• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۲۶۷۲۴
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۸
بین الملل » تحلیلی
سفر ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی:

رژیم اسرائیل مانع اصلی‌ ایجاد منطقه عاری از سلاح هسته‌ای

نماینده کشورمان از کنفرانس بازنگری ان پی تی خواست موضوع ایجاد خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای را با اولویت مورد توجه قرار دهد.

رژیم اسرائیل اصلی‌ترین مانع ایجاد منطقه عاری از سلاح های هسته‌ایبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از وین؛ سفیر و نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی در نشست کمیته مقدماتی کنفرانس بازنگری معاهده عدم گسترش سلاح های هسته ای (ان پی تی) گفت: رژیم اسرائیل با حمایت کورکورانه آمریکا اصلی‌ترین مانع ایجاد منطقه عاری از سلاح‌های هسته ای در خاورمیانه است و تنها راه فشار مستمر جامعه بین المللی برای پیوستن این رژیم به ان پی تی، انهدام سلاح های هسته ای و نظارت بر تاسیسات هسته ای آن است.
رضا نجفی ضمن تاکید بر ضرورت امحای کامل سلاح های هسته ای و ایجاد مناطق عاری از اینگونه سلاح ها در جهان گفت: این موضوع بویژه در منطقه خاورمیانه که سلاح های هسته ای رژیم اسرائیل مایه نگرانی و تهدیدی جدی علیه صلح و امنیت منطقه ای و بین المللی بشمار می رود از اهمیتی خاص برخوردار است.
وی همچنین با اشاره به قطعنامه های متعدد مجمع عمومی سازمان ملل و کنفرانس بازنگری ان پی تی در این زمینه، عدم اجرای این مصوبات و تحقق منطقه عاری از سلاح های هسته ای در خاورمیانه را نتیجه مخالفت لجوجانه رژیم اسرائیل و حمایت کورکورانه دولت آمریکا از این رژیم دانست و تصریح کرد: در صورت ایجاد منطقه عاری از سلاح های هسته ای، رژیم اسرائیل چاره ای جز پیوستن به ان پی تی و انهدام سلاح های هسته ای خود نخواهد داشت و بدین ترتیب اصلی ترین ابزار خود برای باج خواهی، تجاوزگری، سرکوب گری و ادامه سیاست های توسعه طلبانه خود در منطقه را از دست خواهد داد. 
نجفی ضمن اشاره به شکست کنفرانس بازنگری انی پی تی در سال 2015 میلادی بدلیل عدم توافق درخصوص موضوع خاورمیانه در نتیجه حمایت آمریکا و دو کشور دیگر از رژیم اسرائیل، تنها راه ایجاد منطقه عاری از سلاح های هسته ای در منطقه خاورمیانه را اعمال فشار جامعه بین المللی علیه این رژیم برای وادار ساختن آن به پیوستن سریع و بی قید و شرط به ان پی تی بعنوان عضو فاقد سلاح های هسته ای و قرار گرفتن همه تاسیسات هسته ای این رژیم تحت نظارت کامل پادمان های آژانس بین المللی انرژی اتمی دانست. 
وی همچنین ضمن اشاره به ابتکار اولیه و حمایت کشورمان از ایجاد منطقه عاری از سلاح های هسته ای در خاورمیانه افزود: عضویت جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از معاهدات و کنوانسیون های بین المللی مربوط به خلع سلاح و عدم اشاعه و همکاری مستمر کشورمان با آژانس بین المللی انرژی اتمی در زمینه برنامه صلح آمیز هسته ای نشان دهنده تعهد کامل جمهوری اسلامی ایران به موضوع خلع سلاح هسته ای و عدم اشاعه و همچنین تحقق منطقه عاری از سلاح های هسته ای در خاورمیانه است.
نماینده دائم کشورمان از کنفرانس بازنگری ان پی تی خواست موضوع ایجاد خاورمیانه عاری از سلاح های هسته ای را با اولویت مورد توجه قرار دهد و در زمینه اقدامات عینی برای اجرای سریع مصوبات قبلی در این زمینه توافق کند. 
نخستین نشست کمیته مقدماتی کنفرانس بازنگری ان پی تی که از هفته گذشته آغاز شده است تا روز جمعه این هفته به کار خود ادامه خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)