• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۹۱۳۱۲
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۱
ورزشی » فوتبال و فوتسال
به شرایط ایده آل بدنی رسیده ایم؛

منصوریان : با اینکه دیر شده اما نخستین 3 امتیاز را می خواهیم

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: با وجود اینکه دیر شده ولی امیدوارم به یاری حق در مقابل ماشین سازی نخستین 3 امتیاز بازی را بگیریم.

منصوریان : با اینکه دیر شده اما امیدوارم نخستین 3 امتیاز را بگیریمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، علیرضا منصوریان در نشست خبری پیش از بازی با ماشین‌سازی تبریز گفت:خوشبختانه به شرایط ایده‌آل بدنی رسیده ایم و از طرفی دیگر 10-11 بازیکن جدید داریم که سعی کردیم آنها را با هم هماهنگ کنیم. ما خواستیم آنها به وحدت تاکتیکی برسند و من از این 28 روز تعطیلی کاملا رضایت دارم و از این پروسه سخت عبور کردیم و دنبال این بودیم که بازیکنان جدید‌مان با بازیکنان قدیم ما بیشتر همسو باشند و بدانند استقلال چه شرایطی دارد. خسرو حیدری و مهدی رحمتی در 28 روز تعطیلی لیگ خیلی به ما کمک کردند و از آنها تشکر می‌کنم.
وی در ادامه گفت: خوشحالم که سومین تیم استان آذربایجان به لیگ برتر آمده و این تیم یکی از تیم‌های استخوان‌دار لیگ برتر است، البته من دو بازی ماشین سازی  را دیده‌ام و متوجه شدم از دقیقه 40 دو بازیکن از این تیم اخراج شدند. البته آنها جوان بودند ولی به نظرم خطیبی تیم خوبی را جمع کرده و مطمئنا فردا با قدرت مقابل ما ظاهر می‌شود.
منصوریان تاکید کرد: از این پروسه سخت عبور کردیم و دنبال این بودیم که بازیکنان جدید‌مان با بازیکنان قدیم ما بیشتر همسو باشند و بدانند استقلال چه شرایطی دارد. پرسپولیس و استقلال قابل مقایسه با تیم ملی هستند. خسرو حیدری و مهدی رحمتی در 28 روز تعطیلی لیگ خیلی به ما کمک کردند و از آنها تشکر می‌کنم.
سرمربی استقلال ادامه داد: یک تشکر ویژه از افتخاری و هیأت مدیره باشگاه دارم. در یک مسیر همیشه نمی‌توان موفق بود یا همیشه هم شکست نمی‌خوریم اما در این مسیر حمایت مدیرعامل و هیأت مدیره را داشتم که از آنها تشکر می‌کنم. ما بیشترین انرژی را هم از هواداران می‌گیریم. 
وی تاکید کرد: در این 28 روز تعطیلی مرتب سعی کردم به بازیکنانم بگویم که همه تیم‌ها می آیند که جلوی استقلال و پرسپولیس مقاومت کنند که یا به فرم ایده‌ال برسند و یا دیده شوند. من برای آنها تعریف کردم که اگر آنها هر چقدر تلاش کنند شما باید بیشتر تلاش کنید تا حریف را شکست دهید. سعی ما این است که اولین سه امتیاز مسابقه لیگ امسال را که به نظرم خیلی دیر است به دست آوریم. این را هم بگویم انرژی که این روزها از بازیکنانم برای بازی فردا می‌بینم در ابتدای لیگ از آنها ندیده بودم.
منصوریان درباره مدافع جدید تیمش، پادوانی هم گفت: پادوانی یک فصل دور نبوده و فقط 2 ماه بازی نکرده است. شما 2 ماه را یک فصل می‌بینید؟ اواخر اردیبهشت بود که او بازی کرد و در نیم‌فصل اول به میدان نرفت اما او میانگین قدی تیم ما را بالا می‌برد و در این 10 -12 سال اخیر هم در پست مدافع وسط بازی کرده و می‌تواند به ما کمک کند. همچنین حقدوست هم از نفت به استقلال آمده و از علی دایی دوست خوبم ممنون هستم که با یک تلفن این بازیکن را به ما داد.
سرمربی استقلال ادامه داد: می‌خواهم دو نکته را بگویم. هواداران استقلال برای دیدن تمرینات ما به ورزشگاه آزادی نیایند زیرا اجازه ورود به آنها داده نمی‌شود و ما شرمنده می‌شویم. 2 هوادار چند روز پیش از کهگیلویه آمده بودند و چون آنها را به تمرین راه نمی‌دادند من نیم ساعت مقابل در ورزشگاه آزادی با آنها صحبت کردم و از آنها دلجویی کردم اما در تمرینات ما بر روی خبرنگاران باز است. هر چند امروز چون می‌خواهیم کار تاکتیکی انجام دهیم تمرینات ما بسته است. یک روز در هفته در تمرینات ما بسته است.
وی با گلایه از حضور برخی خبرنگاران جوان در نشست‌های خبری بعد از مسابقه عنوان کرد: من معمولا خبرنگاران را با عنوان رسانه‌هایشان می‌شناسم. در نشست‌های قبل از بازی چهره‌های خبرنگاران آشناست و من شاهد حضور خبرنگاران قدیمی هستم. اما در نشست‌های بعد از مسابقه معمولا خبرنگاران جوانی به نشست می‌آیند و یک پسر 18 ساله من را نقد می‌کند. در حالی که من دوست دارم اگر قرار است نقد شوم و سؤال فنی از من پرسیده شود توسط خبرنگاران استخوان خرد کرده باشد که عقبه‌ای دارند. من این گله را از سازمان لیگ دارم زیرا در دو بازی قبلی پسر 18 ساله‌ای آمده بود و سوالات عجیبی می‌پرسید و می‌گفت فاصله خط دفاع و یا خط حمله چند یارد باید باشد؟ من دوست دارم اگر نقد می‌شوم با نقد خبرنگاران قدیمی و استخوان خرد کرده باشد نه سؤالات عجیب یک پسر 18 ساله!
منصوریان در پایان و درباره شهرآورد پاتیتخت گفت : در حال حاضر تمام تمرکز ما بر روی مسابقه فرداست.
بازی تیمهای فوتبال استقلال تهران و ماشین سازی تبریز از هفته پنجم لیگ برتر فوتبال فردا و از ساعت 18:45 به قضاوت تورج حق وردی در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شورا‌ها یکی از ارکان مشارکت مردم در سرنوشت خودشان است
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
به زودی لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
اعزام کاروان راهیان نور دانش‌آموزان عجب‌شیر به مناطق عملیاتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)