• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۸۰۹۸۶
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۴
اقتصادی » اقتصاد کلان

۶۰۰ متغیر و محدودیت در فضای کسب و کار کشور وجود دارد

کارشناس اقتصادی، رونق کسب و کار را از مهمترین اولویت‌های کاری دولت دوازدهم در عرصه اقتصادی برشمرد و گفت: دستکم ۶۰۰ متغییر و محدودیت در فضای کسب و کار کشور وجود دارد.

 600 متغیر و محدودیت در فضای کسب و کار کشور وجود داردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ حیدر مستخدمین حسینی افزود: برنامه ریزی و سیاست گذاری تیم اقتصادی دولت باید به نحوی باشد که در کوتاه ترین زمان گره های فضای کسب و کار مملکت را باز کند.
وی با بیان اینکه تولید و اشتغال از مباحث جدی امروز کشور است، اظهار داشت : لازمه تحقق پذیری مولفه های مورد نظر بهبود بخشی به فضای کسب و کار در جامعه است.
این کارشناس اقتصادی اصلاح ساختار نظام بانکی را دومین اولویت کاری مهم دولت جدید دانست و گفت: دولت وعده بازنگری و اصلاح ساختار نظام بانکی کشور را داده ولی تاکنون حرکت خاصی در این حوزه صورت نگرفته است.
وی سومین اولویت کاری دولت دوازدهم را تغییر کوتاه مدت سیاست ها برشمرد و افزود: حرکتی که بانک مرکزی در هفته گذشته انجام داد (ابلاغ بخشنامه هشت بندی الزامات سود بانکی) مقدمه خوبی برای اصلاح سیاست های پولی کشور بود.
مستخدمین حسینی یادآور شد : رفع موانع تولید، ایجاد اشتغال، مهار تورم و رکود از جمله مطالبات اقتصادی مردم از رئیس جمهور دوازدهم است و امید می رود دولت به ویژه تیم اقتصادی با برنامه ریزی مناسب و تلاش جهادی بتواند پاسخ های مثبتی به مطالبات بحق ملت دهد.

تاکید بر رویکرد بهره وری در افزایش کارآمدی اقتصادی دولت


رییس اندیشگاه توسعه منطقه ای فناوران ضمن تاکید بر رویکرد جدید به کارآمدی اقتصادی دولت گفت: مشکل کشور امروز فقدان منابع نیست بلکه بهره وری در منابع است.
روح الله ایزدخواه در برنامه «رهیافت» رادیو اقتصاد افزود: دولت کارآمد اقتصادی نیاز اصلی امروز کشور است چرا که دستیابی به توسعه پایدار با اتکا به چنین دولتی شدنی است.
وی اظهارداشت: شاخص کارآمدی دولت در مواردی چون درآمد و ثروت بالا، وجود سازمان های متعدد اقتصادی، انبوه شوراهای عالی، وزارتخانه ها، افتتاح حجم پروژه ها، تعداد اشتغال، میزان صادرات، تولید و غیره خلاصه نمی شود بلکه موضوعی فراتر است.
رییس اندیشگاه توسعه منطقه ای فناوران با اشاره به اینکه اقتصاد مانند هر پدیده دیگری دارای دو سطح روبنایی و زیربنایی است، گفت: شاخص ها و متغیرهای که در فضای اقتصادی امروز کشور مانند حجم اشتغال، میزان صادرات، تولید و غیره عرف شده در حقیقت سطحی ترین و رو بنایی ترین سطح اقتصاد است.
وی افزود: شایسته نیست دولت بعد از 60 تا 70 سال برنامه ریزی توسعه اقتصادی در کشور همچنان در سطح روبنایی متوقف شود و به حوزه زیربنایی در اقتصادی ورود پیدا نکند.
ایزدخواه اظهار داشت : وقتی یک بحران اقتصادی در کشوررخ می دهد از موقع تشخیص تا رفع بحران نباید مشمول زمان طولانی شود.
وی گفت: برای مثال کره جنوبی در دهه 90 دچار بحران مالی شدید شد دولتمردان این کشور با تشخیص درست و تدابیر اصولی موفق شدند در مدت دو سال این بحران مالی فلج کننده را مهار و ساماندهی کنند.
رئیس اندیشگاه توسعه منطقه ای فناوران افزود: قدرت تشخیص، سیاست گذاری و اقدام برای رفع چالش های اقتصادی در مملکت باید به نحوی باشد که بتوان در مدت زمان کوتاهی بر مشکلات جامعه چیره شد.
وی تصریح کرد: اگر فاصله بین تشخیص تا رفع یک بحران اقتصادی در هر کشوری کوتاه بود بیانگر این است که جوامع مورد نظر از وجود یک دولت کارآمد اقتصادی بهره مند و در غیر این صورت با یک دولت ناکارآمد مواجه هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آئین قدردانی از نام‌آوران فرهنگی و هنری سیستان و بلوچستان
چهار نماینده ایران رقبای خود را شناختند
بررسی مشکلات تعاونی های مسکن مردم قروه
تساوی ذوب آهن مقابل چادر ملوی اردکان
پیگیری حقوقی جنایات دشمن صهیونی وآمریکا در جنگ ۱۲ روزه
پیام تبریک وزیر ورزش به ثریا آقایی پس از عضویت در کمیسیون ورزشکاران کمیته بین‌المللی المپیک
مراسم تکریم مادران و همسران شهدا در خرمشهر
نشست فعالان سیاسی کهگیلویه و بویراحمد با رئیس جمهور
واژگونی مرگبار خودرو در جاده سراوان-رشت
خیبر خرم آباد و شمس آذر قزوین به تساوی رضایت دادند
رونمایی از پلاک‌های هوشمند در چشمه‌شیرین شهرستان بدره
تجلیل از مادران و همسران شهدا در بندرعباس
انفجار در منزل مسکونی سبزوار با دو مصدوم
بازگشت کاروان دانش آموزان کیش از مناطق عملیاتی جنوب غرب
با دستور رئیس حوزه قضایی جازموریان، مطب متخلف پلمب شد
راه اندازی اولین پلتفرم همسان‌گزینی با الگوی روان‌شناختی
اجرای طرح سما کارت در سمنان
زن امروز جامعه ایران پویا و به دنبال کسب مدارج بالاست
موگرینی استعفا کرد
راه اندازی کارگاه تولید دوچرخه و کفش در زندان بم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
طرح بزرگ دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه شکست خورد
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)