• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۶۳۸۲۵
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۳
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دکتر سیاری:

خدمات بهداشتی در دوسال گذشته گسترش چشمگیری داشته است

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی وزارت بهداشت در دو سال و نیم سال گذشته از هر دوره زمانی در این وزارتخانه بیشتر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر سیاری در حاشیه برنامه مانور سلامت نوروزی به تشریح خدمات بهداشتی پرداخت و افزود: افزایش منابع مالی حوزه سلامت، تامین و تجهیز مراکز بهداشتی، گسترش خدمات بهداشتی و بهبود استانداردها در این دوره با هیچ دوره ای قابل مقایسه نیست.  

وی با بیان اینکه در این دوره نخستین بار حاشیه نشینان زیرپوشش خدمات وزارت بهداشت قرار گرفته اند گفت: دراین دوره 10 میلیون و 200 هزار نفر ازحاشیه نشینان از خدمات سلامت برخوردار شدند.

معاون وزیر بهداشت به راه‌اندازی سامانه یکپارچه بهداشت(سیب) اشاره کرد و گفت: دانشگاه علوم‌پزشکی تهران، این سامانه را در جنوب تهران ایجاد کرده و پرونده سلامت الکترونیک نیز با همین بستر برای مردم جنوب تهران پیش‌بینی شده است و در دو ماه آینده شاهد رونمایی این سامانه در سراسر کشور خواهیم بود.

امیدواریم از سال آینده نظام ارجاع را به صورت کامل راه‌اندازی کنیم
سیاری با اشاره به اینکه امیدواریم از سال آینده نظام ارجاع را به صورت کامل راه‌اندازی کنیم، افزود: این مسئله نیاز به بستر الکترونیک که همان پرونده سلامت الکترونیک است، دارد.

وی با اشاره به اینکه  سال 92 کل اعتبارات برنامه پزشک خانواده در روستاها 450 میلیارد تومان بوده است، گفت: در سال 93 این رقم به هزار و700 میلیارد تومان رسید، یعنی حدود 4 برابر شد. 

هزار و 800 خانه بهداشت با روی کار آمدن این دولت به بهره‌برداری رسیده است
دکتر سیاری افزود: همچنین هزار و 800 خانه بهداشت با روی کار آمدن این دولت به بهره‌برداری رسیده و در سال 93، 194 میلیارد برای بهبود استاندارد فضای فیزیکی و تجهیزات در نظر گرفته شد.

معاون بهداشت همچنین به  55 میلیارد تومانی که  برای سلامت دهان و دندان در مناطق روستایی هزینه شده است اشاره کرد و گفت: برای 8 میلیون دانش آموزش در سراسرکشور خدمات رایگان وارنیش و فلورایدتراپی انجام شد.

در 10 سال گذشته کمبود ویتامین D در کشور 6 برابر شده است
وی گفت: در 10 سال گذشته کمبود ویتامین D در کشور 6 برابر شده است لذا دولت ارائه قطره ویتامین AD را زودتر از موعد مقرر برای نوزادان در نظر گرفت. همچنین در سال 93،   76 میلیارد تومان هزینه مکمل روستائیان شد.

معاون وزیر بهداشت به ارائه خدمات رایگان مراقبان سلامت  اشاره کرد و افزود: از همه مردم تحت‌پوشش مناطق کشور بزودی دعوت می‌شود تا به پایگاه‌ها مراجعه کنند یا رابطان بهداشت به درب منازل آنها مراجعه می‌کنند و به آنها اطلاع می دهند تا برای پیگیری سلامتی‌شان به مراکز بیایند.

70 درصد علت مرگ و میر در کشور مربوط به بیماری‌های غیرواگیر است
وی با اشاره به اینکه  70 درصد علت مرگ و میر در کشور مربوط به بیماری‌های غیرواگیر است گفت: براین اساس برنامه‌ای تصویب شده و در 4 شهرستان برنامه عملیاتی آن در دست اجراست.

سیاری افزود: کاهش سرطان، سکته، دیابت، آسم، بیماری مزمن تنفسی، اعتیاد، اختلالات روان پزشکی و حوادث جاده‌ای از اهداف تصویب برنامه کاهش مرگ و میر مربوط به بیماری‌های غیرواگیر بوده است و ما به این مسئله اهتمام کامل داریم.

وی همچنین به ایجاد  11 آزمایشگاه مجهز در زمینه بیماری ایدز در کشور اشاره کرد و گفت: 230 پزشک عمومی نیز در این زمینه آموزش دیده‌اند.

سیاری همچنین به اجرای برنامه پیشگیری و کنترل 3 سرطان در کشور اشاره کرد و افزود: بر اساس این طرح، سرطان‌های پستان، روده و دهانه رحم تشخیص زودرس آن مورد توجه قرار گرفته، همچنین برای کاهش آسیب‌های اجتماعی  نیز برنامه‌هایی را در دستور کار قرار داده و انجام می‌دهیم.

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: تاکنون 8 مرکز کاهش آسیب اجتماعی راه‌اندازی شده که  دو سامان سرای درمان معتادان خدمات آن را برعهده و تعدادی مراکز بازتوانی نیز مورد توجه قرار گرفته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
از خزر تا شانگهای؛ ایران مسیرهای تازه همکاری منطقه‌ای را می‌گشاید.
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)