با ادامه پیروزی های ارتش و نیروهای مردمی سوریه؛
ناکامی دستگاههای اطلاعاتی رژیمصهیونیستی در ارزیابی تحولات سوریه
موفقیت های ارتش سوریه در صحنه میدانی، ناکامی دستگاه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و مقامات بلندپایه این رژیم را نشان می دهد.
به گزارش خبرنگار سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون المیادین، با گذشت پنج سال از جنگ ضد سوریه، تحولات اخیر ناکامی دستگاه های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در پیش بینی روند اوضاع در سوریه را ثابت می کند.
به طور کلی روند تحولات فزاینده در صحنه سوریه به ویژه نبردها در شهر حلب، بار دیگر در اسرائیل، مسئله ناکامی ارزیابی های دستگاه های اطلاعاتی این رژیم را برای پیش بینی اوضاع سوریه مطرح کرده است. ناظران در اسرائیل می گویند موفقیت های ارتش سوریه در صحنه میدانی، اشتباه دستگاه اطلاعاتی اسرائیل و مقامات بلندپایه این رژیم را نشان می دهد که پیش بینی کرده بودند بشار اسد رئیس جمهور سوریه به سرعت سرنگون شود.
تحلیلگران اسرائیلی می گویند شکست ارزیابی های اسرائیل در مورد اوضاع سوریه، اشتباه راهبردی است. زیرا بر اساس این ارزیابی ها، پیش بینی هایی درباره تحولات منطقه صورت گرفت.
به گفته تحلیلگران اسرائیل پس گرفتن بیشتر مناطق حلب و تاثیرات راهبردی و روانی این مسئله، نشان می دهد بشار اسد رئیس جمهور سوریه همچنان با قدرت به کار خود ادامه می دهد.
حازی سیمانتوف خبرنگار امور عربی کانال دهم تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: «همه سران عرب چه حسنی مبارک و چه رئیس جمهور اسبق تونس مانند دومینو یکی پس از دیگری سقوط کردند، اما بشار اسد که همه می گفتند روزهای او معدود است، همچنان در قدرت است. وی همچنان در کاخ ریاست جمهوری سوریه در دمشق است و به زودی نه تنها همه سوریه را مانند گذشته در دست خواهد گرفت، بلکه یک رئیس جمهور قانونی هم خواهد شد،.»
بر اساس این گزارش، واقعیت تحولات در سوریه، به افسران اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در پنج سال گذشته آموخت که سر به زیر باشند و درک کنند که هیچ ویژگی خاصی در ارزیابی تحولات بزرگ در منطقه ندارند.