• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۹۵۶۵۴
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۰
اجتماعی

تجربه ۹۰ ساله و فعالیت‎های هلال احمر ایران، الهام‎بخش است

سرپرست جمعیت هلال احمر کشور افغانستان و هیئت همراه، از سازمان جوانان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر،
سرپرست جمعیت هلال احمر افغانستان در بازدید از سازمان جوانان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، فعالیت‎های این جمعیت را برای کشور متبوع خود، الهام‎بخش دانست.
دکتر میرویس اکرم افزود: تجربه ۹۰ ساله هلال احمر ایران را من در سفر به تهران مشاهده کردم و تمایل دارم که همکاری‎های متقابل گسترش یابند.
وی به حضور ۳۰ هزار داوطلب در جمعیت هلال احمر افغانستان اشاره و اظهار کرد: آگاهی‎بخشی، نقش بسیار مهمی در کاهش مشکلات و رفع آنها دارد و ما فواید آن را در کشور خود مشاهده کردیم.
سرپرست جمعیت هلال احمر افغانستان افزود: شرایط داخلی این کشور، باعث شده تا ما تجارب بسیار خوبی در برخی از حوزه‎ها کسب کنیم و در صورت لزوم، آمادگی انتقال آنها را داریم.
دکتر اکرم توزیع مواد غذایی، تبادل اجساد، کمپین واکسیناسیون، اهدای خون، ارائه آموزش‎های کمک‎های اولیه و برنامه‎های پیشگیری از اعتیاد را بخش‎های از برنامه‎های جمعیت هلال احمر افغانستان برشمرد.
به گفته وی، در افغانستان زبان‎ها، اقوام و مذاهب مختلف حضور دارند و جمعیت هلال احمر بر توسعه فعالیت‎های خود در این کشور، اصل بی‎طرفی را در برنامه‎های خود رعایت می‎کند.
سرپرست جمعیت هلال احمر افغانستان، بازدیدهای خود از جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران را مفید ارزیابی و بر لزوم اجرایی‎شدن تفاهم‎نامه‎های طرفین، تاکید کرد.

آماده انتقال تجارب به کشورهای همسایه هستیم

معاون دانشجویی و جوانان سازمان جوانان جمعیت هلال احمر ایران در این بازدید گفت: جامعه هدف این سازمان از پنج تا ۲۹ سالگی است که در این معاونت، افراد ۱۸ تا ۲۹ سال در قالب کانون های دانشجویی، جوانان، روستایی و طلاب سازماندهی می شوند.
علی گنج‎کریمی افزود: سازمان جوانان علاوه بر مساعدت در امر آموزش امداد و نجات و کمک های اولیه و فعالیت‎های بشردوستانه، در موضوع هایی همچون پیشگیری از آسیب‎های اجتماعی، اشتغال جوانان، مسایل زیست محیطی و کمک به نیازمندان درقالب کاروان‎های نیکوکاری نیز فعالیت می‎کند.
وی خاطرنشان کرد: معاونت دانشجویی و جوانان جمعیت هلال احمر در قالب ۱۲۰۰ کانون دانشجویی، ۸۰۰ کانون آزاد جوانان و ۳۰۰ کانون طلاب، برنامه‎های خود را با مشارکت اعضاء در سطح کشور، اجرا می‎کند.
این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر ایران، از سازماندهی تیم‎های حمایت روانی از حادثه‎دیدگان (سحر) در سازمان جوانان خبر داد و اظهار کرد: این تیم‎ها که اعضای آن اغلب اعضای فعال کانون های مختلف به ویژه دانشجویان مددکاری اجتماعی هستند، با برنامه‎های همچون بازی و سرگرمی، نقاشی، قصه‎گویی و مشاوره‎های روانی، کودکان، زنان و و سالخوردگان را مورد حمایت روانی قرار می‎دهند.
گنج‎کریمی تاکید کرد: سازمان جوانان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران تجربیات بسیار خوبی دارد که در صورت تقاضا می‎تواند آنها را به کشورهای همسایه منتقل کند.

آموزش صحیح، لازمه تربیت آگاهانه است

مشاور آموزش و پژوهش سازمان جوانان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران نیز در این بازدید گفت: این سازمان در راستای اهداف ذاتی خود، با نهاد‎های مختلف همچون بهزیستی و آموزش و پرورش، تفاهم‎‎نامه همکاری امضاء کرده است.
کبری محمدی افزود: طبق این تفاهم‎نامه‎ها ۳ هزار و ۵۰۰ مهدکودک و و پیش‎دبستانی در رده‎های سنی پنج تا هفت سال، آموزش‎های لازم را در حوزه‎های مختلف امدادی و بشردوستی فرا می‎گیرند.
وی تمرین مهربانی و جشنواره آشتی آشتی را بخشی از برنامه‎های سازمان جوانان جمعیت هلال احمر ایران برشمرد و خاطرنشان کرد: در حوزه دانش‎آموزی نیز ۸ هزار کانون در مدارس سراسر کشور فعال هستند و در طرح ملی دادرس (دانش‎آموز آماده در شرایط سخت) همکاری می‎کنند.
مشاور رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در ادامه، آموزش صحیح را لازمه تربیت آگاهانه دانست و اظهار کرد: طرح ملی پیمان با هدف پیشگیری از اعتیاد، مسابقات گفت‎وگوی بشردوستی و المپیاد آماده آزمون مهارت‎های امدادی دانش‎‎آموزی، دیگر برنامه‎های این سازمان برای تربیت نسلی بانشاط و امیدوار هستند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
آسفالت ریزی جاده‌های روستایی ورزقان و خاروانا
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
ادامه ناامنی دختران و زنان انگلیسی در معابر عمومی
تجلیل از سربازان در سپاه خوی
نامه بیش از ۲۰۰ چهره برجسته به منظور آزادی رهبر فلسطینی
ادامه روند کاهش دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)