• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۴۵۸۹
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۶
صفحه نخست » عمومی

۵+۱ باید بین برجام یا بازماندن PMD یکی را انتخاب کند

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: نمی توان هم برجام و هم نبستن پرونده PMD را خواست، چراکه راه ادامه برجام، بستن پرونده PMD است.

{$sepehr_old_video_104589}
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، علی شمخانی پس از حضور در مراسم گرامیداشت پنجمین سالگرد شهادت شهید شهریاری و پاسداشت 123 شهید دانشگاه درجمع خبرنگاران درخصوص گزارش مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی افزود: آژانس درخصوص موضوع PMD که از دیدگاه ما "مسائل گذشته" است گزارشی خواهد داد که این گزارش خاکستری روشن خواهد بود.
وی گفت: بنابر گفته آمانو در این گزارش هیچ ابهامی وجود ندارد همانطور که در گزارش اخیر آژانس هیچ نوع انحرافی در فعالیت های صلح آمیز هسته‌ای ایران وجود نداشته است لذا این گزارش بسترساز قطعنامه شورای حکام خواهد بود.
شمخانی خاطرنشان کرد: آن چیزی که پرونده مسائل گذشته را می بندد، قطعنامه شورای حکام است که امیدواریم به وظیفه خود همانگونه که به ما متعهد بودند عمل کنند و پرونده PMD را ببندند.
وی در پایان با اشاره به نامه تاریخی مقام معظم رهبری درخصوص اجرای برجام تاکید کرد: اجرای برجام حتما با الزامات رهبری هماهنگ خواهد بود.
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت:‌ بدون مختومه شدن پرونده مربوط به مسائل گذشته ، امکان اجرای برجام وجود ندارد و ۱+۵  باید بین برجام و یا بازماندن پرونده موسوم به پی .ام. دی یکی را انتخاب کند.
علی شمخانی در مراسم پاسداشت مقام شهید و شهادت که در سالگرد شهادت دکتر مجید شهریاری و 123 شهید والامقام دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد ، درباره موضوع اجرای برجام و نحوه پیگیری مطالبات رهبری در زمینه لزوم بسته شدن پی . ام . دی و گزارش اخیر مدیرکل آژانس گفت: مختومه شدن مسائل گذشته در گرو صدور قطعنامه شورای حکام آژانس و در ردیف تعهدات 1+5 است.
وی افزود: گزارش آژانس نیز نشان داد که هیچ انحرافی در مسیر فعالیت های صلح آمیز کشور وجود ندارد و ادعای ناتوانی در اظهارنظر درباره فعالیتهای اظهار نشده نیز اساسا ادعایی غیر حقوقی و تکراری است .
وی در ادامه با اشاره به نقش  برجسته شهدای عرصه علم و دانش در مسیر تعالی و پیشرفت کشور ، تلاش دشمنان برای به شهادت رساندن نخبگان و دانشمندان را نشانه روشنی از عزم آنان برای مقابله با رشد انقلاب اسلامی دانست.
وی ترور دانشمندان و نخبگان را مصداق مقابله سخت با پیشرفت علمی و سد کردن مسیر توسعه عنوان کرد و اظهار داشت: امروز دشمنان با ناامیدشدن از مقابله سخت با جمهوری اسلامی ایران به استفاده از روش های مقابله نرم به ویژه بهره گیری از حربه نفوذ روی آورده اند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی با یادآوری مسئولیت دانشجویان و اساتید دانشگاه ها به عنوان دیدبانان فرهنگی و علمی کشور تصریح کرد: دانشجویان و دانشگاهیان کشور باید چون گذشته با شور و شعور، ابتکار، قدرت خلاقیت و استعداد سرشار ایرانی در مسیر شناسایی و رفع معضلات اصلی کشور گام برداشته و یاری دهنده کشور در مسیر حل مشکلات اصلی باشند.
