• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۵۱۵۰
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی
پیام ناجا؛

بسیج نماد درخشان ولایت مداری

نیروی انتظامی با صدور پیامی در گرامیداشت روز "بسیج مستضعفان" تأکید کرد: امروز فرهنگ و تفکر بسیجی از مرزهای ایران اسلامی فراتر رفته است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما در متن این پیام آمده است:
تفکر بسیجی در اندیشه حضرت امام‌خمینی(ره) که از سال 1342 و طلیعه نهضت اسلامی با طراحی نقشه راه انقلاب، از طریق بسیج روحانیت و حوزه‌های علمیه، هسته‌های مبارز مسلمان و نیز فرزندان خفته در گهواره‌ها، پدید آمده بود با پیروزی انقلاب اسلامی و بر اساس یک ژرف‌اندیشی و آینده‌نگری هوشمندانه از آینده کشور و الزامات و تهدیدات فراروی نظام اسلامی در پنجم آذر ماه 1358 و با صدور فرمان تشکیل"بسیج مستضعفان" در قالب ساختار و سازمانی کارآمد به واقعیتی ملموس تبدیل و به عنوان شجره طیبه‌ای معرفی شد که نه تنها در دوران دفاع مقدس بلکه در دوران سازندگی نیز در همه صحنه ها، حضور داوطلبانه و فعالانه یافت و راه توسعه و پیشرفت کشور را هموار نمود.
امروز فرهنگ و تفکر بسیجی از مرزهای انقلاب و کشور ایران اسلامی فراتر رفته و هم اکنون در رویکرد و رفتار مستضعفان سایر نقاط جهان تبلور یافته است.
آنان با الگو گرفتن از این تفکر ناب برای رفع موانع و چالش‌های موجود در راه دست‌یابی به استقلال و آزادی کشورشان، در مقابل نظام سلطه و استکبار قد برافراشته اند.
حافظه تاریخی ملت ایران شهادت می‌دهد عبور موفق انقلاب و نظام از چالش‌ها، بحران‌ها و فتنه‌های طراحی شده توسط جبهه دشمنان داخلی و خارجی از جمله آنچه در جنگ تحمیلی هشت ساله و فتنه انگیزی های گوناگون بر کشور گذشت؛ مرهون هوشمندی، بصیرت و فداکاری‌های کم نظیر آحاد مدافعان انقلاب و میهن اسلامی به ویژه بسیجیان دریادل تحت رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری و فرماندهی معزز کل قوا (مدظله العالی) بوده است.
کارکردها و پیامدهای وجودی بسیج در سطوح ملی، منطقه‌ای و جهانی، این نهاد مردمی را پیشتاز جریان‌سازی‌های دفاع از انقلاب قرار داده است که با بصیرت در موقعیت شناسی، زمان‌شناسی، دشمن‌شناسی و حضور بموقع در صحنه‌های نیاز کشور توانسته است، فلسفه وجودی و نقش خود را در زمره ضروریات انقلاب تحکیم بخشد و در زمانی که تاکتیک های جنگ آفرینی دشمنان تغییر یافته و جنگ سخت جای خود را به جنگ نرم سپرده است، سازمان بسیج مستضعفان با هوشمندی و درایت، رویکرد مناسبی از ستاد تا صف را متناسب با وضعیت جدید به وجود آورد، همچنان که درخشش نخبگان بسیجی در عرصه های جهانی نیز مهر تأیید دیگری بر اثرگذاری، محبوبیت و اقتدار بسیج در صحنه های مختلف اجتماعی، سیاسی، علمی و جهادی است.
در این پیام، بسیج مظهر نیروی واکنش سریع، کارآمد و سرنوشت‌ساز ملت ایران برای مقابله با چالش‌ها و تهدیدات فراروی انقلاب و میهن اسلامی معرفی شده بویژه در این مقطع زمانی که دشمن حربه تحریم اقصادی، فشار روانی، التهاب آفرینی و تزریق یاس و ناامیدی را در دستور کار خود قرار داده است.
5 آذر ماه و روز بسیج؛ یادمان استقامت در دفاع از اصول و مبانی اسلام ناب محمدی (ص) و پاسداری از خون شهیدانی است که جان خویش را در مکتب بسیج و مجاهدت، خالصانه فدا نمودند.
نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با تبریک ماه ربیع الاول و فرا رسیدن روز بسیج به تمامی بسیجیان ولایت مدار، یاد وخاطره شهیدان گلگون کفن بسیجی را گرامی داشته و تأکید دارد؛ سبزپوشان ناجا به تاسی از فرهنگ بسیج و با سرلوحه قراردادن آرمان های امام عظیم الشان (رضوان الله تعالی علیه) و فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) برای پاسداری از ارزش ها و کیان نظام جمهوری اسلامی ایران و خدمت به مردم بصیر و ولایتمدار با عزمی جزم همچون گذشته از هیچ کوششی فروگذار نخواهند کرد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غبارروبی و عطرافشانی مزار مطهر شهدا در قم
فاطمه سعادتی به یک‌چهارم نهایی رسید
نمایندگان اقوام و مذاهب ایران در ژنو: تنوع فرهنگی کشور سرمایه وحدت ملی است
قهرمانی دو وزنه بردار ایرانی در روز نخست جام فجر
تاکید رئیس رسانه ملی بر بازآفرینی هنرمندانه تاریخ مبارزات اسلامی ملت ایران
برگزاری مراسم سالگرد ارتحال آیت الله سعادت پرور در قم
سومین دوره جشنواره منطقه‌ای هه لپه رکی امروز و فردا به میزبانی مهاباد
تصادف در محور ساحلی جفرود یک کشته بر جای گذاشت
قهرمان دو وزنه بردار ایران در روز نخست جام فجر
خبر‌هایی از توزیع جهیزیه بین نوعروسان نیازمند ایوانکی
آوار سوله های غیرمجاز در منطقه ی فرون آباد پاکدشت
آغاز طرح لرزه نگاری در کهگیلویه و بویراحمد
اعزام دانش آموزان یاسوجی به مناطق عملیاتی جنوب کشور.
کشف سه هزار قرص روانگردان در خرم آباد
رقابت بسیجیان قرآنی در بویراحمد
واکنش ونزوئلا به تعلیق پرواز‌های شرکت‌های هواپیمایی
نشست بزرگان و معتمدان استان با استاندار
برداشت انواع سبزیجات از زمین‌های کشاورزی گچساران
بهمنیار به مرحله یک چهارم نهایی رسید
بهره برداری از طرح‌های محرومیت‌زدایی بسیج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)