• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۴۴۱۹۱
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵
بین الملل » تحلیلی
رخدادهای فلسطین اشغالی؛

هدف از سفر ترامپ نابودی مسئله فلسطین است

جبهه خلق برای آزادی فلسطین :هدف آمریکا این است که مسئله فلسطین را به کلی به حاشیه برانند و اسرائیل را به دوست تبدیل کنند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، مسئول روابط سیاسی جبهه خلق برای آزادی فلسطین با اشاره به سفر ترامپ به منطقه گفت آمریکا با مشکلات واقعی و بحران های زیادی روبروست که همه کارشناسان و نویسندگان آمریکایی نیز به این مسئله اذعان دارند.
 به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، ماهر الطاهر در گفتگویی با این شبکه درباره سفر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به عربستان سعودی و در پاسخ به این سوال که آیا ائتلاف آمریکا و عربستان به نفع فلسطینیان است؟ گفت: کاملا روشن است که اوضاع اعراب وارد مرحله بسیار عجیب و غریبی شده است. بیراهه های زیادی پیش روی آنها قرار دارد. در این مرحله همه مفاهیم و حقایق وارونه می شود. دشمن اصلی ملت فلسطین و همه ملت های عربی در جایگاه  دوست قرار می گیرد و از سوی دیگر دوست؛ دشمن جلوه داده می شود. در نتیجه وارد مرحله بسیار مهم و خطرناکی شده ایم. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر 
وی در ادامه با اشاره به اولین سفر ترامپ به منطقه گفت: آمریکا با مشکلات واقعی و بحران های زیادی روبروست که همه کارشناسان و نویسندگان آمریکایی نیز به این مسئله اذعان دارند. آنها می گویند جایگاه آمریکا تنزل کرده است و در مقابل جایگاه روسیه و چین تقویت شده است. ترامپ پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری با مشکلات داخلی زیادی روبروست به این ترتیب وی در این سفر می خواهد با غارت اموال اعراب و بخصوص عربستان سعودی و دیگر کشورهای حوزه خلیج فارس، مشکلات داخلی کشورش را حل کند. وی به قراردادهای تسلیحاتی و غیرتسلیحاتی به ارزش 480 میلیارد دلار دست پیدا کرد تا برای آمریکایی ها شغل ایجاد کند و مشکل آمریکا را حل کند. 
وی همچنین می خواهد از فرصت طلایی که جنگ های داخلی در کشورهای عربی و از هم گسیختگی این کشورها به وجود آورده است برای نابود کردن مسئله فلسطین استفاده کند. در نتیجه از راه حل های منطقه ای و دیدارهای عربی با حضور برخی کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی سخن می گویند تا فلسطینیان را تحت فشار قرار دهند و کشورهای عربی را وادار به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی کنند تا حقوق فلسطینیان را پایمال کنند. آنها می خواهند به محور مقاومت و همه آنهایی که در برابر اسرائیل مقاومت می کنند و به آنهایی که مثل حزب الله و مقاومت فلسطین با اسرائیل مبارزه کرده اند و همچنین حامیان ملت فلسطین ضربه بزنند و آنها را محاصره و مجازات کنند. بر همین اساس ایران را تحت فشار قرار می دهند و حزب الله لبنان و حماس و دیگر گروه های فلسطینی را به تروریسم متهم می کنند و تروریسم واقعی را که در رژیم صهیونیستی متجلی می شود، نادیده می گیرند. هدف آنها این است که مسئله فلسطین را به کلی به حاشیه برانند و اسرائیل را به دوست تبدیل کنند، در نتیجه با اوضاع خطرناکی روبرو هستیم. یکی دیگر از اهداف ترامپ دامن زدن به جنگ های طایفه ای و شعله ور کردن این جنگ ها و همچنین جنگ های مذهبی در منطقه است تا منطقه ما را به نفع اسرائیل، ویران تر کند. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)