار بود در آنجا ساختمانی احداث شود که به حال خود رها شده است.
وی گفت: شایعاتی منتشر شد که حرکاتی در خاک این گود انجام شده و به این واسطه برج میلاد هم در کنار آن حرکت کرده و به این واسطه برج کج شده است. هیچ یک از این شایعات صحت ندارد و درست نیست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای صبوری دیلمی افزود: برج میلاد اصلاً ربطی به این گود ندارد، زیرا فاصله آن تا گود بسیار زیاد است. ما از نظر فنی دائم موقعیت برج را پایش می‌کنیم بنابراین چنین شایعاتی درست نیست.
معاون فنی عمرانی شهرداری تهران گفت: این گود ۱۹ متر عمق دارد و حفاری آن در سال ۹۱ طبق قراردادی که میان سازمان مشارکت‌های شهرداری و با شریکی که داشتند انجام شد و از سال ۹۳ به علت مشکلاتی که داشتند متوقف شده است. هم اکنون پایدارسازی و ابزار دقیق در کارگاه نصب شده و گود پایدار شده است و ابزار دقیق برای کنترل حرکت‌هایی که در آنجا انجام می‌شود توسط کارفرما و پیمان کار تدوین و نصب شده است.
آقای صفا صبوری دیلمی افزود: سازمان مشارکت‌های شهرداری تهران با شریک مورد نظر قرار بود در این گود مجتمع تجاری اداری گردشگری بسازند که من از جزئیات مشارکت آن‌ها اطلاع ندارم. همه پروژه‌های مشارکتی ما در سطح شهر به همین صورت هستند. یعنی در حوزه سازمان مشارکت‌های شهرداری طبق ضوابطی که دارند قرارداد بسته می‌شود و با سرمایه گذاری کار‌های مشارکتی را آغاز می‌کنند. این هم یکی از همان پروژه هاست.
وی درباره اخبار مربوط به ترک سالن همایش‌های برج میلاد گفت: معمولا وقتی کنار ساختمانی به عمق زیاد را خاکبرداری می‌کنند و عملیات نیلینگ در آن انجام می‌شود، مقداری حرکت مجاز داریم. یعنی مشاورانی که در پروژه کار می‌کنند در زمان خاکبرداری اعلام می‌کنند که در این نقطه یک یا سه سانتی متر حرکت مجاز انجام می‌شود.
آقای صبوری دیلمی افزود: حرکت مجاز به این معنی است که آن سازه و خاکی که در زیر قرار دارد پایدار است و نمی‌ریزد. ولی به آن معنی نیست که هیچ اتفاقی برای آن سازه نمی‌افتد. امکان دارد ترک‌های جزئی داشته باشیم. حتی در املاک مسکونی که کنار هم می‌سازند و نیلینگ می‌کنند گاهی اوقات این موضوعات رخ می‌دهد.
وی گفت: در ۱۹ متر ارتفاعی که در این گود داریم، ابزار دقیق نصب کرده‌ایم که ببینیم روند این تغییرات حرکتی به چه صورت است. خوشبختانه هنوز به رواداری مجاز نرسیده‌ایم. یعنی گود پایدار است و مشکلی ندارد. ساختمان بالای گود هم پایدار است. اما امکان دارد به علت یک سانتی متر حرکت که ۳۰ درصد از آن مقدار رواداری که در اختیار دارید حرکت کند.
آقای صبوری دیلمی افزود: بنابراین امکان دارد شیشه‌ای هم ترک بخورد بنابراین ترک‌های کوچکی که در ساختمان مشاهده می‌شود را بخوبی رصد می‌کنیم. هنوز از رواداری‌های مجاز در پروژه اضافه‌تر حرکت نداشته‌ایم و در خصوص پایداری گود، مشاور پروژه هنوز نگفته است که وضعیت خطرناک است و پایداری ندارد.
معاون فنی عمرانی شهرداری تهران گفت: ما از ابتدای سال ۹۸ تاکنون توسط سازمان مشارکت‌های شهرداری تهران که خود متولی عملیات این گود است و همچنین شریک پروژه ۳ بار تا به حال پروژه را رصد و کنترل کرده‌ایم. گود دائما با ابزار دقیق کنترل می‌شود. تا به حال گزارشی مبنی بر حرکت خارج از ضوابط پیش بینی شده در پروژه گزارش نشده است. اما حرکت‌های مجاز در همه پروژه‌ها رخ می‌دهند.
وی افزود: تاکید می‌کنم که این گود هیچ ربطی به برج میلاد ندارد و پایش سلامت این برج همیشه در حال انجام است و فاصله اش با گود زیاد است. سالن همایش‌ها در مجاورت این گود قرار دارد و اگر حرکت غیرمجازی در گود رخ دهد، سالن همایش‌ها به خطر می‌افتد. ولی فعلا هیچ حرکت غیرمجازی نداشتیم برای همین در سالن همایش‌های برج میلاد مراسم برگزار می‌شود.
