• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۴۷۲۱۶
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۷
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
هاشمی رفسنجانی:

معلمان، پایه گذار تعلیم نسل آینده کشورند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: پایه گذار تعلیم نسل آینده کشور معلمان هستند و تصمیمات و اقدامات معلمان در مدرسه در تربیت دانش آموزان نقش بسیار مهمی دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آیت الله هاشمی رفسنجانی در سی و سومین اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور افزود: دانش و علم، منشأ سعادت واقعی انسان ها تا ابد است و آیات قرآنی که دانش آموزان درمدارس تلاوت می کنند نشان از تحقق این مضمون دارد.

وی وجود علمای اسلام را درجهت رسیدن انسان ها به سعادت و خوشبختی بسیار مهم دانست و گفت: این علما خود را در برابر خشیت الهی می بینند و در راه سعادت و رضای الهی گام برمی دارند.

مدیران آموزش و پرورش اگر درجهت خشیت الهی حرکت کنند حتماً درجهت سعادت و پیشرفت کشور پیش خواهند رفت
هاشمی رفسنجانی تاکید کرد: مدیران آموزش و پرورش اگر درجهت خشیت الهی حرکت کنند حتماً درجهت سعادت و پیشرفت کشور پیش خواهند رفت.

وی ادامه داد: همه انبیاء وظیفه تعلیم و تربیت انسان ها را داشته اند و انتخاب گزینه آموزش و پرورش برای این وزارتخانه نیز با توجه به اهدافی که دارند کاملاً بجا و شایسته است.

باید هر روز درجهت نزدیک شدن به این آیات الهی قدم برداریم
آیت الله هاشمی رفسنجانی افزود: در آیات قرآنی، اهداف و مقامی برای انسان قرار داده شده است ولی ما در شرایط کنونی با آن بسیار فاصله داریم و باید هر روز درجهت نزدیک شدن به این آیات الهی قدم برداریم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: چرا باید امت اسلامی اینگونه به جان هم بیفتند و به این شکل عمل کنند که این خلاف تعلیم و تربیت انبیاست و این نتیجه توجه نکردن به آیات الهی و انبیاست.

آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: پرورش دهندگان تروریست ها از کودکی به آن‌ها می آموزند که با کارهای انتحاری و کشتن برخی افراد سعادتمند می شوند و به بهشت می روند.

پایه اصلی شخصیت دانش آموزان در مدارس شکل می گیرد و ما اگر بتوانیم دانش آموزان را با خلق و خوی اسلامی تربیت کنیم آینده کشور را بیمه کرده ایم و به موفقیت های خوبی دست خواهیم یافت
وی به فعالیت مدیران مدارس اشاره کرد و افزود: پایه اصلی شخصیت دانش آموزان در مدارس شکل می گیرد و ما اگر بتوانیم دانش آموزان را با خلق و خوی اسلامی تربیت کنیم آینده کشور را بیمه کرده ایم و به موفقیت های خوبی دست خواهیم یافت.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تحقیقات و پژوهش در مدارس می توانند ذهن و فکر دانش آموزان را نسبت به واقعیت های موجود در کشور باز و آنها را درجهت تأمین منافع کشور تربیت کنند.

وی به اعزام دانشجویان به خارج از کشور اشاره کرد و افزود: این اعزام اگر در جهت کسب علم و دانش برای کمک به کشور باشد هیچ منعی ندارد همانطور که بسیاری از دانش آموزان ایرانی علوم را از سایر کشورها فرا گرفته و به ایران آورده اند.

آیت الله هاشمی رفسنجانی به موفقیت های «برجام» اشاره کرد و گفت: از کارهای ارزشمند آقای روحانی برداشتن تحریم های طولانی و خطرناک از پیش روی ملت بود و «برجام» توانسته است از حق مسلم ایران در جهان حمایت و آن را ثابت کند.

