• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۹۷۹۹
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۷
سیاسی » مجلس
دستورکار‌های کمیسیون‌های مجلس در این هفته

بررسی راهکار‌های رونق‌ تولید در کمیسیون‌ها

راهکار‌های رونق تولید با حضور رئیس مجلس و وزرای اقتصاد، صنعت، تعاون و رئیس کل بانک مرکزی در کمیسیون اقتصادی بررسی می‌شود

بررسی راهکار‌های رونق تولید در کمیسیون‌های مجلسبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، کمیسیون های مختلف مجلس در روزهای یکشنبه و دوشنبه مسائل مختلف کشور از جمله وقوع سیلاب های اخیر را با حضور مسئولان دستگاه های ذیربط بررسی می کنند.
راهکارهای رونق تولید در سال ۹۸ با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و وزرای اقتصاد و دارایی، صنعت معدن و تجارت، تعاون کار و رفاه اجتماعی و رئیس کل بانک مرکزی در کمیسیون اقتصادی و نشست مشترک کمیسیون صنایع و معادن و کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی بررسی می شود.
بر این اساس؛ راهکارهای رونق تولید با حضور رئیس مجلس و وزرای اقتصاد و دارایی، صنعت معدن و تجارت، تعاون کار و رفاه اجتماعی، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان ملی استاندارد، رئیس جهاد دانشگاهی، معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و اتاقهای ایران، تعاون و اصناف در جلسه روز یکشنبه کمیسیون اقتصادی مجلس به بحث و تبادل نظر گذاشته می شود.
همچنین روز دوشنبه نشست مشترک کمیسیون های ویژه حمایت از تولید ملی و صنایع و معادن به منظور بررسی راهکارهای رونق تولید در سال ۹۸ با حضور رئیس مجلس و وزاری اقتصاد و دارایی، صنعت معدن و تجارت، تعاون کار و رفاه اجتماعی، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان ملی استاندارد، رئیس جهاد دانشگاهی، معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و اتاقهای ایران، تعاون و اصناف برگزار می شود.
به علاوه کمیسیون اقتصادی در جلسه ای دیگر با وزیر اقتصاد و دارایی نیز آخرین وضعیت اقتصادی کشور را بررسی می کند.
پیامدها و خسارات سیلاب های اخیر به بخش کشاورزی و راهکارهای جبران و کاهش تبعات منفی آن با حضور وزیر جهادکشاورزی، رئیس سازمان مدیریت بحران، سازمان حفاظت از محیط زیست و سازمان برنامه و بودجه و در جلسه ای دیگر با حضور وزیر نیرو، رئیس سازمان هواشناسی در کمیسیون کشاورزی نقد و بررسی می شود.
کمیسیون انرژی عملکرد وزارتخانه های نفت و نیرو در سیلاب های اخیر و تبعات و آسیب های ناشی از سیلاب ها بر زیرساخت های صنعت نفت و آب و برق کشور را بررسی می کند و اعضای کمیسیون عمران هم در نشستی با وزیر نیرو و معاونانش علل وقوع و توسعه خسارات و چگونگی مدیریت بحران در سیل اخیر را به بحث و گفتگو می گذارند.
کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز علاوه بر بررسی طرح دوفوریتی تقویت جایگاه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در برابر امریکا پیش نویس طرح های مقابله با اقدامات خصمانه امریکا علیه جمهوری اسلامی ایران را با حضور مسئولان ذیربط تهیه و تدوین خواهد کرد.
کمیسیون صنایع و معادن هم گزارش مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره آخرین اقدامات صورت گرفته طی شش ماه آخر سال ۹۷ پیرامون پیاده سازی دولت الکترونیک را استماع می کند.
همچنین وزرای بهداشت درمان و آموزش پزشکی، تعاون کار و رفاه اجتماعی، به منظور دیدار نوروزی و ارائه گزارش عملکرد سال ۹۷ و برنامه‌ های سال ۹۸ میهمان کمیسیون های آموزش و تحقیقات و بهداشت و درمان خواهند بود و وزاری آموزش و پرورش، صنعت معدن و تجارت و دادگستری هم به منظور پاسخگویی به سوالات تعدادی از نمایندگان به کمیسیون های آموزش، صنایع و معادن و حقوقی و قضایی خانه ملت می روند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)