پخش زنده
امروز: -
جشنواره غذاهای بومی و محلی در سوق برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد؛ رئیس نمایندگی آموزش و پرورش سوق گفت: هدف از اجرای این جشنواره، توجه به غذاهای سالم و سنتی و همچنین پرهیز از غذاهای آماده وفست فودی برای خانوادهها به خصوص نسل جوان است.
داریوش ملک افزود:در این جشنواره غذاهایی نظیر آش دوغ، آش کشک، آش کارده و همچنین نانهای سنتی مانند، برکو، تپو، ترشک، نان کلگ، شل شلی و شیرینیهای محلی به نمایش گذاشته شد.