هم اکنون 450 بانک با ایران تعاملات مالی دارند که در گذشته این امکان وجود نداشت ولی همچنین چند بانک معتبر خارجی نیز از تعامل با ایران سر باز می زنند
وی تاکید کرد: هم اکنون 450 بانک با ایران تعاملات مالی دارند که در گذشته این امکان وجود نداشت ولی همچنین چند بانک معتبر خارجی نیز از تعامل با ایران سر باز می زنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: یکی از امتیازاتی که در «برجام» گرفتیم و شما مدیران آموزش و پرورش باید به دانش آموزان بگویید، این است که ما توانسته ایم در قضیه هسته ای از فرآیند شکاف هسته ای در جهت تأمین انرژی های نو استفاده کنیم، فرآیندی که پیش از این در جهان تنها در جهت ساخت بمب های هسته ای و کُشتار انسان ها استفاده می شد.

وی گفت: در مقابل برخی محدودیت هایی که ما در «برجام» پذیرفتیم، توانسته ایم جزو کشورهای عضو  ایتر شویم و بتوانیم از ذرات هسته ای به جای سوخت فسیلی برای استفاده در بخش های مختلف استفاده کنیم. 

آیت الله هاشمی رفسنجانی افزود: بسیاری از دانشجویان ما از تحصیل در رشته های حساس در بسیاری از دانشگاه های جهان منع شده بودند که با اجرای «برجام» این محدودیت ها برداشته شد.

خوشبختانه یکی از خواسته های سند چشم انداز بیست ساله تحقق یافته و آن توسعه منابع انسانی است و همچنین کشور در توسعه علمی نیز در حال سرعت گرفتن است
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: خوشبختانه یکی از خواسته های سند چشم انداز بیست ساله تحقق یافته و آن توسعه منابع انسانی است و همچنین کشور در توسعه علمی نیز در حال سرعت گرفتن است.

وی تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی دو رکن دارد و کانون اصلی آن برون زایی و درون نگری است و ما باید به گونه ای عمل کنیم که بتوانیم نیازهای خود را از داخل کشور تأمین کنیم چرا که اقتصاد مقاومتی بدون این دو رکن قابلیت اجرایی ندارد.

با کپی کاری و تقلید نمی توانیم به اهداف شرکت های دانش بنیان برسیم و باید از حضور هزار شرکت دانش بنیان در کشور که قابلیت بزرگی برای تأمین خواسته های کشور و نیاز بازار دارند استفاده کنیم
آیت الله هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: با کپی کاری و تقلید نمی توانیم به اهداف شرکت های دانش بنیان برسیم و باید از حضور هزار شرکت دانش بنیان در کشور که قابلیت بزرگی برای تأمین خواسته های کشور و نیاز بازار دارند استفاده کنیم.

آیت الله هاشمی رفسنجانی یادآور شد: اگر آموزش و پرورش در جهت درست و واقعی حرکت کند پیشرفت آینده کشور را تضمین خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از نماد علی ولی الله در میدان ۱۱ آبان دستگرد
اجرای ۵۰۰ برنامه ویژه ۱۳ آبان در مازندران
بررسی توسعه همکاری ها بین جغتای و جاجرم
لیگ برتر بسکتبال به هفته هشتم رسید
مرحله کشوری سی‌اُمین دوره کنگره قرآنی مدارس سمپاد برگزار می‌شود
قلع و قمع ۷ فقره ساخت وساز غیرمجاز در لردگان
پیگیری مشکلات کمبود نهاده‌های دامی
آگاه سازی خانواده های البرزی در طرح جوانی جمعیت
هیئت‌های مذهبی سنگر ایمان و مسئولیت اجتماعی هستند
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در هند با وزیر امور خارجه
اعلام برنامه دیدار‌های تیم‌های ملی هندبال زنان و مردان ایران در ریاض
اجرای پویش کاشی‌ حرم امام حسین (ع) با کمک خیران
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان معرفی شد
هشدار زرد هواشناسی در کرمان
دیدار‌های فشرده هیئت پارلمانی ایران در مسکو
تشریح برنامه های ایام فاطمیه در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از منطقه دوم ندسا
قضاوت داور چهارمحال و بختیاری در مسابقات تیراندازی کشور
اولیانوف: آینده برنامه هسته‌ای ایران در اختیار تهران است
مشخص شدن رنگ پیراهن تیم ملی فوتسال ایران برای دیدار با مغرب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)