پخش زنده
امروز: -
هرگونه اعلام نرخ خرید و فروش ارز ازجانب اشخاص حقیقی و حقوقی، به جز صرافیهای موضوع «مقررات ناظر بر عملیات ارزی صرافیها» وفق ماده ۱۴ آن ممنوع است.
به گزارش خبرگزاري صداو سيما از روابط عمومي بانک مرکزي، مدير اداره صادرات اين بانک درخصوص شرايط مجاز بودن صرافي ها به خريد و فروش ارز گفت: صرافيهاي مجاز مطابق با ماده 5 «مقررات ناظر بر عمليات ارزي صرافيها» در صورتي مجاز به خريد و فروش ارز هستند که قبلاً نسبت به اعلام همزمان نرخ خريد و فروش ارز در محل استقرار صرافي و يا تارنماي خود اقدام کنند.
صمد کريمي با بيان اينکه هرگونه اعلام نرخ خريد و فروش ارز ازجانب اشخاص حقيقي و حقوقي، جز صرافيهاي موضوع مقررات مزبور وفق ماده 14 آن ممنوع است، اظهار کرد: از اينرو صرافيهاي مجاز ميبايد نسبت به درج نرخهاي خريد و فروش و انجام معاملات ارزي بر مبناي آن متناسب با شرايط بازار اقدام کنند.
اين مقام مسئول بانک مرکزي در پايان با توضيح اين مطلب که درج نرخ خريد و فروش اسعار مورد معامله در بازار آزاد کشور ازجانب اشخاص حقيقي و حقوقي که در بالا به آنها اشاره شده است، بر مبناي نرخهاي ميانگين وزني مندرج در پايگاه اينترنتي WWW.sanarate.ir بلامانع است، افزود: همچنين اين اشخاص به هيچ عنوان مجاز به درج نرخهاي ارز دلّالان و بازارسازان غيررسمي ارز نبوده و با متخلفين مطابق با ماده "15" مقررات مورد اشاره برخورد خواهد شد.