مسئول حزبالله: عملیات ارتش لبنان دراطراف عرسال شجاعانه بود
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما رئیس هیئت شرعی حزب الله لبنان عملیات نیروهای ارتش این کشور در اطراف شهر عرسال را برای بازداشت اعضای یک گروه تروریستی وابسته به گروه تکفیری صهیونیستی داعش شجاعانه توصیف کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المنار، شیخ محمد یزبک با درود فرستادن به قهرمانان ارتش لبنان در عملیات شجاعانه شان در عرسال، در مصاحبه با این شبکه گفت: این عملیات ثابت کرد حمایت از کشور با مثلث ارتش، مردم و مقاومت امکان پذیر است و مردم لبنان از حضور ارتش و مقاومت در این منطقه حمایت می کنند.
یزبک افزود: این عملیات تاریخی، قهرمان بودن ارتش لبنان را ثابت می کند. ما خواهان حمایت بیش از پیش از ارتش لبنان هستیم. ما به همه کسانی که در این عملیات مشارکت داشتند، درود می فرستیم.
وی خاطر نشان کرد: امیدواریم این عملیات زمینه ساز آزادی سربازان لبنانی باشد که حدود دو سال پیش در این منطقه ربوده شدند. امیدواری ما آن است که با این عملیات، شرایط این سربازان لبنانی مشخص شود. امیدواریم گشایشی در این باره پیدا شود.