پخش زنده
امروز: -
مدیرکل امور پشتیبانی دام مازندران از ورود نخستین محموله 11 تنی تخم مرغ به این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، ابراهیمی گفت: با هدف تنظیم بازار فرآورده های دامی، شرکت پشتیبانی امور دام به دلیل افزایش قیمت تخم مرغ اقدام به واردات این محصول در بازار کرده که نخستین محموله تخم مرغ به میزان 11 تن وارد این استان شد.
مدیرکل امور پشتیبانی دام مازندران افزود: بر اساس هماهنگی های بعمل آمده با سازمان جهاد کشاورزی تخم مرغ ها در مرحله نخست در فروشگاه های زنجیره ای رفاه، فرهنگیان، کارکنان دولت، اتکا و کوروش امروز و فردا آغاز می شود.
ابراهیمی با بیا اینکه بخشی از این تخم مرغ ها با همکاری شرکت های تعاونی مصرف کارکنان در بخش از دستگاه های اجرایی مازندران توزع خواهد شد گفت: قیمت هر شانه تخم مرغ برای عرضه به عاملان فروش 11 هزار و 600 تومان و برای مصرف کننده 12 هزار و 600 تومان است. همچنین این روند تا پایان امسال ادامه دارد.