• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۸۳۹۳۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۹
اقتصادی » مسکن
گفتگوی ویژه؛

ثبت روزانه 250 درخواست تسهیلات جدید خرید مسکن

معاون وزارت راه وشهرسازی:روزانه 250پرونده دربانک مسکن جهت دریافت تسهیلات جدیدخریدمسکن تشکیل میشود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حامد مظاهریان در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: ازجمله سیاست های وزارت راه و شهرسازی، افزایش توان خرید مسکن خانواده ها با پرداخت تسهیلات تا 50 درصد هزینه خرید مسکن است.
وی افزود: در چارچوب همین سیاست، پرداخت تسهیلات خرید مسکن از 25 میلیون تومان به 160 میلیون تومان افزایش یافت.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مظاهریان گفت: کاهش نرخ سود تسهیلات مسکن و افزایش مدت بازپرداخت اقساط تسهیلات دریافتی دیگر اهداف وزارت راه و شهرسازی است.
وی شرایط کنونی بازار مسکن کشور را در رکود توصیف کرد و افزود: رکود در بازار مسکن به این معناست که بازده اقتصادی و فعالیت در آن کاهش یافته است و شاهد افزایش تولیدی هستیم که تقاضا برای آن وجود ندارد.
معاون مسکن وزارت راه و شهرسازی گفت: تلاش ما برای همسان کردن افزایش تقاضا و عرضه و حمایت همزمان از انبوه سازان و خانواده های نیازمند مسکن است.
مظاهریان افزود: بر خلاف بازار بورس، دلار، سکه و طلا که به سرعت به متغیرها پاسخ می دهند، بازار مسکن این گونه نیست.
وی با بیان اینکه هم اکنون مازاد تولید مسکن در کشور وجود دارد، گفت: این تولید در حالی است که خانه های تولید شده،‌ خانه های لوکس و مجلل هستند که مورد تقاضای مردم نیست.
مظاهریان افزود: سال 90 به میزان  300 هزار خانه خالی در تهران وجود داشت که عمدتاً خانه های لوکس بودند و معادل 20 میلیارد دلار سرمایه در آنها حبس شده بود.
وی تصریح کرد: اگر بخش مسکن رونق بگیرد بر کاهش بیکاری تأثیر دارد و به اجرای اقتصاد مقاومتی کمک خواهد کرد.
معاون مسکن وزارت راه و شهرسازی شرایط خاص کنونی کشور را از جمله دلایل باقی ماندن رکود در بازار مسکن دانست و افزود: بانک های مقروض و کاهش قیمت نفت به یک چهارم ازجمله شرایطی است که بر بازار مسکن تأثیر گذاشته است.
مظاهریان گفت: باید قدرت خرید طبقه متوسط و پایین تر را بالا ببریم و نظام بانکی کشور می تواند به این کار کمک کند.
 
وی افزود: با ورود تسهیلات جدید خرید مسکن به بازار، متقاضیان با جیبی پرپول تر وارد بازار مسکن می شوند و از نیمه دوم امسال می توانیم شاهد آغاز خروج از رکود در بازار مسکن باشیم.
مظاهریان گفت: از خرداد امسال نخستین دسته از خریداران مسکن که از تسهیلات جدید استفاده می کنند وارد بازار خواهند شد.
وی با بیان اینکه در سه سال گذشته رشد قیمت در بازار مسکن وجود نداشته است، پیش بینی کرد بازار مسکن در سال جاری هم رشد قیمت نداشته باشد.
معاون مسکن وزارت راه و شهرسازی افزود: حباب از بازار مسکن خارج شده و الآن بهترین زمان برای خرید مسکن است.
مظاهریان با اشاره به برنامه وزارت مسکن و شهرسازی برای خانه دار شدن دو دهک پایین جامعه و اقشار کم درآمد تا افق 1405 گفت: برای اجرای این برنامه ده ساله، نهادهای حمایتی هم باید وارد شوند.
وی با بیان اینکه هم اکنون تمام منابع دولت درگیر اتمام مسکن مهر است افزود: امیدواریم امسال سال پایان مسکن مهر باشد، هرچند که مطمئناً موارد مشکل دار از واحدهای مسکن مهر باقی خواهد ماند.
مظاهریان تصریح کرد: با پایان اجرای مسکن مهر، منابع دولت به سمت اجرای طرح خانه دار کردن دو دهک پایین جامعه سوق خواهد یافت.
معاون مسکن وزارت راه و شهرسازی افزود: امسال پیشنهادهایی برای اصلاح قانون مالیات از مسکن خواهیم داشت زیرا معتقدیم این قانون فشار زیادی را به انبوه سازان مسکن تحمیل می کند.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس هم در این برنامه گفت: تسهیلات جدید خرید مسکن در شهرستان ها به نوعی پاسخگوی نیاز مردم خواهد بود اما در تهران و شهرهای بزرگ پاسخگو نیست.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

