پخش زنده
امروز: -
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر از وجود 40 تا 50 هزار معتاد متجاهر در کشور خبر دادکه 15 هزار نفر از آنان در تهران هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما سردار اسکندر مومنی در مراسم مبادله تفاهم نامه همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور که در اردوگاه حرفه آموزی و کاردرمانی بخش حسن آباد فشافویه شهرستان ری برگزار شد
افزود : بسیاری از جرایم عمومی در کشور از قتل و جنایت تا سرقت ناشی از جرایم مواد مخدر است.
وی با اشاره به اولویت های ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت:اولویت ستاد جمع آوری، نگهداری، درمان، ساماندهی و بازپروری معتادان متجاهر درکوتاه مدت معتادان متجاهر و خیابانی را تا پایان امسال از سراسر کشور جمعآوری و ساماندهی می کنیم.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: مطالبه همه مسئولان، مردم و افکار عمومی این است که با این پدیده علنی برخورد لازم را داشته باشند.
وی اضافه کرد:موضوع مبارزه با مواد مخدر و ارتباط آن با آسیبهای اجتماعی بر کسی پوشیده نیست و کشور ما در کنار افغانستان قرار دارد که در 20 سال اخیر تولید مواد مخدر در این کشور 50 برابر رشد کرده و از 200 تن به 10 هزار تن رسیده است
وی افزود : حدود 70 درصد زندانیان کشور مرتبط با مواد مخدر هستند و 55 درصد طلاقها ناشی از مواد مخدر است
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: اردوگاه فشافویه هم اکنون حدود هزار و 700 نفر ظرفیت نگهداری معتادین متجاهر دارد که بر اساس تفاهمنامهای که امروز امضا و اجرایی میشود، این ظرفیت به پنج هزار نفر افزایش مییابد.
مراسم مبادله تفاهمنامه همکاری بین سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی و ستاد مبارزه با مواد مخدر امروز با حضور اسکندر مؤمنی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر و اصغر جهانگیر رئیس سازمان زندانها اقدامات تأمینی و تربیتی در اردوگاه حرفهآموزی و کاردرمانی فشافویه برگزار شد.