معاون فنی عمرانی شهرداری تهران گفت: موضوع سالن همایش‌ها و گود برج میلاد به سازمان مشارکت‌های شهرداری تهران و شریک آن مربوط می‌شود و من فکر می‌کنم اطلاعات دقیق پروژه، چه از نظر فنی و چه از نظر حقوقی و اطلاعات سازه‌ای که قرار است در آنجا ساخته شود را باید از آن‌ها پیگیری کنیم.
وی افزود: موضع معاونت فنی عمرانی در این خصوص در حد مشاوره دادن است و اگر دوستان در سازمان مشارکت‌ها سوال یا اطلاعاتی از ما خواستند ارائه کردیم. هم اکنون هم بر اساس نوع همکاری میان حوزه عمرانی و سازمان مشارکت‌های شهرداری انجام گرفته است. اما مسئولیت کلی پروژه برعهده سازمان مشارکت‌های شهرداری تهران است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دوره تابستانی آموزش قرآن و زبان عربی برای کودکان در مجارستان
«باید برخاست»؛ شاعران کودک و نوجوان برای رهبر شهید شعر خواندند
جایگاه و تأثیر اندیشه‌های امام شهید امت و میراث فکری ایشان در جهان اسلام و افغانستان
تغییر موازنه قدرت در خلیج فارس؛ تنگه هرمز به اهرم راهبردی و بازدارنده ایران بدل شد
بررسی روند اجرای طرح فاضلاب شهری ماکو
۱۲۰ شب ایستادگی شیرازی‌ها در میدان خیابان، در مراسم بدرقه رهبر شهید حضور خواهیم داشت
نوسازی، نصب و بهسازی ۱۷۴ تابلو و علائم ترافیکی در کیش
آمادگی میزبانی از زائران مراسم بدرقه آقای شهید در گلستان
آماده باش مراکز درمانی دانشگاه آزاد اسلامی برای خدمت در مراسم تشییع رهبرشهید
اجازه ندهید صدای تفرقه و دو قطبی‌سازی بر همبستگی ملی غلبه کند
بررسی روند غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در سمنان
تورجهانی تنیس؛ شکست نماینده آمریکا مقابل الیاسی
ادای دین صداوسیمای آذربایجان‌غربی به مقام شامخ رهبر شهید انقلاب
تجلی محبت و وفاداری؛ میراث ماندگار رهبر شهید انقلاب برای خانواده‌های شهدا
قهرمانی: دیدار تدارکاتی تیم والیبال ایران با ویتنام مفید بود
آغاز فرایند بیست‌ونهمین دوره رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران
اضافه شدن ۱۳ مرکز شبانه روزی به فضای آموزشی سیستان و بلوچستان
معرفی نماینده ایران در اکسپوی ۲۰۲۷ بلگراد با پیشنهاد وزیر صمت
برگزاری ستاد‌های هماهنگی برگزاری مراسم با شکوه وداع با رهبر شهید در استان مرکزی
ساخت پایانه ۳۰ هکتاری لجستیک در خوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند
همایش بین‌المللی شاهنامه، شاه اثر ماندگار، در تاجیکستان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام کتاب‌های پایه‌های ورودی از امروز
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد
موافقت وزارت کشور از طرح‌های تقسیمات کشوری کهگیلویه و بویراحمد
برنامه مسابقات مرحله حذفی جام جهانی ۲۰۲۶ + نتایج زنده
بازداشت و دادگاهی شدن یکی از سردسته‌های منافقین در پاریس
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود
آزادسازی ۶۳۸ قطعه زمین در محدوده آزادراه تبریز – ارومیه
«دو نیمه ماه»، قصه‌ای از دل تاریخ معاصر در شبکه تماشا
تمهیدات ترافیکی مراسم وداع و تشییع رهبر شهید در تهران
وقوع چند انفجار در مناطقی از هرمزگان، ۷ تیر
ابلاغیه جدید وزارت کار از تعطیلی بخش خصوصی در ایام وداع و تشییع پیکر رهبر فقید انقلاب
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / یک شنبه ۷ تیر ۱۴۰۵
نیروی دریایی سپاه به تجاوز و عهدشکنی آمریکا پاسخ داد  (۳ نظر)
بیانیه جمعی از اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات  (۳ نظر)
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند  (۲ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت  (۱ نظر)
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد  (۱ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
جام جهانی ۲۰۲۶، نمایش درخشان یوزهای ایرانی مقابل مصر  (۱ نظر)
ادامه وقفه در بخشی از خدمات بانک‌های ملی و صادرات  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
بهسازی شبکه توزیع برق اسلامشهر؛ جزئیات قطع موقت برق  (۱ نظر)
خط مستقیم بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دروغ محض است  (۱ نظر)
الحاق ۶۲ هکتار زمین به خرمشهر برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن  (۱ نظر)
سردار کرمی: پاسخ سریع به تجاوز دشمن، طراحی هوشمندانه شهید پاکپور بود  (۱ نظر)