پخش زنده
امروز: -
بیست و چهارمین دوره مسابقات تکواندو قهرمانی ارتشهای جهان 2018 در 8 وزن و دو گروه مردان و زنان به میزبانی ریودوژانیرو آغاز شد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از ریودوژانیرو، بیست و چهارمین دوره مسابقات قهرمانی ارتشهای جهان 2018 در 8 وزن و دو گروه مردان و زنان از روز پنجشنبه به میزبانی ریودوژانیرو آغاز شده است و به مدت 4 روز ادامه خواهد داشت.
"محمد کاظمی" تکواندوکار وزن 58- کیلوگرم کشورمان موفق شد با غلبه بر همه ی حریفان خود بر سکوی قهرمانی مسابقات ارتشهای جهان بایستد و نشان طلا را از آن خود کند.
در روز نخست این رقابتها مبارزات اوزان 58- و 80- کیلوگرم گروه مردان پیگیری شد که "محمد کاظمی" در وزن 58- کیلوگرم و "عرفان ناظمی" در وزن 80- کیلوگرم به مصاف رقبای خود رفتند.
"محمد کاظمی" نماینده وزن دومی کشورمان در نخستین دیدار به مصاف «کارلوس رودریگوئز» از اکوادور رفت و 20 بر صفر به برتری رسید؛ در ادامه موفق شد «باراک الراشدی» از کویت را 20 بر صفر شکست دهد، سپس رو در روی «الکسی رودنیک» از روسیه قرار گرفت و 17 و بر 6 به برتری رسید تا به فینال راه پیدا کند.
تکواندوکار وزن 58- کیلوگرم در فینال با «یوشوای لیانگ» چینی مبارزه کرد و 31 بر 26 پیروز شد و مدال طلای این دوره از رقابتها را بر گردن آویخت.