• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۵۳۷۴۱
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۷
اجتماعی

مدارس بنیاد برکت در برابر زلزله مقاوم است

بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) مدارسی ساخته است که با زلزله‌ شدید هم تخریب نشده و آسیبی ندیده‌ که حاکی از استحکام و ساختن اصولی آن‌هاست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ رئیس دفتر مقام معظم رهبری با بیان این‌ مطلب گفت : توسعه «مدرسه» اساس کار است و اگر صد بار هم ادعای استقلال کنیم اما دست‌مان در حوزه‌ علم‌ و دانش به سمت دشمن دراز شود ، شدنی نیست، باید این جریان برعکس شود و آن‌ها به ما نیاز پیدا کنند.
وی افزود : مدرسه‌ای نیاز است که مراتب علمی را می‌آموزد باید در کنارش اخلاق را هم تعلیم دهد و در آینده فردی بااخلاق و دانشمند تحویل جامعه دهد.
حجت الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی در جشن افتتاح هزارمین مدرسه‌ی برکت که در نمایشگاه دایمی دستاوردهای اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برگزار شد، با بیان این‌که شهدا حق بزرگی بر گردن همه‌ ما دارند و نام‌گذاری هزارمین مدرسه‌ برکت به نام شهیدان جوزدانی، اتفاق مبارکی است، اظهار کرد: شهدا برای سرپا ماندن نظام خون داده‌اند و باید برای گرامیداشت آن‌ها تلاش بیش‌تری
کنیم.
وی افزود: امیدوارم اعمال خیرخواهانه و خدمات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ذخیره‌ آخرت آن‌ها قرار بگیرد.
رییس دفتر مقام معظم رهبری افزود: بنیان فکری افراد در مدارس تشکیل می‌شود و معلم نقش اساسی در تربیت دانش‌آموز دارد. اولین معلم خداست و معلمی رسالت کوچکی نیست و خداوند در قرآن خودش را رحمان معرفی می‌کند.
وی با بیان این‌که خداوند به وسیله‌ قلم به انسان آن‌چه را که نمی‌داند تعلیم داده است ، گفت: تنها گروهی که از خدا می‌ترسند و حساب می‌برند علما هستند. خداوند تمام اسما را به آدم یاد داده است که در تفسیر آن گفته‌اند یعنی همه‌‌ آن‌چه در آسمان و زمین است.

علم بدون اخلاق بلای جان بشریت است

محمدی گلپایگانی ادامه داد: همه‌ ملائکه به جز ابلیس به انسان سجده کردند. وقتی خداوند به ابلیس خطاب کرد که بیرون برود و رانده‌ درگاه خداوند شد، شیطان قسم خورد که تمام فرزندان آدم را گمراه می‌کند و فقط بندگان مخلص می‌مانند و خداوند فرمود نمی‌توانی بر بندگان ما تسلط پیدا کنی. ان شاءالله همه جزو همین گروه باشیم.
وی با بیان این‌که این مدارس برپا شده و امروز روز علم و دانش است ، اظهار کرد : عمده بدبختی نسل کنونی این است که علم و تکنولوژی در خدمت توحش، بربریت و شهوت‌رانی قرار گرفته است. وقتی یک بمب اتم می‌اندازند و درجا 150 هزار نفر نابود می‌شوند، ریشه‌ آن همین علم و دانش است. امروز در یمن که از فقیرترین کشورهای دنیاست، روزی نیست که رژیم سعودی آن‌جا را بمباران نکند. چند روز پیش مجلس عروسی و شادی را بمباران کردند و 14 زن شهید شدند.
رییس دفتر مقام معظم رهبری افزود : هواپیمای اف 16 ساخت آمریکا و اسراییل آن‌جا را بمباران کرده و در واقع تکنولوژی و علم در خدمت درآمده و بلای جان بشریت شده است. امروز وضع عجیبی در دنیا حاکم است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی تأکید کرد: مدرسه‌ای نیاز است که مراتب علمی را می‌آموزد باید در کنارش اخلاق را هم تعلیم دهد و در آینده فردی بااخلاق و دانشمند تحویل جامعه شود.
وی با طرح این سؤال که فضای مجازی دارد با دنیا چه می‌کند؟ گفت: فرد در خانه و اتاق خلوت نشسته و زشت ترین مناظر را تماشا می‌کند. همین علم است که دارد خانواده‌ها را از هم می‌پاشاند. چه‌قدر باید آمار طلاق بالا برود؟ چه‌قدر افراد متدین و خوب که در اثر تبلیغات مسموم زندگی‌شان از بین رفته است.
رییس دفتر مقام معظم رهبری ضمن ابراز امیدواری برای ادامه‌ این عمل خداپسندانه‌ مدرسه‌سازی اظهار کرد: کشور ما امکانات بسیاری دارد و فقط منتظر مرد عمل هستیم و امیدواریم در آینده‌ نه چندان دور با هدایت مقام معظم رهبری به پیشرفت دست پیدا کنیم و 100 سال دیگر تابلوی بنیاد برکت بزرگ‌تر شود و شما مصداق کلمه طیبه و شجره طیبه باشید که آفت به آن نمی‌رسد و شاخ و برگش همه را فراگرفته است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) و وداع با شهدای گمنام در شهرکرد
۵۷ هزار تن نهاده دامی در آذربایجان‌غربی توزیع شد
آغاز آیین تشییع ۷ شهید گمنام در رشت همزمان با سالروز شهادت بانوی آب وآیینه
کودکان و نوجوانان و شعر‌های فاطمی
افتتاح مرکز آزمایشگاهی،سونوگرافی و رادیولوژی درمانگاه بسیجیان آزادشهر
بسیج همواره در میدان عمل و خدمت حضور دارد
صادق زاده به نشان برنز رسید
برپایی آئین عزاداری در شهر‌های مختلف استان
پیام تسلیت رئیس رسانه ملی در پی درگذشت هادی مرزبان
دادگاه‌های شبیه ساز تمرینی برای اجرای عدالت در آینده برای دانشجویان
نظام به برکت بسیج بسیاری از بحران‌ها را سپری کرده است
هوای تهران ناسالم برای همه
 کارگروه‌های تخصصی در شورای اطلاع‌رسانی کرمانشاه تشکیل می‌شود
شبنم یاری به مرحله رده بندی تکواندو راه یافت
۱۱ مصدوم و یک کشته در پی تصادف جاده‌ای استان
پیکر مطهر هفت شهید گمنام امروز در کرمانشاه تشییع می شوند
وجود ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار ماینر غیرمجاز در شبکه برق
میزبانی صداوسیمای مازندران از پیکر مطهر شهید گمنام
محبت و ارادت و عشق به اهل بیت (س) در یک کتاب
هشت فرزنده ثمره ازدواج یک زوج جوان درچه ای
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
ایست به اتلاف انرژی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)