وی با اشاره به چالش های اقتصادی پیش روی کشور و ضرروت مواجهه علمی و هوشمندانه با آن خاطرنشان کرد: ورود دانشجویان به نظریه پردازی در مورد چگونگی اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و تلاش برای تبدیل علم به ثروت و افزایش توان کشور مسئله ای ضروری است.
دریابان شمخانی گفت: قطعنامه های اخیر در مورد وضعیت حقوق بشر کشور و سوریه نشان داد ماهیت دشمن تغییرناپذیر است و این تقابل ماهیتی به خاطر مواضع ، ارزشها و دیدگاه مکتبی و انقلابی ماست.
وی ادامه داد : تنها راه برای کاهش شدت تقابل دشمنان ناامیدکردن‌ آنان از امکان دست کشیدن از ارزش ها و تغییر اصول انقلاب اسلامی به معنای ضدنفوذ بودن جامعه ایرانی است.
شمخانی در ادامه با تشریح آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی ،یکی از منابع قدرت نظام های سیاسی را امکان ارایه راه حل های اصولی و منطقی برای حل و فصل بحران های منطقه ای و بین المللی عنوان کرد و اظهار داشت : راه حل ما برای فلسطین ، سوریه، یمن و بحرین دارای منطق همه فهم و عرفی است که عبارت است از تعیین کننده بودن دموکراسی و رای مردم در همه جا به گونه ای که مردم هر کشور امکان تصمیم گیری در مورد سرنوشت خود را داشته باشند.
وی با محکوم کردن جنایات ضدبشری سعودی ها در یمن در چندماه گذشته تاکید کرد: این مسیر انحرافی که کشوری بتواند فارغ از معیارهای پذیرفته شده بین المللی برای کشور دیگری تصمیم بگیرد و برای اعمال نظر خود هزاران کشته به آن کشور تحمیل کند با هیچ یک از  اصول انسانی، حقوقی و عرفی قابل توجیه نیست.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با تشریح ابعاد مختلف انتفاضه جدید فلسطین گفت :‌ مردمی که نزدیک به 70 سال با وسایل ساده و ابتدایی و بدون هیچ حمایتی از حقوق خود و کشورشان دفاع می کنند شکست ناپذیرند.
شمخانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در پیش بودن اربعین حسینی، پاسداشت قیام اباعبدالله الحسین(ع) را موضوعی انسانی و جهان شمول عنوان کرد و افزود :  باید با استفاده از فرصت کنگره عظیم اربعین که مسلمانان شیعه و سنی و حتی سایر ادیان الهی در آن حضوری گسترده دارند ، زمینه نهادینه شدن فرهنگ مبارزه جهانی با ظلم، بی عدالتی و تبعیض فراهم شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رفع تصرف ۱۷۷ هکتار از اراضی ملی طارم
میزبان هم مقابل شاگردان اکبری دوام نیاورد
خبر‌هایی از اعزام دختران دانش آموز دامغان به اردوی راهیان نور
پلمب دو مطب غیرمجاز پزشکی در لرستان
نشان برنز سهم تیم تنیس روی میز مردان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تیم ۱۰۰ در ۴ شنای آزاد ایران از کسب نشان بازماند
نجات آب بر پایه سازگاری با کم آبی در خراسان شمالی
استفاده از هنرمندان برای تولید عکس‌های جدید از افرادی که قبلا گم شده‌اند
معارفه مدیر حوزه‌های علمیه خواهران چهارمحال وبختیاری
آغاز اجرای طرح ملی ارتقای سلامت اجتماعی «سلام» در ایلام
تأمین اعتبار ۵ پروژه ورزشی شهرستان کوهدشت
آراد مهدی‌زاده در شنای ۵۰ متر قورباغه پنجم شد
معافیت‌های گمرکی و مالیاتی برای محصولات فناورانه
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
شهرداران کوچک و ماموریت‌ های بزرگ
پویش ایران‌جان این‌بار به سرزمین زعفران رسیده؛ قائنات در شمال شرق کشور
تاکید غریب آبادی بر ضرورت رهاسازی آب سد سلما برای تامین آب شرب مشهد
سلیمی: سطح رقابتها برابر با جهانی بود
مدیران دستگاه‌های اجرایی پیگیر جذب منابع مالی باشند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)