محمدرضا پورابراهیمی افزود: بسیاری از اقشار جامعه به ویژه خانواده های متوسط و پایین کشور به دلایل شرایط اقتصادی گذشته و حال، امکان بازپرداخت اقساط تسهیلات جدید خرید مسکن را ندارند.
وی گفت: سالانه 700 هزار ازدواج در کشور صورت می گیرد که این زوج های جوان نیازمند مسکنی هستند که با قیمت پایین عرضه شود.
پورابراهیمی تصریح کرد: تسهیلات جدید خرید مسکن گران قیمت است و مسلماً بازپرداخت آن از عده مردم بر نمی آید.
وی پیش بینی کرد: با توجه به شرایط موجود، تسهیلات جدید هم بازار مسکن را در سال 95 تحریک نخواهد کرد و همچنان رکود در این بازار حاکم خواهد بود.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت یازدهم هیچ تعریف جامعی از طرح مسکن اجتماعی که خود مطرح کرده و همچنین مسکن مهر ارائه نکرده است.
پور ابراهیمی با اشاره به صدها هزار خانه ساخته شده آماده تحویل، افزود: بخشی از منابعی را که می توانیم در مسکن تزریق کنیم حبس شده است.
وی گفت: عوامل مختلفی بر رونق یا رکود بازار مسکن تأثیرگذارند که از جمله آنها قیمت نفت است به طوری که هر سال که قیمت نفت افزایش یافته است، سال بعد از آن قیمت مسکن هم افزایش یافته و بازار مسکن رونق گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
برید بابا
با این حرفها می خواین جَو ایجاد کنید مثلا مردم بیان بازار مسکن داغ بشه؟
قیمت مسکن باید برگرده به قیمت اصلیش تا مردم و خونه اولی ها بتونند بیان و بخرند
باز کردن پرونده وام که ملاک نیست
اولا برید ببینید چند نفر وام رو گرفتن
ثانیا حرف محسن 100% درسته چون اینها فقط میخوان بازار رو با همین قیمت راه بندازن تا بتونند خونه و املاک خودشون رو با قیمت بالا بفروشند
نظر شما
آخرین اخبار
وضعیت مطلوب ذخایر خونی در یزد
قائم‌پناه: گازوئیل با سولفور بالا صحت ندارد
کمبود مرکز نگهداری برای معتادان در ۷ استان کشور
آغاز ساخت مدرسه ۱۲کلاسه تیزهوشان پسرانه خیّرساز در ماکو
قاچاقچی تریاک با ۳۴ کیلو ماده مخدر در قم دستگیر شد
انتخابات الکترونیکی شوراها در مازندران زیر ذره‌بین ۳۰۰ ناظر
تخصیص ۲۷۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح های نیمه‌تمام تربت‌جام و صالح‌آباد
آیت‌الله ناصری: تفکر و برنامه‌ریزی، کلید بهره‌برداری صحیح از نعمت‌ها
فعالیت ۲۷ شرکت اقتصاد دیجیتال در اردبیل
برگزاری همایش مهر ماندگار در شهرستان ماکو
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت
بندرانزلی پرباران‌ترین شهر گیلان شد
بررسی راهکارهای مدیریت پایدار خاک در نشست روز جهانی خاک چالدران
متهمان پرونده اردوگاه بم کارمند دولت نبوده‌اند
اهدای ۱۳۵ سری جهیزیه به‌نوعروسان تربت جامی
افتتاح دبستان ۳ کلاسه در روستای تازه‌آباد کوهدشت
اجرای محله محور بهینه‌سازی مصرف در قم
تعامل با دانشگاه و حوزه، راه ارتقای عملکرد دستگاه قضایی
استمرار پایش مشترک آنفولانزای پرندگان در زیستگاه‌های شهرستان چایپاره
مرغِ گران، مدیریتِ نایاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
سقف کیفری مهریه مشخص شد
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)